"Тенджерата" на недоволството ври, действа ли нервно властта?

Социолог: Подадената оставка е край и не се обсъжда!
Обновена: 22 юни 2018 08:30 | 18 юни 2018 12:15, Екип на Bulgaria On Air
91

7553 гледания   |  Още видео
БСП обяви, че ще внесе втори вот на недоверие към правителството. Мотивът е провал на кабинета в сектор "Сигурност" и несправяне на МВР с престъпността.

Опозицията смята, че времето на "Борисов 3" вече е отминало и няма какво да направи повече за държавата. БСП атакува и решението на премиера да не приеме оставката на социалния министър.

Още по темата
Според социолога Кънчо Стойчев със своите действия в последно време Бойко Борисов подрива устоите на политиката в България.

"Подадената оставка е край и тя не се обсъжда. Така е прието в света на дипломацията. Какво означава, че първо ще подаде оставка, после ще се върне. Влиза се в един свят, в който всичко може да се случи", категоричен бе социологът в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

По думите му гафовете на правителството започват да излизат извън нормалното.

"Случиха се поредица тежки гафове. Междувременно тенджерата на общественото недоволство ври, но задържането на капака е опасно. Умният политик и държавник ще разчисти с голямата лопата. Проблемът е, че не се правят реформи в страната. Огромни пари се наливат в продънени системи. Гафовете ще продължават и ще бъдат по-мащабни", смята Стойчев.

Журналистката Кристина Кръстева смята, че политиката не е игра и правителството действа нервно и издава сигнали на нестабилност.

"Няма българин, който да е доволен от МВР, а в същото време там се наливат огромни пари. Борисов няма да се даде на БСП - ще се запъне и няма да играе по тяхната свирка. Длъжен е да отпуши напрежението и да махне Валентин Радев от поста вътрешен министър", коментира журналистката.

Според нея колкото и пари да има в една система, ако няма адекватна политика и управление, тя няма как да се развива.
 


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
36
 
11
 
! Отговори
тонката преди 6 месеца
Другари Бойко ще ви гази още колкото си поиска.народа си го избира,а вие си дрънкайте за разни вълни от недоволства.(:(:(:Хващам бас със всеки другар,че правителството ще изкара пълен мандат и после още един такъв.Този о лигофрен Кънчо от 10 години разправя все едно и също и само къде си разправя.(:(:(:(:Ше ви рита Бокича в зъбите още дълго време,не свикнахте ли вече(:(:(:(:
42
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Едно общество си заслужава бедствието.
41
5
 
26
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 месеца
До Анонимен
А безизходицата на Бойко, откъде идва? Значи, оставката на Бойко, не е само негово, лично бягство, има си външни фактори,з а да падне. Огънят срещу Бойко от наша страна е всеки божи ден. Залп след залп. Канонада с всички оръдия. Бойко трябв ада падне, не само, но и никога д ане се върне отново!
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 40

