Мотовлогърът Мирослав Димов – любов към скоростите

С видеата си той иска да покаже красотата на България
Обновена: 19 юни 2018 11:58 | 19 юни 2018 11:52, Екип на Bulgaria On Air
4


Как едно момче сбъдва мечтата си и съчетава двете неща, които най-много обича, а именно - музиката и моторите. Тази вечер в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR ще видите историята на Мирослав Димов - първият мото влогър в България и един от първите, които хващат камерата и се появяват в Интернет.

Превръща се в един от най-нашумелите мотовлогъри. Познат е под псевдонима "Mad Moto". Той е и един от малкото, които правят всичко съвсем сами - от заснемането на своите клипове, до създаването на своя собствена авторска музика, която ги придружава.

С видеата си той цели да покаже красотата на България, а заедно с това влоговете му имат и образователна цел - да информира останалите любители на моторите за състоянието на пътищата в страната и да даде полезни съвети на начинаещите мотористи.

"Искам да покажа самото усещане - тръпката от това да се качиш на мотора и да караш, да се насладиш на красотата на природата, която нашата страна притежава", каза пред камерата на "Директно" мото влогърът.

И още: Една история на вдъхновението. Али Мехмедов, избрал мисията да бъде учител. Той е само на 30, преподава технологии и предприемачество в Сливен. По всичко личи, че той е не просто учител, а може да бъде наречен един от "новите будители".

Въпреки че много хора се опитват да го откажат, Али преследва мечтата си докрай и днес е един от най-обичаните преподаватели от децата. Младият преподавател се стреми да интегрира новите технологии в образователния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Този защо още има книжка ? За пилотиране с такива скорости и то пуснато нагло по медиите, трябва да има последствия.