Пак гаф на Ryanair. 200 блокирани на летище в Рим!

Пътниците са основно българи, твърдят пасажери
12 юни 2018 11:10,
24
Пак гаф на Ryanair. 200 блокирани на летище в Рим!
Снимка: Bulfoto, архив

Близо 200 души, основно българи, чакат от 8:00 часа, полет на нискобюджетната авиокомпания "Ryanair" на летище Чемпино в Рим, за да се приберат в София. За това информира един от блокираните на италианския аеропорт – Красимир Панов, съобщава БНР.

"Имаме на телефона приложение. Оказа се, че самолетът, който трябва да дойде от София тук, той трябва да ни върне, обаче по някаква причина е кацнал някъде в Сицилия. Самолетът го няма тук. Ние сме минали всички чекинг. 200 човека сме. Никой не дава никакво обяснение и никой не казва нищо", посочи той.

От Летище София съобщиха, че самолетът на нискотарифната компания, която трябва да прибере пътници от летище Чампино в Рим, е излетял от България с 10-минутно закъснение.

Още по темата

Очаква се да кацне в Рим около 10:50 часа. От летището не разполагат с информация за това дали пътниците са предупредени от авиопревозвача за възникналите обстоятелства.

Вчера сто българи, пътуващи със същата нискобюджетна авиокомпания, останаха на летището в Берлин, след като полетът им беше отменен заради лошо време. Предлагат им директен полет до София чак за четвъртък.

Авиокомпанията пое само една нощувка в хотел на пасажерите. Както и полет, но до Букурещ!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитвам се да не пътувам с нискотарифни авиокомпании, както и с авиокомпанията с пет самолета, за да има по-малка вероятност от проблеми с пътуването. Засега проблем с голямите авиокомпании не съм имал.
18
1
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Случва се и с нискотарифни авиокомпании да няма проблем. Нали знаеш, всяко правило си има изключения.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера летяхме от Чампино до Бове с Ryanair, нямаше никакъв проблем...
16
2
 
9
 
! Отговори
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ преди 5 години
Националния превозвач пък лети с един двигател от Будапеща до София защото не ги приемат никъде за аварийно кацане. Не си плащат таксите после, само на софийското летище върви тоя номер.
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бунтистанеца не е уважаван от никой.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и пак по добре от националния превозвач
13
6
 
1
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
До Еми, нормално еХа, ти на истинските ли ходиш, голяма работа си. Който иска разписание и комфорт да си купи личен самолет. Явно си бедняк, който се смее на още по-бедните, а?
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
london-sofia kraia na juli 250£ ednoposo4en.mai ne e mnogo evtino
11
5
 
15
 
! Отговори
T преди 5 години
До Еми, нормално еДържавата ни е пълна с комплексари, които имат и други психични отклонения. Голям срам е да си помислят другите, че нямаш пари или не си богат. Задължително трябва да се парадира кое колко струва, да се носят скъпи очилца, "маркови" дрешки и да не забравим - лъскава кола. Хората в нормалните държави си живеят живота и не се притесняват от такива неща. Само *** си мисли, че е супер велик, а другите "смердове". 9 от 10 чужденци са ми казвали, че масово българите са невменяеми
10
3
 
18
 
! Отговори
непукист преди 5 години
Понеже истинските авиокомпании не закъсняват. Не е гот да се говори наизуст. Издава комплекси и ниска култура. А няма нищо лошо човек да пътува бюджетно. Рисковете винаги ги има и те не са изолирани само до нискотарифните компании.
9
4
 
11
 
! Отговори
Петър преди 5 години
До TВсяка услуга си има цена същото е и с храните - не може салама да ти струва 3 лева и да е с месо вътре. Същото е и с билетите.
8
13
 
9
 
! Отговори
Еми, нормално е преди 5 години
Нискотарифните авиолинии са за смердове, който иска разписание и комфорт, да си купи билет от истинска авиокомпания.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия па кво се пънат. Тези компании са за хора които не бързат. На мен вече трети път ми изплащат обезщетение от 400 евро за над три часа закъснение на полета. То накрая излезе че съм купил от тях билети за 600 евро и съм получил обезщетения за 1200 евро
6
4
 
10
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Да сезират архиерея на епархия Италия на Арменска Апостолическа Църква архимандрит Товма Хачатрян, за съжаление седалището му е в Милано. При нискотарифните компании често се налага да се търси съдействие от посочената институция.
5
10
 
1
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Райънеър са много по-ефективни от Меркел и нейните "гости" - компанията разнася българи където й хрумне, засега само из Европа, но нищо чудно да разшири обсега си из други континенти.Защо още й се връзваме на съмнителните "услуги"?
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Националният превозвач е два пъти по-скъп, кой мислиш че ще ползват (ползваме)
3
12
 
25
 
! Отговори
T преди 5 години
До ПетърПетърчо, само от българин може да чуеш "за тия пари толкова". Да си чувал за изисквания, които трябва да се спазват, независимо от цената, която си определил и си е твой проблем?! Все едно да пуснеш закуски по 10 стотинки и да ги правиш с отрови, понеже с тази цена не можеш да си покриеш разходите и това да ти е оправдание. Не става така. Има си законови изисквания, за да изпълняваш някаква дейност, и трябва да се спазват. Това, че не си си направил разчетите си е твой проблем.
2
13
 
23
 
! Отговори
Петър преди 5 години
Какво правите национални новини и трагедии от съвсем нормални неща, полети са се отменяли и ще се отменят. Като искат да спят в хотел да си купят билет от добра авиокомпания - Lufthansa, British, Austrian ... Купили си билет за 20 лева, че искат и услуга ...
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пак ще ползват тази компания а не "националният" превозвач