Поход за семейството: Да защитим брака като съюз между мъж и жена!

Стотици, облечени в розови и сини фланелки, се включиха в шествия
Обновена: 9 юни 2018 16:00 | 9 юни 2018 15:45, Веселина Йорданова
183

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Стотици хора се включиха в Националния поход за семейството.
Още по темата
Облечени в розови и сини фланелки, с балони и плакати в ръце с надписи "Здраво семейство=на здраво общество" и "Само християнските ценности ще спасят Европа от саморазрушение", те се включиха в шествия, за да заявят, че семейството е най-ценната инвестиция и се противопоставят на опитите за посегателство върху децата чрез въвеждането на джендър-политики.

Походи имаше в Пазарджишко и Пловдивско.

"Да защитим брака като съюз между един мъж и една жена", "Да научим децата да бъдат добри, да дават любов" - заявиха участниците.

Поход за семейството се провежда и в София. Той започна на площад "Народно събрание".

Ето какво сподели един от организаторите Николай Колев за мотива те да бъдат тук днес пред БНР:

"В обществото се случват едни процеси, които смятаме, че застрашават традиционното българско семейство и въобще начина на мислене за отношенията между хората и за семейството вътре в него. Иска ми се да се чуе ясно в българското общество подкрепата на конституционния текст, че семейството в България е между мъж и жена".

Походът за семейството ще се проведе още във Варна, Бургас и Русе.

В края на това събитие в София към небето ще полетят десетки балони с надпис "За семейството от мъж и жена".

По-късно пред Паметника на съветската армия пък ще се проведе 11-то издание на гей-парада "София прайд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
1
 
! Отговори
КАЖИ НА БРАТ СИ, преди 5 години
ДА Я ЗАВЕДЕ НА ПСИХИАТЪР,ЗАЩОТО ТОВА Е ПСИХИЧЕН ПРОБЛЕМ!!! ДО 80-ТЕ ГОДИНИ Е БИЛО В СПИСЪКА НА ПСИХИЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ! ПОСЛЕ Е ПРЕМАПХНАТО НЕСЛУЧАЙНО ОТ ЛИБЕРАЛИТЕ! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПРИМИРЯВА,А ДА Я ЛЕКУВА,ЩОМ Я ОБИЧА ТОЛКОЗ!!!
136
0
 
1
 
! Отговори
А НА ГЕЙЧЕТАТА преди 5 години
И ДРУГИТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ КОЙ ИМ ПРЕЧИ ТА ПРОТЕСТИРАТ?! ТИ ОТ ГЪ.А НА БАЩА СИ ЛИ СИ ИЗЛЯЗЪЛ, ОТ ЛЮПИЛНЯ, ИЛИ КАКВО?! НЕ СИ ЛИ ПРАВЕН ОТ МЪЖ И ЖЕНА?! ПОЛЪТ Е БИОЛОГИЧНА ДАДЕНОСТ,А НЕ ИЗБОР,ГЕЙЧЕ!!! ЛЕКУВАЙТЕ СИ ИЗВРАТЕНИТЕ МОЗЪЦИ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПСИХИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ!!! АЗ БЯХ НА ПОХОДА И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА!
135
1
 
0
 
! Отговори
Глупости преди 5 години
До мухахахПо-голяма глупост и лъжа не бях чел досега!
134
0
 
1
 
! Отговори
СигурнО ли си? преди 5 години
До реМило Ре, кой ти каза, че точно тази фондация стои зад всичко? Трите официални вероизповедания са се обединили за този протест! А те определено не са секти. Първо се осведоми, преди да неодумяваш и да пишеш лъжи!
133
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 101 преди 5 години
Донякъде си прав(а). Но имам наблюдения относно някои доскорошни нашенски "плейбои". Дълго време са си живели свободно като че ли са на 18-20 г., но като наближат пенсия и знаят, че ще бъде мизерна, а майките им вече са престарели или покойни, започват трескаво да търсят жена - хем да ги отглежда така, както са свикнали при мама, хем да е с жилище, което да дадат под наем плюс нейната заплата, та да не мизерстват. И за да се подсигурят, са готови да предложат брак.Ама трудно се пласират над 60 г
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 140 - Освен ако партньора не прелюбодейства ... И като се обръщаш към хора, имай предвид, че тези хора Ане а асамо мъже, а са и жени !!!!
131
0
 
