Вегани на протест - да се затвори зоопаркът в столицата

На събитието обаче се събраха едва няколко души
Обновена: 10 юни 2018 15:33 | 10 юни 2018 15:15, Анисия Иванова
107

Снимка: Олег Попов

Българският вегански съюз организира протест с искане да бъде затворен Софийския зоопарк.

На събитието обаче се събраха едва 4-5 души. Точно по това време в столицата се изля и проливен дъжд.

Според тях условията в зоопарка са ужасни, а животните са "принудени да живеят в затвор без каквато и да е било вина в супер мизерни и окаяни условия".

Те настояват животните да бъдат незабавно освободени и пуснати в защитени паркове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Хищник преди 5 години
Хахааа как ще пуснат животните на свобода в защитени паркове като: 1) Животните са прекарали целия си живот под грижата на хора, и 2) Много от видовете не са представителни за България.
90
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Сигурен съм,че хората на този протест имат сериозни психически отклонения. Типичен пример за хора(вегани) без работа уж посветили се на "ВЕЛИКА" кауза.Яжте си зеленчуците нямам нищо против. Ваш си избор. Защо натрапвате извратеното си мнение на обществото. Главния герой на този протест е просто един СУХАР без да се замисля идиотското му поведение какво води след себе си.
89
1
 
9
 
! Отговори
прост човек преди 5 години
Агресивността на веганите по никакъв начин не кореспондира с претенциите им за хармония, съвършенство, извисяване и още една камара врели-некипели!Като са по-католици от папата, що не вземат да се откажат от: Ток; Интернет и др.комуникации; Фабрично произведени дрехи и обувки; Тухли, вар, цимент; Асфалтирани пътища; Автомобили и горива за тях; Писалки, моливи, хартия, бои...Всичко изброено е продукт на човешка дейност, която влияе негативно на природата!Аман от НЕ закачени лицемери
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък не разбирам две неща:1. Как така си веган (да си го кажем извисен, обществено ангажиран с общочовешки и животински каузи, млад и модерен, интергалактик интелигент) пък една кирилизация не можеш да сложиш?2. Как може да носиш бели чорапи с джапанки(пък били те и Columbia)? Мен ме дразни повече второто, но не излизам с лозунги от типа Освободете краката, нека си миришат на воля. Това е ЕКО!
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе разбираш и много други неща...ама споко, няма да те ядем
86
0
 
17
 
! Отговори
Баш Еколог/Не веган преди 5 години
До Анонимен 95: Всички вие сте просто едни фалшиви хора,истинските хора не натрапват идеите си на останалият свят (от удобната позиция на съвременното общество в което живее), а да помисли за истинско и реално решение. МНОООООГО е лесно да излезнем пред зоопарка,и да ни видят и пишат по медиите,но истината е че сте *** които търсят публичност под предлог,че решават проблеми които на животните. А ИСТИНАТА Е че сте некадърни да решите обикновенно и собствените си проблеми!!!
85
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
NE RAZBIRAM KAK MOGETE DA YADETE MESO.
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам да ги затворят и след няколко 8 часа да им раздадат топла мешена скара,суджук,печени агнешки или свински ребърца,кебапчета кюфтета.И така цял месец,а за тежките случаи по 3-4 месеца,само едно месно меню на ден с напитка.
83
0
 
11
 
! Отговори
Настана време преди 5 години
нормалното да се стъписва пред ненормалното
82
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запишете им имента и ги пуснете за освидетелсване на тея няколко човека. И наблудавайте, да не вземат да уморят някое от децата си. Те малките, не са виновни за лудостта на родителите си.
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия и ония вчерашните ги пускат да не се чува поредния приет тайно договор заграбващ вашите пенсии и заплати.А , хайде пак изберете на неграмотния Бойко хората догодина на местните избори. Който каквото прави на себе си го прави.След 10 15 години бъдещите пенсионери да не чакат големи суми ,ЗАЕМ ,ЗАЕМ ИМА ДА СЕ ВРЪЩА НО КОЙТО ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА? България не е Гърция , МВФ няма да ни спаси .
80
1
 
16
 
! Отговори
аз преди 5 години
Много угоени ми изглеждат за вегани тия. Нещо мирише тука.
79
1
 
17
 
! Отговори
Месара преди 5 години
Да *** вашта семка Откачена да ***, Бегом на Витоша да пасете ...
78
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нема край, постоянно някакви клоуни из софия - или рокери, или ***, или вегани. Ред е на социалистите да слезнат от гората.
77
2
 
29
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Или ще са гейовете, или ще са веганите, луд умора няма.
76
2
 
25
 
! Отговори
Shark преди 5 години
И ТЕЗИ СА КАТО ОНЕЗИ - ОТКАЧАЛКИ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ НАТРАПЯТ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ. ИСКАМ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕЙ ПАРАДИТЕ И ВЕГАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ, ИЗОБЩО ИСКАМ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВСЯКАКВИ ИЗВРАЩЕНИЯ, ДА БЪДАТ ИЗВЪН ЗАКОНА, ИСКАМ ДА СЕ ТОЛЕРИРА И СТИМУЛИРА НОРМАЛНОТО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО, ИЗКОННИТЕ ТРАДИЦИИ, ДА СЕ СТИМУЛИРА РАЖДАНЕТО НА НОРМАЛНИ БЪЛГАРЧЕТА. ИСКАМ ЗАБРАНА ЗА ПУБЛИЧНО ДЕМОНСТРИРАНЕ НА СЕКСУЛАНИ И ВСЯКАКВИ НЕНОРМАЛНИ НАКЛОННОСТИ. ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ??? +
75
3
 
17
 
! Отговори
Една преди 5 години
Пропуснах да спомена кожените обувки, ботуши, колани, чанти, портфейли и ръкавици, но наистина не им знам броя. Добави и чифт кожени дънки и няколко сувенирни кутии, папки, каишки за часовници и бижута, направени от кожа.Е, веганите ще обявят семейството ми извън закона!Но дали има човек, който да няма у дома си дрехи и други изделия от кожа?Освен това, безсмъртни животни няма. Не е ли неразумно хубавата им кожа да отива в земята, вместо да се използва за нещо полезно?
74
0
 
20
 
! Отговори
Кондьо преди 5 години
Пет *** ли правят протест ? И от кога влизат в категорията новини ?
73
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попитайте един веган ако детето му бъде ухапано от змия,а при опитите за направата на противоотровата са умрели три коня,пет плъха и две прасета,дали ще използва противоотровата !?Малко субективна ми се вижда тази тяхна идеология...
72
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия защо не отидат да учат белите мечки на веганство?