Коки има спешна нужда от 10 000 евро, да му помогнем!

Средствата са необходими за вливане на стволови клетки
13 юни 2018 08:40, Александър Попов
12
Коки има спешна нужда от 10 000 евро, да му помогнем!

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Семейството на детето постигна известен напредък в последните месеци, като в Италия, при д-р Антонучи, беше осъществено успешно хелиране на тежките метали.

Семейството е получило разрешение за вливане на стволови клетки, след успешния процес на хелиране. Процедурата ще може да бъде осъществена в края на юли и август. За да се случи това обаче, Коки и родителите му се нуждаят от 10 000 евро.

Както вече имахме възможност да ви информираме, последният и най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

Можете да дарите и на банкова сметка:

IBAN:BG89PRCB92301049318117

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк

Калоян Пейчев Казаков

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделя майката на Коко - Наталия Казакова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Калоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"хелиране на тежките метали"?? Т.е. почистване от тежки метали? Защо при 4-годишно дете е необходимо почистване от тежки метали?
10
5
 
11
 
! Отговори
Хаджи Бойко от Банкя преди 5 години
Немаш късмет,моето детенце ! Похарчих 180 000 ? за охрана на Прайда на джендювците !
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7 и 8Съгласна съм и с двамата. Всеки трябва да гледа себе си, но в действителност този милион можеше да помогне на доста хора и деца в нужда, вместо показни демонстрации по прашки и сутиени.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направета DMS кампания моля :) Иначе при първа възможност тичкам до банката. Дано се оправи детенцето. И стига сте сели омраза. Хората трябва да се подкрепяме, а не само да гледаме в паницата на другия и да се чудим, защо той не дава като има повече.
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за охраната на гей парада тази година столична община и гербавата кметица Фандъкова дадоха близо милион лева ,а в същото време тази скапана (държава) не дава и стотинка за такива болни дечица.
6
0
 
9
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Дарих 5 лева (толкова мога да си позволя). Банката ми взе 1.20 за банкиране.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе да пишат до собствениците на клубове от шампионската лига. Там се правят вече транфери от 300 млн. нагоре.(евра де). Или пък да помолят някой руски олигарх, който живее из Европа.
4
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз имам спешна нужда от един милион ойро за ваканция на Ривиерата.Сметката е :..............................................Превеждайте, телета булгаристански.
3
2
 
11
 
! Отговори
Дарител преди 5 години
Нито Боко , Нито Моко , нито който и да е от управниците ни ше помогне :( Ние сме хората , ние обикновените хора . Това е грозната истина в нашата мила родина
2
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Боко да продаде една от колите си и ще спаси поне 10-20 такива деца !
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата да развързва кесията и да му се маха от главата.