Борисов: Съболезнования на близките на загиналите пилоти

Той е разпоредил да бъде информиран за фактите, довели до инцидента
11 юни 2018 23:58,
36
Борисов: Съболезнования на близките на загиналите пилоти
Снимка: Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов изразява съболезнования на семействата и близките на загиналите двама военни пилоти край пловдивското летище Крумово днес, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В разговор с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов премиерът Борисов разпореди да бъде информиран за фактите и обстоятелствата, довели до инцидента.

По отношение на ранения военен техник министър-председателят Бойко Борисов разпореди да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение.

По-рано от военното министерство съобщиха, че по неизяснени засега причини вертолет Ми-17 е паднал от около 50 м. височина в района на авиобаза Крумово.

При инцидента загинаха двама военнослужещи - командирът на екипажа и помощник-пилотът. Третият член на екипажа - бордният инженер е откаран незабавно в болница, в съзнание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистите тука са само *** ,*** и ***. Да им *** *** майна на всичките. Скоро ще го направя наяве!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата предпочита да похарчи 20 милиарда за руска АЕЦ по технология от преди 50 години пред това да похарчи 4-5 милиарда за преоборудване на армията със съвременна западна техника.В Румъния стартира програма за отпускане на 5000Евро на всеки който си сложи соларни панели на покрива, а Тиквата ще вземе по толкова от всяко българско семейство за да тъпче гушите на руснаците.
25
0
 
2
 
! Отговори
Колев преди 5 години
Вината е в руската стара техника! Всичко руско трябва да отиде за скраб и да се купи съвременна и надеждна авио техника!
24
1
 
0
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
,,Неизвестни причини,, !!! Много са даже известни -гръмнали сте момчетата ,за да докажете,че трябва да се купят нови самолети !!! Да вземете по 10% комисионна ! Не се накрадохте !!!
23
0
 
1
 
! Отговори
Няма преди 5 години
До въпросиДори и кравата Пенка е спасена от него! От ден на ден става по-зле Бокооооооооо, тиква такава, махай се...
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От ден на ден по добре става ,племето намалява , планът се изпълнява !
21
1
 
7
 
! Отговори
въпроси преди 5 години
"Борисов разпореди да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение." Два въпроса:Ако аз се разболея Борисов ли трябва да се разпореди за да ме лекуват? И има ли нещо да става в тази държава без разпоредбите на Борисов?
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли защо Плондера се на.*** тогава да лети с Кугъра,който между другото е НОВ!Много добре знае в чия каса влизат парите за подръжка...а и коя фирма ги поддържа......
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има едни разпоредби,поне в държави с нормални управляващи,задължителни за подръжката на една машина и ако тя не е в изсправност....не се ползва!НО когато задължението на армията бюрократи е само да гласува под строй за Хунтата....е това са резултатите!
18
0
 
6
 
! Отговори
До третия ден преди 5 години
с тези изявления тоя сам си зра във филията с пръжки, кафявоо и смъртииии на газов хъб, маллеее от министерския съвет са разпространили нов пътен знак "До третия ден". та до третия ден е забранено да се пали кибрит, запалка, огън ако пръциерът е апнал бобец ребърца и сушена пиперкъ
17
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дежурните съболезнования. Това ясно, а уволнени ще има ли. Или пак няма виновни?Виновен е старият руски летящ ковчег!Какво да направи Борисов, да ги на псува ли?
16
0
 
21
 
! Отговори
Гаврош преди 5 години
Ако не се разпореди ББ ,то на човека няма да му се окаже адекватна и професионална мед.помщ и възстановяване.Той е нашия месия.Ако не се обади всичко пропада,а то е пропсднало от началото на псевдодемокрацията извършена от ***.
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам ви на всички, Господ да не дава, но пострадате ли, Бойко да разпореди да ви лекуват. Инъче жална ни майка
14
1
 
24
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Супербоко разпореди вече вертолетите да не падат, да не катастрофират и въобще да не кацат, а да си седят във въздуха. И на онзи третият човек да се окаже съдействие та да се оправи момчето. И на двамата пилоти да се окаже съдействие. И да се наградят веднага, и да се ремонтира вертолета моментално и да го информират незабавно за да им покаже как се кара туй чудо, а не да ми падат за щяло и нещяло. О, и съболезнования разпореди! Благодарим ви ваша светлост за съболезнованията! Имаме нужда от тях
13
2
 
3
 
! Отговори
Франсе преди 5 години
Може Би не е почистен
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер БОйко каза/нареди/разпореди/изказа и пак оправи всичко. Слава !
11
1
 
21
 
! Отговори
расте небостъргач... преди 5 години
вижте как е наричано раненото момче "Третият член"; "ранения военен техник" и никъде поне от уважение името на момчето. Околните на Борисов такива клопки му строят че сам ще сточи от покрива на небостъргача-добре че още не са го построили
10
1
 
13
 
! Отговори
Хоптер преди 5 години
Съболезнования, на близкките на загиналите!:(Колкото до "машините" и на тях/, подобно!
9
2
 
26
 
! Отговори
гого преди 5 години
има ефин завод до пловдив дето уж е усвоил ремонта на тези машини, ей там да поровят...
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С такъв праймминистър и такъв овенен министър на щурвала на държавата цяло чудо е, че катастрофират само хеликоптери, а не катастрофира цялата държава....поне до сега.