Пак гаф на Ryanair. 200 блокирани на летище в Рим!

Пътниците са основно българи, твърдят пасажери
12 юни 2018 11:10,
24
Пак гаф на Ryanair. 200 блокирани на летище в Рим!
Снимка: Bulfoto, архив

Близо 200 души, основно българи, чакат от 8:00 часа, полет на нискобюджетната авиокомпания "Ryanair" на летище Чемпино в Рим, за да се приберат в София. За това информира един от блокираните на италианския аеропорт – Красимир Панов, съобщава БНР.

"Имаме на телефона приложение. Оказа се, че самолетът, който трябва да дойде от София тук, той трябва да ни върне, обаче по някаква причина е кацнал някъде в Сицилия. Самолетът го няма тук. Ние сме минали всички чекинг. 200 човека сме. Никой не дава никакво обяснение и никой не казва нищо", посочи той.

От Летище София съобщиха, че самолетът на нискотарифната компания, която трябва да прибере пътници от летище Чампино в Рим, е излетял от България с 10-минутно закъснение.

Още по темата

Очаква се да кацне в Рим около 10:50 часа. От летището не разполагат с информация за това дали пътниците са предупредени от авиопревозвача за възникналите обстоятелства.

Вчера сто българи, пътуващи със същата нискобюджетна авиокомпания, останаха на летището в Берлин, след като полетът им беше отменен заради лошо време. Предлагат им директен полет до София чак за четвъртък.

Авиокомпанията пое само една нощувка в хотел на пасажерите. Както и полет, но до Букурещ!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари