БСП: Престъпленията скачат, а властта се проваля!

"Сред пробойните, които набелязахме, е липсата на сигурност у гражданите"
Обновена: 21 юни 2018 07:05 | 20 юни 2018 22:38,
37

Вторият вот на недоверие към кабинета "Борисов 3" беше внесен от БСП в парламента. Той ще бъде гласуван следващия четвъртък. Въпреки декларираната подкрепа от ДПС едва ли има шанс да бъде приет, тъй като коалиционният партньор на ГЕРБ "Обединените патриоти", както и "Воля" обявиха, че ще гласуват "против".

"Сред най-сериозните пробойни, които набелязахме, е липсата на сигурност у гражданите. На фона на ежедневните грабежи, убийства, излючително високият ръст на битовата престъпност в България, смятаме, че това правителство не може да се справи с проблемите", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Иван Иванов.

Мотивите за вота са изложени върху 17 страници. Сред аргументите са и телефонните измами, и пререканията между министъра на туризма Николина Ангелкова и вицепремиера Валери Симеонов.

"Всичко това е провал в сектора на сигурността. През последните девет години той се управлява от ГЕРБ и е несериозно да се говори, че системата е разбита за една година и в частност - Министерството на вътрешните работи", допълни още Иванов.

Гласовете на БСП и ДПС обаче няма да бъдат достатъчни, тъй като за сваляне на правителтвото трябва да гласуват повече от половинта народни представители. Двете партии имат общо 107 гласа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
Къв а тоа таласъм?
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТАКА МАЙСТОРСКИ И ВИСОКОСПЕЦИАЛИЗИРАНО ДА УНИЩОЖАВА КАКТО БСП- Я ВИЖ ТРАП БЕЛЕНЕ ЗА МИЛИАРДИ, ЕДНА НЕБАНКА -ИМА НЕМА 4/5 МИЛИАРДА, ИНФЛАЦИЯ НАД 242, А ПОСЛЕ 13.8%,1 ДОЛАР 3000 ЛВ, ЕДНА МАРКА 1000 ЛВ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЕВРОМАНГИТЕ СЕ СПИРАТ ТРИ ПЪТИ,ТОВА ГО УМЕЯТ САМО ТЕ. ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ/ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ СМЕ МИЛИОНЕРИ ВСИЧКИ.
28
3
 
11
 
! Отговори
Бай Курти преди 5 години
То защото при БСП хич ама хич нямаше престъпления.Толкова нагли,лицемерни *** сте ,че се чудя ,как има хора да се връзват на бръщолевенето ви.Да пази Господ вие да управлявате,че тогава си е е....ло майката.
27
4
 
12
 
! Отговори
Венко преди 5 години
Значи, щом като БСП дойдат на власт ще има много по-малко престъпления ли? Червените *** вече се чудят за какво да се хванат, заяждат се за някакви стандартни проблеми, които е имало и когато те са управлявали и ще ги има за в бъдеще, без значение кой ще управлява.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е малък Шошо. А голям Шошо, бащата на въпросния индивид, който беше зам. министър за няколко часа свърши големи золуми и кражби в Шумен. И той седна акъл да дава. Срамото!
25
8
 
8
 
! Отговори
Нинова преди 5 години
БСП трябва да управляваме, по този начин България ще цъфне и върже, няма да се краде, никой няма да протестира, защото ние организараме протестите. Няма да се санира, ние направо ще оставим да се разрушат блоковете ви.
24
3
 
9
 
! Отговори
Червен глис преди 5 години
Вий съ мъхнети, щоту ний дъ дойдими!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сякаш не знаем кой управляваше преди явлението ГЕРБ... Те станаха възможни благодарение на изключително компетентното управление на БСП
22
3
 
6
 
! Отговори
Славея на Сираков преди 5 години
Уникално драги зрители,малката мутреса на Илиянка изригна в соц.мрежа и назова проблемите с истинските им имена! Както при всички добри семейства мама и тати одобрително мълчат и са ,,плътно" зад дъщеря си! Няма лошо,само ще им кажа една поговорка, ,,сит на гладен не вярва" и ,,здрав на....." Скъпо мое душевно пропаднало момиченце,пожелавам ти да успееш по добре да се справиш в бъдещето с проблема на майките,дано да усетиш проблема лично и да можеш ,,успешно" да го решиш,да те видим!!
21
4
 
15
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
До Финала на РБИ най-потресаващото е ,че тези които крадат най-много-партията на организираната престъпност и куфарни милионери -БСП иска вот на недоверие заради престъпността ,на която тя е основата и ръбнака.
20
3
 
9
 
! Отговори
Финала на РБ преди 5 години
Всичко се срива в тая държава,факт. Престъпността е огромна ,заплати никакви ро мите грабят,политиците крадят и ,,чупят " от държавната пита. Как пък няма един,който да си сложи главата в торбата един нов Левски не ламтящ за пари и слава? Явно си заслужаваме тия парасета които ни управляват
19
1
 
14
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Крадците трябва да ги изметем от властта, независимо от цвета им!Да заменим ГЕРБ с БСП, е все едно, да ядеш ... за да си оправиш дъха!Да не забравяме Жокера и червените лапачи!Хора, трябва спешно да ги изринем от парламента, всичките!
18
0
 
12
 
! Отговори
Никой не забелязва преди 5 години
МВР от месеци нямат пари да си платят на вещите лица, а уж било увеличено финансирането на системата. Всъщност е фалирала системата, щом не може да си плати задълженията.
17
7
 
16
 
! Отговори
Божил преди 5 години
Политическия реалист Антон Тодоров доказа с исторически документи,че престъпленията през комунистическо време са били повече от сега! Вие не можахте да го оборите,защото документите са писани от вас! Какво искате да кажете сега- че преди сте лъгали а днес сте честни ли?
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти вземи намери парите от КТБ, не се обяснявай за дребни работи. 4 милиарда изчезнаха и сега плащаме и лихва за тях освен самите тях.
15
8
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
А,бе,този,как ти беше името,назови една държава където няма престъпления - не можеш !А по време на БКП и след това да не би да нямаше престъпления ?! Да вземеш да си свалиш черните очила та дано се осъзнаеш ... класово - все такива сте от БСП - приказвате на " ангро" и после защо народът все по-малко ви обича? Скривай се в дупката си и лай,ама тихичко ,зер ставаш и ти за смях! Чиба!
14
7
 
16
 
! Отговори
Сталин преди 5 години
Илюзии товарищи,илюзии!
13
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това богато въображение цялата върхушка на Бе СеП ще бъде приета в актьорския състав на Холивуд и ще печели повече от онова,което й дават ***.
12
10
 
15
 
! Отговори
зрител преди 5 години
Корнелия много харесва Бойко и търси всякакъв начин да бъде в полезрението му ,но чувствата не са взаимни .
11
3
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Другарите от БСП критикуват другарите от ГЕРБ.После ще критикуват новите си творения...до пълното затриване на България.