Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15,
131

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
11
 
! Отговори
И преди 5 години
И както някой писа, за тези събития не се научава ден преди да се случат. Имало е предостатъчно време да се планира всичко. А ако е имало и желаещи да не ограбват данъкоплатците, т. е. нас, билетът е нямало да струва толкова пари. Явно не е имало желание да се купи билет на по-ниска цена. Хубав повод да му кипне на човек.А някой представя ли си как не някоя секретарка, а баш шефа на командированата, избира билет. Щото аз не. Няма логика.
101
6
 
0
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 5 години
До кокоСъгласен съм с теб Коко, ако на въпросната конференция са се похвалили с "постиженията си" ( всъщност е ясно, че нищо не се прави ) наистина е цинизъм. Пак подчертавам ,че не съм запознат с работат и личността на въпросната Росица ,а коментирам хейта към служител който може да се опитва нещо да направи.Веднага оставка ,веднага обиди.. Не е нормално. Това кой я е пратил и защо в последния момент и цената е такава .... също носи вина.На финала най-малко виновния го отнася както винаги
100
2
 
13
 
! Отговори
До руцифер преди 5 години
Руцифер ли си или Луцифер. Все тая. А ако утре ти се случи нещо, защото никой не е застрахован от това и се инвалидизираш, ще искаш ли да си на милостта на някой тебеподобен? Съмнява ме. И аз колко години плащах здравни осигуровки, а отключих нелечимо заболяване. Но тук на никого не разчитам. Бих, но няма на кого. Само да питам. За скъпи самолетни билети ли се харчат осигуровките ми и на другите?Или за друга глупост? Защо не за нуждаещите се? Ти знаеш ли отговора?
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГостКакви глупости дрънкаш бе - чети като хората - отговарям на Мила родино т ъ п а к такъв
98
0
 
8
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
До Руцифер, 96Разбира се, нали уж за това сме си ги избрали - да разпределят парите ни разумно и балансирано, да осигурят нормална среда за живот и бизнес. Но това ще стане в някой друг живот, на друга планета...
97
18
 
7
 
! Отговори
Пешо Софианеца преди 5 години
Това със 16000 лв е партенка. Двупосочният е 8300лв. А седмична командировка в САЩ с пътя и дневните е около 10000 лв. Ако НПО-тата са зорлии за тези 8300 да си ги вземат от Бойко. А хората в неравноправно положение трябва да знаят че участието в тези форуми е създаване на доверие. А доверието в крайна сметка са средства за тях. Но сега си вкараха АВТОГОЛ!!!!
96
6
 
7
 
! Отговори
гого преди 5 години
дааа, тез дето сте гракнали защо мълчите за 4 милиарда от КТБ, смешни душици сте
95
4
 
4
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До ВанкатаНе може да се угоди на всички. Нещата трябва да са балансирани, а на да се работи на парче.
94
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стига сте злобеели срещу жената...тя е изпратена там от своите началници и не е избрала как да пътува....ако някой трябва да бъде упрекван,то нека да е този който й е дал такъв скъп билет...нека първо да се върнат 5-те милиарда от КТБ...ЗАЩО ЗАМЛЪКНАХТЕ ЗА ТЯХ ...КОЙ ГИ ОТКРАДНА...А СЕГА ПЛАЧИТЕ ЗА 8 ХИЛЯДИ ЛЕВА...
93
3
 
14
 
! Отговори
коко преди 5 години
До Гледам и не вярвамЗа конференцията се знае отпреди година и са имали време да вземат билет на ниски цени и не за първа класа - това първо. Второ - не можеш да идеш да се хвалиш пред света колко си велик и какво си направил, а в същото време в страната ти да има протести срещу работата ти. Това нейното е цинизъм и безочие...., както и на останалите ни политици и калинки.
92
2
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
До RuciferАз предпочитам от данъците ми да се дава на хората с увреждания и с непосилни нужди, а не за екстри и заплати на нищонеправещите дебелог*ъзи политици и чиновници. Защото у нас винаги се намират пари за екстри и глупости, но не и за жизненоважни и животоспасяващи неща. Всеки ден се появява поне по един нов зов за помощ за лечение на деца и възрастни, къде е държавата с данъците ни - няма я. Но пък 3 милиарда лв. за изтребители ще има!
91
1
 
7
 
! Отговори
Един увреден преди 5 години
Попрегледах мненията. Някак, опитвам се да бъда безпристрастен. Хайде, аз не съм бил увреден по рождение. След 30 години здраво бачкане /и плащане на данъци и осигуровки/ , съдбата се оказа в кофти настроение. Нещо, за което би трябвало да си мислят неувредените. Не е това идеята ми. Замислих се, ако съм увреден по рождение. Ако държавата не ми предлага никаква алтернатива освен да си натоваря количката на макс взрив и пирони. И не отнеса колкото мога с мен. Поразсъждавайте. Ако няма избор.
90
2
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен 90Фолклора си го запази за теб , о паметливи
89
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Родино милаЕ, родино мила я кажи - като падна самолет заради този на бай тоше и загинаха хора /и деца/. Между децата - две близначки, чиито родители бяха накарани да плащат ергенски данък, затова че вече са без деца !!!!!!!! КЪСОПАМЕТЕН НАРОД СТЕ ВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
88
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До 57 !!!Перфектно казано ! Респект към хората, които помнят !
87
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, колко е злобен тоя. Като цяло, всичките такива хора са супер злобни и са все не доволни.И си мислят, че всички са им длъжни за всичко.Той е най умният според него, всичко разбира, само той и никой друг. А как говори, направо съм отвратен.
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВераАко това целта на конференцията е да представят ,че тук всичко е ОК съм напълно съгласен с теб. Но се съмнявам това да е целта.
85
11
 
3
 
! Отговори
metodi преди 5 години
Жоро като си се подил дефектен се радвай , че си жив е не се нервирай че може и да ти е за последно
84
3
 
20
 
! Отговори
Вера преди 5 години
Въпросът не е толкова за парите, а че 2-*** отиват да участват в конференция, на която да представят как в България текат реки от мед и масло към хората с увреждания. Това е цинизъм!
83
5
 
6
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 5 години
Сигурен съм,че и Мая Манолова ще съсипят тези протестиращи. Тука само протести, псувни и закани. Манталитет БАЦЕ.НЕ казвам кой какъв е , Нито Мая Нито Росица. Не ги познавам, но ви казвам, че с простотия нищо не се постига