"Смях с кауза" в подкрепа на скритите таланти на България

Комедианти в помощ на деца в неравностойно положение
11 юни 2018 11:07, Анисия Иванова
1

1431 гледания   |  Още видео
Смехът е най-краткото разстояние между двама души. Доказва го инициативата "Смях с кауза", която скъсява  дистанцията между хората.

Това е благотворително шоу в подкрепа на "Скритите таланти на България" - целогодишна менторската програма за даровити деца и младежи в неравностойно положение на НПО "Операция Плюшено Мече". Събитието ще се състои днес (11 юни) от 19 ч. в Sofia Live Club.

Всичко ще започне с двучасово шоу, в което десет от най-добрите stand-up комедианти ще ви разсмеят.

"Към момента в програмата са включени седем таланта, които подготвяме за успешно представяне на кандидат-студентските изпити. Това са деца, лишени от родителски грижи и такива от социално слаби семейства. Очаква се да се присъединят още петима младежи", сподели в студиото на "България сутрин" основателят на НПО "Операция Плюшено мече" Михаела Стойкова.

Организацията вече 10 години провежда най-мащабната коледна кампания за деца и младежи в неравностойно положение.

"Идеята на "Скритите таланти на България" е да помогнем на тези деца да постигнат целите, които са си поставили. Искам да им предам, ако не умения и знания, то поне малко повече мотивация и положително настроение. И да им покажа, че не винаги всичко се дължи на социалната среда. Ако човек има желание може да постигне всичко, което иска", каза актьорът Георги Кючуков пред Bulgaria ON AIR.

 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като им знам репертоара - хумор, предназначен за под кръста... Такива и таланти ще се пръкнат и такъ ще е и смеха.