Борисов: Съболезнования на близките на загиналите пилоти

Той е разпоредил да бъде информиран за фактите, довели до инцидента
11 юни 2018 23:58,
36
Борисов: Съболезнования на близките на загиналите пилоти
Снимка: Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов изразява съболезнования на семействата и близките на загиналите двама военни пилоти край пловдивското летище Крумово днес, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В разговор с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов премиерът Борисов разпореди да бъде информиран за фактите и обстоятелствата, довели до инцидента.

По отношение на ранения военен техник министър-председателят Бойко Борисов разпореди да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение.

По-рано от военното министерство съобщиха, че по неизяснени засега причини вертолет Ми-17 е паднал от около 50 м. височина в района на авиобаза Крумово.

При инцидента загинаха двама военнослужещи - командирът на екипажа и помощник-пилотът. Третият член на екипажа - бордният инженер е откаран незабавно в болница, в съзнание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
25
 
! Отговори
М-р Каракачанов преди 5 години
Така като разгледах фактите и на място огледах останките установих, че виновни няма.Награждаване пилотите посмъртно с ордени и повишаване на чин защото с професионалните си умения са предотвратили още по-големи щети. Ако бяха издигнали машината не на 50, а на 100 метра щетите щяха да са повече. Само професионализмът им е предотвратил това.
6
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разпоредил да бъде информиран!Колко велико звучи!Големи приказки за всяко елементарно действие.Така се прави пропаганда
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...Бойко Борисов разпореди да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение."А аз си мислех, че плащането на здравни вноски е достатъчно за да те лекуват в България.Бог да прости загиналите.
4
6
 
4
 
! Отговори
Ю преди 5 години
Откриването на световното на коя дата започва ?
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дежурните съболезнования. Това ясно, а уволнени ще има ли. Или пак няма виновни? Сложни метеорологични условия в тиха спокойна лятна нощ. Да не би звездите да светели прекалено ярко?
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е много от високо 50 метра
1
2
 
5
 
! Отговори
Vienna igra преди 5 години
Lajete.