Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15,
131

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросът не е до скъпото пътуване а до това че само се харчат пари за някакви конференции от които няма никаква полза за България -нека да видят как се грижат за инвалидите в т.нар по бели от нас страни от ЕС и да го приложат тук -а те само на конференции после прочитат едно дакладче -там така така и толкоз тук пак същото
1
46
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И министърката ли е виновна за трансплантациите на господина?