"Тенджерата" на недоволството ври, действа ли нервно властта?

Социолог: Подадената оставка е край и не се обсъжда!
Обновена: 22 юни 2018 08:30 | 18 юни 2018 12:15, Екип на Bulgaria On Air
91

БСП обяви, че ще внесе втори вот на недоверие към правителството. Мотивът е провал на кабинета в сектор "Сигурност" и несправяне на МВР с престъпността.

Опозицията смята, че времето на "Борисов 3" вече е отминало и няма какво да направи повече за държавата. БСП атакува и решението на премиера да не приеме оставката на социалния министър.

Още по темата
Според социолога Кънчо Стойчев със своите действия в последно време Бойко Борисов подрива устоите на политиката в България.

"Подадената оставка е край и тя не се обсъжда. Така е прието в света на дипломацията. Какво означава, че първо ще подаде оставка, после ще се върне. Влиза се в един свят, в който всичко може да се случи", категоричен бе социологът в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

По думите му гафовете на правителството започват да излизат извън нормалното.

"Случиха се поредица тежки гафове. Междувременно тенджерата на общественото недоволство ври, но задържането на капака е опасно. Умният политик и държавник ще разчисти с голямата лопата. Проблемът е, че не се правят реформи в страната. Огромни пари се наливат в продънени системи. Гафовете ще продължават и ще бъдат по-мащабни", смята Стойчев.

Журналистката Кристина Кръстева смята, че политиката не е игра и правителството действа нервно и издава сигнали на нестабилност.

"Няма българин, който да е доволен от МВР, а в същото време там се наливат огромни пари. Борисов няма да се даде на БСП - ще се запъне и няма да играе по тяхната свирка. Длъжен е да отпуши напрежението и да махне Валентин Радев от поста вътрешен министър", коментира журналистката.

Според нея колкото и пари да има в една система, ако няма адекватна политика и управление, тя няма как да се развива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властта не действа нервно, тя бездейства!
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6, АКО ЗНАЕШ НЯКАКВИ ФАКТИ ОТВОРИ САЙТОВЕТЕ НА МВР, ПРОКУРАТУРА, ВСС- ТА ТАМ ИМА ФОРМА КЪДЕТО ДА СЪОБЩИТЕ ФАКТИТЕ, ИНАЧЕ МИ ПРИЛИЧА НА ДУМИТЕ НА ЕДНА ЧЕРВЕНА ТЕТКА ПРЕД ХЕКИМЯН- ББ КАЗА ЗА МИЛИОНИТЕ ХОНОРАРИ, ЗАЩОТО АЗ КАЗАХ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, НИТО ЕДИН ПОЛИТИК НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ЛЪЖИ. ХЕКИМЯН, А ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ? ДА, ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ. МОТИВИ КЪМ ПРИСЪДАТА НА ТЕТКАТА- НЯМА ДОКУМЕНТ КОЙТО ДА ПОКАЗВА, ЧЕ СА ПЛАТЕНИ РАВНИ ИЛИ ПО ГОЛЕМИ ОТ МИЛИОН.
15
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости говорят тия коментатори. Б.Б не клати стабилността! Стабилността я клатят Нинова, Орешарски, Виденов, Костов, майките на деца с увреждания, пенсионерите, които не искат да умрат, инвалидите, бежанците, Гришата, кишата, международното положение... Капакът на тенджерата под налягане го затискат успешно Бисер Петков и Синдикатите.Керванът си върви, кучетата си лаят. Лайте си!
14
6
 
9
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
Къв а тоа таласъм?
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакви реформи се не правят, нито в МВР, нито в правосъдната система, нито в здравеопазването, защото Баце е страхливец, всички проблеми се смитат под килима и това се нарича "стабилност".
12
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герп изнасилиха Петков за оставката и следващия ход е Борисов ще подава оставки, а Караянчева ще ги връща до 2030 г.
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я Кънчо се появи а къде е Сънчо ?
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня времето на казанжиев 20 години и град няма а борисов им виновен що бре поне тия се мъчаъ *** от казанжиевата свита дали може да се направи нещо
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е инструктор радев мина днеска два пъти обиди ме пред твоите заработил си надника честит да ти е директора ти намери един такае
8
8
 
30
 
! Отговори
ГЕРБ преди 5 години
Крадат като за последно. След тях ПОТОП
7
7
 
10
 
! Отговори
Много тикви накуп=БГ преди 5 години
Всички България стават само за *** за зеле то си е ясно.
6
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е артист по природа. Тегли огромни заемиб Парите ги няма. Саниране, пътища свързани с обществени поръчки които поглъщат 50% от парите за корупционни подкупи и такси.Аз съм за сваляне на правителството, но в никакъв случай НИНОВА !!!Има млади образовани и кадърни хора.Както Борисов, така и Нинова са отрочета на комунисти цял живот живяли с протекции.
5
8
 
17
 
! Отговори
Държавата на простит преди 5 години
Спомням си как проститутски излезе цяла България да протестира срещу Пеевски за да го махната. Така и стана. Сега не управлява сам а с Борисов. Браво тиквочи нормализирахте държавата.
4
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може, може, и сме видели какво се случи през 2013 г за 5% увеличение на тока, ами червенките ритнаха една небанка и всички ние едни около 5 милиарда трябва да връщаме във фонда за обещение. А виденовата зима си я минал леко номер 2, защото тогава гърмяха банки, спестяванията на едни хора заминаха и те след тях защото неиздържаха, аз получавах средната заплата от 5 долара и чаках на опашки с часове за всичко, после гръмнаха и финансовите пирамиди.
3
14
 
29
 
! Отговори
ТИКВАТА преди 5 години
всичката пара я пуска през свирката. Обаче накрая ще гръмне. Старите мурафети от времето на СДС " Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря" като девиз на ГЕРБ са омръзнали на всички. Играта на оставки-бушони, а ОН за нищо не е виновен. Армия от слуги като почне ЦВЪКО, поета -комунист СПАС ГЪРНЕТО, Шайкаджията А. ТОДОРОВ, актьора БИКОВ от сутрин до вечер дежури по телевизиите. Накрая обаче ще играят сопите
2
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗимата на 1996 г. изкарах два дни на сланина и вода, благодарение на Виденов, Р.Гечев и Р.Овч.
1
24
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли времето на Луканов и Виденов? Хората излязоха на улицата, защото бяха гладни.Сега това е невъзможно.Преял човек, не можеш да го изкараш навън.