7
 
! Отговори
вев преди 5 години
До 5626"известната " отворена " фондация на борсовия спекулант.Тоя последния , вече го натириха от Русия и Унгария.Ние българите какво , чакаме?Иначе, да крайно време е нормалните хора да излизат на контрапротест.стига са ни занимавали с проблемите на шепичка индивиди.Това тяхното навремето се изучаваше в учебниците по психопатология като душевна болест.И си е такова.
130
11
 
9
 
! Отговори
Мене преди 5 години
Че на вас кой ви пречи да си имате семейство? Никой не ви кара да ставате хомосексуални. Тръгнали да протестират вече.
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди над 4 милиарда години някакъв едноклетъчен псевдоорганизъм е започнал да се множи. В следствие на тези безбройни множения и еволюция от него са произлезли всички форми на живот, които някога са живели, живеят или ще живеят на тази планета. Изведнъж след толкова години и толкова развитие, природата е решила, че определени издънки на този процес "се чувствали" без желание да го продължат, но това не ги правело "ненормални" или "нетрадиционни". А какви са като буквално природата ги елиминира?
128
2
 
15
 
! Отговори
5626 преди 5 години
Време беше за контрапротест,тези платени прайдами и всякакви *** прекалиха с наглоста си.Полуголи,содимисти,всякакви циркажии срещу пари прокарват сбърканта *** идеолигия на известната " отворена " фондация на борсовия спекулант.Не за добро ,а политически за лесно управление на сбъркани.Няма нужда ,а да се работи върху семейните ценностти които девалвират.Да се работи върху уважението,отговорностите и възпитанието на децата на практика обаче,защото семейството и децата са застрашени.
127
6
 
4
 
! Отговори
ре преди 5 години
Нищо лично, ама защо контрапротест, независимо срещу какво организиран от секта "Слово на живот" се отразява медийно! Тази секта е забранена от години в БГ, но се появява отвреме на време като фондация :) , едно време имаха библейско училище в квартала ни и всички, които идваха до тази сграда бяха като надрусани...Сега решили да бранят семейните цености!
126
1
 
2
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Благодаря на "хакерчетата" Д.К. , И.И. и В.М. ..Свършиха чудесна работа. Халал да са им паричките, да си ги харчат със здраве!
125
18
 
5
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Ххихихи! Да оставим настрана, че всичката тази дандания си е чисто политическа. Смешното е, че 80% от руските *** които "громят" обратните са си................чисти гейчета:)) Чакам да напишат още няколко поста и ще им изтипосам имената:)) Е, похарчих някой лев ама ги имам:))
124
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Семейството трябва наистина да е от мъж и жена, но нека да са православни християни, за да е благословен брака и потомството. Защото само православният християнин цени истински семейството си, обича жена си като себе си, не прелюбодейства, защото спазва Божиите заповеди. А който не прелюбодейства е защитен от полово предавани болести, от полово предаван рак, СПИН, стрес, развод и т.н. Защитен е от сексуални извращения, едно от които е и хомосексуализма.
123
3
 
29
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Крайно време е да се защити народа ни от ЕвроГЕЙ.ските "ценности". Изритване от парламента на всяка партия и депутат, който защитават *** идеологиите. НЯМА ПО ЦЕННО ОТ ДЕЦАТА НИ!!!
122
6
 
0
 
! Отговори
Да се разграничим преди 5 години
До АнонименТова е протестантската реакция!
121
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да ни влиза в работата, кой с кого спи. Важно е да се спазват правилата, да има уважение и толерантност. Колко двойки, живеят с побоища и скандали, но като двойка мъж и жена. И какво от това? Като цяло България е много консервативна, но и невижда насилието в семейството, училището. Колко деца са жертва на алкохола, цигарите на родителите си. Много сме изостанали.
120
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е парада мина небоите се нормални христянски семеиства
119
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защитете брака като съюз като покажете на децата че е по хубаво а не че ви е страх че харесват повече геиовете
118
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безумния похот на глупоста иска да му отнемат някви права за да имат защо да протестират