Жестоко! Българче загина при инцидент в хотел в Турция

Вивиян се спуснала на водната пързалка, ударили я в корема
Обновена: 13 юни 2018 15:53 | 13 юни 2018 07:20, Камелия Цветанова
90
Жестоко! Българче загина при инцидент в хотел в Турция
Снимка: Булфото, архив

Родителите на българче, което е починало след спускане по водна пързалка в петзвезден хотел в Турция, търсят съдействието на държавата за разследването.

Трагичният инцидент се е случил на 6 юни.

Вивиян се пуска за последно на пързалка от аквапарка към хотела.

"Тя ми каза: Тате, удариха ме в коремчето. Олюля се, загуби съзнание, падна в ръцете ми", разказа бащата на
момичето Веселин Вачев пред bTV.

За няколко часа детето е преместено в три болници в два града – със спукан далак и кръвоизлив в стомаха.

"Аз видях ада на тази земя, преживях смъртта й три пъти", сподели майката на детето Антония Вачева.

В последната болница полиция посреща семейството и докато лекарите се борят за живота на момичето, те подписват документи, които не разбират.

"Не знаем какво сме подписали. Наистина не знаем, но те ни казаха, че това е стандартна процедура", обясни Веселин Вачев.

В България родителите започват да се съмняват, че с подписа си са оневинили хотела и са помогнали на разследващите да потулят случая. Сигурни са, че пързалката е била опасна и без спасител.

"Ако след Вивиян не се беше пуснало веднага следващото дете, тя сега щеше да е жива. Смятам, че това е било предотвратимо", допълни Антония Вачева.

В момента семейството прави постъпки към външно министерство за съдействие, за да може да изискат всички документи по разследването. Търсят и адвокат в Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
9
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 5 години
До Анонимен 56 Ти сигурно в момента си на силно слънце, моля те намери сянка. Караш ме да се смея неустоимо. Пишеш, че турците имали проблем с размножаването си. Хе-хееее за това са 80 000 000. Интересно ми е дали си мъж или жена, сещаш се, нали.. Защо изобщо се оставят такива коментари от ***, нямат нищо общо със заглавието и съдържанието на статията. СПАМ от завистливи интернет - герои.
56
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе аз се чудя със какъв акъл ходят на почивка в Турция.мен без пари да ме пратят пак няма да ида.Ходя си на Кирамоти във Гърция и си ми е готино .Жалко за детето да си отиде по такъв нелеп начин.Съболезнования на близките.
55
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми кво търсите майка си при фесовете ? 100% съм сигурен, че иначе са големи патриоти, ама като стане време за моренце и веднага в Турско
54
16
 
15
 
! Отговори
аз преди 5 години
1000% са ревали пред познатите си, че ще почиват в Турция, защото в България е много зле) Га ядохте кифтетата...Извинете за грубия пост, но това е самата истина
53
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви генетични проблеми имат? 100 милиона са. Много са. А *** България намалява. Май ние имаме проблеми о не те. Тези гледат сега да забогатеят от тази смърт на тяхното дете и после ще си направят още едно или две. 100% съм сигурен, че тези неща са си ги говорили. Това извратеният мозък на *** българин.
52
12
 
9
 
! Отговори
до lili преди 5 години
Ето го поредния микро - ... с псевдоним lili. Разбирам ,че с 2.5 санта атрибут е лесно да се въобразяваш на жена, НО е по справедливо да си напишеш истинското име ИСМАИЛ, и да си признаеш, че дори и в курортите в които има дори и канализация, въпреки че пак понасмърдява. заради занижената лична хигиена на персонала и местното население, в които по традиция се играе театър все едно не са в Турция, започна да издиша системата и да лъсва Турция
51
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези хора са плодовити. Защо ги жалете не разбирам. До няколко месеца ще чуете че тая е забременяла. Голяма скръб ама оня ще го вдигне, а тая ще разтвори краката и ще пъшка от кеф. Едвали ще са в толкова депресирани, че да спрат да правят с е к с. Като оня дето то убиха на втори юни. На вторият месец майк а му каза, че е бременна..ай сиктир бе какъв човек с каква психика трябва да си, че месец След, като са ти убили детето, да правиш секс. Е тия двамата са същите. Нагли...
50
14
 
5
 
! Отговори
НАРКО КИД преди 5 години
Всички деца трябва да употребяват наркотици. Вместо да се избиват по аквапарковете и да си дават парите сза глупости, да си купуват ДРо.Га и да се друсат- по- безопасно е
49
7
 
4
 
! Отговори
lili преди 5 години
zlobari nqmate pari za baseyn na selo tragnali ste da obvinqvate darjavata v koqto sa deteto da ne e bilo na detska gradina
48
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците са прокълнат народ. Над 80% от мъжкото население имат сериозни генетични проблеми с размножителната система, които водят до трупане на тежки комплекси. Само ядрена терапия ще ги оправи. Камък върху камък не трябва да остане, нито мъж жена или дете - турчин. Само тогава територията на която се намира днес Турция ще се изчисти от тежката си прокоба. Комплексари с претенции без покритие = Турция
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазете си децата, пускайте се стях или не ги пускайте! Лошото идва бързо!
46
2
 
27
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 5 години
Злобата отново е тук. Трагедия, стечение на обстоятелства и болка, но не търсете под вола теле. Къде бяха родителите в този момент, защо са оставили малко дете без надзор, в кого търсят вината сега? Или е по-важно, че ума ядене и пиене на корем? Няма значение в коя държава се случва, за децата ПЪРВО родителите носят отговорност, а после спасители, администратори на хотел и т.н. Родители, пазете си децата, никой не ви е длъжен да ги пази. Това не е детски дом, няма забавачки, това е хотел!
45
4
 
15
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
Е, два месеца след операцията в Аджибадем Шаламанов умря.И оттогава барабаните спряха, зурлите млъкнаха, великите турски специалисти на великата турска медицина се изпокриха и никой не говори за "феноменалната операция"!
44
6
 
9
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
Показателен е случаят с българският щангист Наум Шаламанов. Той беше алкохолик и наркоман от депресия по Родината си България, насила отвлечен в Турция.Та, Шаламанов имаше цироза, турската медицина обаче реши, че ще му присажда черен дроб като се има предвид, че трансплантацията на черен дроб е успешна в световен план в 2-3 процента. Обаче биха ориенталската дандания колко велик екип от турски лекари щял да го оперира, феноменална операция от феноменалните турски специалисти.
43
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шшДа умре от един спукан далак-къде е Аджъбадем.Това е банална травма-защо лекарите не са реагирали веднага------------Измислена нация с измислени клиники, колко българи се лъжат да ходят там, а после плачат с кървави сълзи.
42
9
 
9
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
Това не е единственият случай на смърт в Турция, горе-долу всяка седмица има подобни инциденти, но световните медии ги прикриват.
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагедията е огромна! Съболезнования към семейството. Не правете генерални и глупави изводи.
40
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не казвате кой хотел кой тур оператор?И нас ли искате да пратите там ????
39
4
 
32
 
! Отговори
Прост народ преди 5 години
Какви хора сте не знам...какви са тези коментари??? Направо се стреснах...друго дете ще си направят, искат да изсмучат някой лев от турската държава, да не са се чекнали на ол инклузив водка, ами да са си гледали детето. Вие от къде знаете как стоят нещата, познавате ли родителите? Как веднага ги осъдихте? Вие по-добри родители ли сте?
38
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ритнаха момиче в класната стая в България и то така загина със спукан далак.И това детенце някое друго го е ударило докато се спускат.Нещастен случай....