БСП с позиция за модернизацията на армията

Пленумът приел декларация, свързана с пакета "Мобилност"
Обновена: 10 юни 2018 16:52 | 10 юни 2018 16:50, Веселина Йорданова
16
БСП с позиция за модернизацията на армията
Корнелия Нинова. Снимка: БТА

БСП днес излиза с позиция за модернизацията на армията, каза Атанас Зафиров на пресконференция във връзка с решенията на провеждащия се и в момента Национален съвет на БСП.

Още по темата
По думите му БСП няма как да стои встрани от темата за модернизацията. В позицията на партията ще бъде потвърден ангажиментът й към модернизация и развитие на армията, предаде БТА.

Пленумът на БСП е показал единство и е застанал зад лидера си Корнелия Нинова по въпроса с Истанбулската конвенция, каза Зафиров и обясни, че няма промяна в позицията на партията по тази тема. Той изключи възможността БСП да бъде изключена от ПЕС заради позицията по Конвенцията.

Евродепутатът Петър Курумбашев заяви, че Пленумът е приел декларация, насочена към Групата на социалистите и демократите и до ПЕС, която е свързана с пакета "Мобилност".

По думите му гласуваният, с така взетите решения по пакета, мандат на Транспортната комисия, с който тя ще отиде на преговори със Съвета и ЕК, може да бъде атакуван и да се поиска прегласуване в ЕП.

Курумбашев каза още, че не е в полза на България ускореното въвеждане на дигиталните тахографи.

Той отбеляза, че е положително изваждането на Международния транспорт от Директивата за командироване на служителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Курнелио,ще поискаме референдум за излизане от НАТО,само за глупости харчите пари и теглите заеми,а населението в страната живее в бедност или бяга в чужбина и сме в демографска катастрофа!Втора Гърция ли ще ни правите?Да избяга и останалото население?
13
3
 
8
 
! Отговори
р преди 5 години
*** и нейните *** превъртат, нема власт, нема пачка, ах ах ах.
12
1
 
6
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Горката Нинова. Каквото и да направи все мишки се раждат....
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнелия нямаше мнение по въпроса, но се срещна с посланика и вече има.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнелио,кого ще пазите,то хора не останаха?Дайте ги тези пари за нещо полезно,което ще носи приходи или за увеличаване на населението,отглеждане на деца!
9
2
 
4
 
! Отговори
Atia popovplage преди 5 години
Kogo sha izstrebvate s modernite izstrebiteli, mari Kurnelio? Armeiskia bul teatar i pochivnite bul armeiski bazi i sami sa samoizstrebvat...bez armeiski boi, box i saprotiva chujdi zavoevateli sa okupirali prekrasno daje bg dunite i sa gi okovali s jeliazo...darvo, tuhli, beton, plastmasovi palmi...tabelki za platena vizova zona okolo shengenia vi...
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нужда пт техника, за да трепем едни зелени човечЕта.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичката плажна и зимна инфраструктура плаче за ново. Как ще привлечете по платежо способни туристи след като на всякъде е мизерия ? И то в момент , когато Турция и Гърция бяха в криза ????? Кой то дойде тук, няма да повтори. Вместо да купувате железа и да седат в хангарите. ..пръснете 3 милрд с план да направите туризма оазисс. После ще купувате железа . Туризма печели милиарди, не съм пул нашоте военни самолети да печелят пари.
6
4
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Викаш друго си беше, че кога съветския посланик водеше заседанията на министерски съвет и нареждали какви руски *** да купуваме и то в долари.
5
4
 
10
 
! Отговори
Руменчо преди 5 години
Кака Корни ми каза, че ще ми купи Грипенче... Ама друг път...
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова прави това, което поискат от нея. Неслучайно застана така категорично зад безмисленото харчене на пари за въоръжение след срещата си с генерал-губернатора. Тя и за Истанбулската конвенция си смени мнението - от пълно отхвърляне на пълна подкрепа. Това повдига въпроса дали тази дама има собствено мнение или собственото й мнение е това, което някой с повече влияние поиска от нея.
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американския посланик се срещна с Нинова и БСП вече подкрепя харченето на едни пари, дето американците ги искат. Така се случва във васална държава, която се управлява от американското посолство.
2
5
 
8
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 5 години
Ако искат и с петиция да излезнат!Ако бяха спечелили изборите, можеше не само да определят модернизацията на армията, ми да врътнат някоя корупционна сделка.Апропо, защо до сега не я модернизираха тази армия, ами сега ще излизат с позиция?
1
4
 
4
 
! Отговори
Става преди 5 години
Само ако му купите на мой Румен по грипените!!!