Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15,
131

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
17
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 години
Споко, у нас корупция няма.
41
3
 
24
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
В цяла Европа знаят че нивото на корупция тук е колкото в Гана и Сомалия,но не им пука. За тях сме някакво петно и провинция на границата с Азия и далечния изток,все тая шом не им заплашваме сигурнорността и просперитета.
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава е цялата герберастка пас-мина, ама нали медиите са техни и постоянно манипуларат хората. Борисов, Цветанов, а вече и Фандъкова отдавна са милионери, но имотното им състояние е тема табу.
39
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скапана държава със скапани и продажни политици, без грам срам и скрупули! Родени при напън в тоалетната... каква КТ подкрепа какви 5 стотинки ? Това са най обикновени продажници и мизерници! Които умират да направят дудук на Бат Бойко- бившата мутра. Вие се засрамете продажници смотани!
38
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като тази Димитрова се намират под път и над път.Нали Боко ги сдъбира по кръстовищата.Но как го прецакаха да я махне, точно това е евтин популизъм на управляващите.
37
1
 
31
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
В цялата държавна администрация се краде на всички нива. Кой колкото може. От управляващи до нисши чиновници. Без значение от партийната принадлежност. Водени от мантрата Бе аз да се оправя. Държавата нищо не ми е дала. Те затова се възмущават хората. Лошото е че доста голям % от възмутените, са възмутени от яд, че нямат те такава възможност.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава е длъжна да се грижи за гражданите си, докато тези същите издържат държавата и им плащат екскурзиите. И ние не сме длъжни да го правим. Да си бяха отишли на собствени разноски. Като не е виновна и вскичко е ок защо подаде оставка?
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 32Точно те са държавата, а не някакъв симитлийски зет, който при това има вече диагноза "НАПОЛЕОНОВ КОМПЛЕКС"
34
26
 
16
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Как си позволява този нещастен човек да нарича г-жа Димитрова "***"?! Какво знае той за нея и с какво той самият е допринесъл нещо за това Общество, което му е дало два пъти шанс да живее?!Това са неблагодарници, включая и въпросните "майки" използващи децата си за едно единствено нещо-За пари! Всеки, който им казва истината в очите е низвергнат моментално от тях и от медиите, но истината е точно тази и никаква друга...Хващат се на въдицата на опозиционния популизъм!
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, както се знае, всяко нещо има начало и КРАЙ.Пак ще видим Бай да лее сълзи и сополи от екрана на телевизора.Рано или късно цялата тази крадлива *** ще се изтече в канализацията.Като великото СДС, дето времето беше тяхно, а сега не могат да си го намерят
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав сте Георги, не си хабете нервите за глупости. Голяма част от хората просто нямат съвест и срам. На вас Ви пожелавам най-вече здраве оттук на сетне, пък депутатите, щом могат - нека спят спокойно
31
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30Тези стоящите в дъжда трябва сами да се захванат за да си оправят проблемите. Държавата не е длъжна на никой.
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой, който пътува служебно, не си букира и купува билета сам. За това си има секретарки, травел агенции и т.н. Всяка фирма, организация има (би трябвало) процедура как се прави това. В случая някой е недогледал нещо и не си е свършил работата. Определено зам.мин. няма вина и точно тя трябва да уволни направилия гафа.
29
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И каква точно е ползата от тяхната екскурзия до Ню-Йорк? Стояли там, дори не са се изказали. При това за 3 дневна конференция платили 6 нощувки?И това става докато хората стоят на дъжда и чакат същата тази госпожа да им реши проблемите.
28
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да бе, доживяхме Гошо да ни казва как да се харчат парите от бюджета! я сеа го поканете тука пред европейците да им даде акъл! хората яко превъртеха, никой не бачка, само протестират за пари! - злобно племе българско!
27
0
 
11
 
! Отговори
само ТОЙ преди 5 години
не е виноен за нищо.
26
13
 
10
 
! Отговори
:):) преди 5 години
на дребните душици мирогледа им е 5 см пред носа и за тях всяко излизане на човек в чужбина е екскурзия. Най е лесно така. Първо сигнална реакция на псевдогражданско общество.
25
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо - министерствата и другите държавни институции са задръстени с огромен брой чиновници, повечето от тях абсолютно ненужни. Те получават доста големи заплати, а това е форма на купуване на гласове от страна на ГЕРБ. С нашите пари те си осигуряват сигурен и добре платен електорат.Второ - Повечето от тези чиновници обикалят непрекъснато по света по разни конференции, семинари, сбирки и пр., където тяхното пресъствие е абсолютно ненужно и безполезно. Всъщност са екскурзии, платени с нашите па
24
7
 
10
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Добре де, А трансплантацията не е ли пак от системата?Ясно е, че има много недостатъци, а хубавите неща?
23
1
 
26
 
! Отговори
ала бала преди 5 години
Не ,не е виновна за билетите за трансплантацията на господина ,за мизерията за престъпността за безнадеждността за пенсиите за заплатите за образованието за здравеубийството и за каквото си помислите. В тази държава никой за нищо не е виновен.Само ,че всеки за нещо от някого е пострадал. А?