Сега след 1989 г/ са самотни майки с по няколко мъже и прибират социална помощ.
39
4
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 месеца
Много добро отиграване на подаденият от мен пас. "Борисов 3" е Пътник. Тряб аме слушате, ако искате победа, поне за престиж,з ащото идва Сър ГЕЙ, а те с Бойко много се либят! Евреи са!
38
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
33- ДРУЖЕ ДО 1988 Г АБОРТА БЕШЕ ЗАБРАНЕН, ТАКЪВ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИШ САМО ПО МЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАТЕЛИ. ТОГАВА ИМАШЕ САМО ГУМИЧКИ АМА СЕ КЪСАХА, ИМАШЕ И ПРОТИЧОЗАЧАТЪЧНИ, АМА БЕЗ РЕЦЕПТА НЕ СТАВАШЕ, А НИКОЙ НЕ ТИЯ ДАВА АКО НЯМАШ ДВЕ ДЕЦА- ТАКА ЧЕ НЕ МИ ДАВАЙ ТИЯ ЦИФРИ. ЖИВЯЛА СЪМ ГО ОНОВА ВРЕМЕ, НЯМА ДА МЕ УБЕДИШ КОЛКО ГОТИНО Е БИЛО, ТОГАВАШНИТЕ И СЕГАШНИ КОМУНИСТИ СТАНАХА НЕЗНАЙНО КАК МИЛИОНЕРИ.
37
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ЕС е прекрасно място за живот - даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете. Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват западни коли а пенсионерите меткат хилядарки през балконите.
36
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЕРБ и ОП се присмиват на недоволните и стачките и се страхуват реално само от постоянна антифашистка съпротива или народно въстание.
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз съм на четри хилки при демокрацията!
34
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой никога не е бутал Боки от власт! Той самият като усети, че е в безизходица се спасява по този начин. Идва някакво временно правителство и той след това всичките неуспехи ги препише на тях, като едва ли не всичкото направено от него е разрушено и така се почва втора, трета серия и т.н.
33
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато бяхме с Москва пенсионерите в Бъглария не ровеха в кофите за огризки.
32
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
29, ЕХ АМА И ТИ- АМИ ДО СКОРО БЕШЕ ОПОРНА ТОЧКА ПОЛИЦЕЙЩИНА- СЕГА НЯМА ПОЛИЦИЯ, ДО СКОРО АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ, СЕГА НЯМА ПЪТИЩА, АДИ ПО СКРОМНО И СИ УТОЧНЕТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ЧЕРВЕН КЪНЧО ВИ ГИ ЗАДАВА, АМА ВИЙ..........
31
7
 
31
 
! Отговори
ЕвроатлантизЪма преди 6 месеца
1945 България 5.9 милиона
1989 България 8.9 милиона
2017 България 5.4 милиона
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нито Москва нито Вашингтон ще ни разрешат проблемите в страната. Престанете да си мислите, че великите сили едва ли не само България с население 7 000 000 ги интересува. Много сме малки за да си мислите, че можем да сме гео играчи в световен мащаб. Проблемите са си наши и за тях са виновни кратуните дето избираме.
29
7
 
9
 
! Отговори
Жоре Стъкмисто преди 6 месеца
Щом двамата Кънчовци изпълзяха от дупките, значи ще има жега скоро. Така беше когато бутаха Боки през 2013 и сега нещата удивително започват да си приличат. Друг важен момент е посещението на Корни в посолството на САЩ....само с преводач и никой друг от партията. Май май на Боки му кроят шапката ама да видим...чичо Сам не е доволен от заигравката с Масква..
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
29, НАПРОТИВ ИСКАМЕ ГИ ВСЕКИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА- ПРОПУСНАЛ СИ БАРЕКА И ДЮДИКОФ, НЕКА ГОВОРЯТ- ТАКА ОТВРАЩАВАТ И ОТБЛЪСКВАТ ХОРАТА ОТ СЕБЕ СИ.
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Трябва да сме слепи, че да не видим, че страната ни не се развива както трябва. Тук не е нужно да се плюе против ГЕРБ, а само да се изисква от тях да правят реформи и да взимат адекватни решение, които ще доведат до видими и трайни резултати. Като гилотина ни висът проблемите в здравоопазване, МВР, инфраструктура, икономика, доходи, работна ръка, образование, корупция и т.н. Къде сме добре се питам? Защо една Румъния може, а ние не?
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
УжасТ!
25
8
 
25
 
! Отговори
Обез Верен преди 6 месеца
Тенджерата ври, ама недоволството тихо къкре. Защо:
1.Краднинова не е алтернатива!
2.Държавата е опоскана и политиците са изчерпани;
3.За сега още има дребни и средни честни данъкоплатци,като всеки издържа 5 неработещи;
4."Бизнеса" е собственост на банки и вече не е коректив на властта;
5.Тотална липса на кадри-всеки иска да е вожд(или шаман);
6.Все още децата пращат пари от чужбина;
7.Корекция в чипа не се очаква;
8.ЕС спря парите;
9.За ортак никой не ни ще;
10.Мързи ни даже да недоволстваме!
24
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кънчо Социолога....Хахахахахахахахахахааааааа!