Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15,
131

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
8
 
! Отговори
До изнервен преди 5 години
Ми, поне аз не. Полза от командировката не виждам. Само един неоправдан разход за данъкоплатците, направен в условия, когато трябва да има действия в полза на обществото. Под действия нямам предвид харчене на колкото там бона за воаяжа на чиновник.
121
11
 
3
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
А ако не беше отишла щяхте да гракнете, че държавата не поставя въпроса пред света, че не се интересува, не се грижи за тях и т. н., нали? На *** няма угодия.
120
0
 
13
 
! Отговори
До 188 преди 5 години
Тези бюджети са с пари от данъци. А данъците се плащат от народа. От мен в това число. Е, достатъчно хора, както и аз, заявиха, че не искат данъците им да се харчат за неоправдано скъп билет на фона на това, че всичко тук е цъфнало и вързано, а майки на деца с увреди протестират. Това е демократично. А че на теб изглежда не ти харесва демокрацията, е отделен въпрос.
119
1
 
4
 
! Отговори
До 122 преди 5 години
Аха, ти им плати на тези майки да протестират, нали, та такива необосновани слухове пускаш? Ама ако беше ощетено твоето дете, съмнявам се, че щеше да пееш същата песен.
118
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
протестите на майките ще се окажат платени
117
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изключително тъпо и лишено от аргументи изказване от страна на трансплантирания човек.
116
1
 
3
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Жената е наела самолен и е пътувала сама в него. Ета че средствата са оправдани.
115
3
 
12
 
! Отговори
отврат по сираковски преди 5 години
Който където види отвратителната, перверзна и мазна физиономия на нищожеството, кръстено Слаейка, да я заплюе! Да я заплюе и да бяга на километри, защото простотията, цинизма, простащината, наглостта са заразни! Да заплюе и оная хубавица, майка й, дето цял живот е подхвърляла бухалки и си е вдигала краката на всеки ***, облечен във власт! Особено на сегашните ГЕРБаджийски властници!
114
6
 
13
 
! Отговори
Респект преди 5 години
Браво на това измъчено момче! В прав текст и смело каза много умни неща за цялата сбъркана система на управление в държавата ни. Всички управляващи, начело с Главния, трябва да бъдат изметени от политическата сцена заради безхаберието, алчността и егоизма си. Ама и другите били такива. Я по-често да ги гоним от държавната хранилка, да видим дали няма малко да се поусетят!
113
4
 
13
 
! Отговори
До 2+2 преди 5 години
И това прави постъпката по-малко аморална ли? Някой усети ли полза от командировката, освен командированата? Не ми е известен такъв. Ама примерно щял да падне имидж ли? Че ние такъв нямаме, понеже не само деца с увреждания, а и хората с увреждане, са бедстващи. Дори на едно само дете да беше помогнато някак с тези пари, щеше да е по-добре от харч за билет!
112
0
 
2
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
8х е билетът отиване и връщане ,стига сте лъгали
111
4
 
1
 
! Отговори
До петърчо преди 5 години
Тя сама си е подала оставката. Явно все пак е стигнала до някакъв морален извод накрая. Следователно шеф и няма нужда да се спряга.
110
2
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Това станало като вица... Като се спъне шефа падам аз. Значи виновен зам.-министъра за решенията на министъра. Браво. Как пък не се сетихме че и така може да се извъртят нещата. И се чуди Бойко що падал рейтинга на ГЕРБ и правителството. Но най-лошото е че няма с кой да ги смениш. Всички родни политици са един дол дрянки. Ето сега едни реват на тема национална сигурност. Все едно по тяхно време България беше рай на земята и течеше само мед и мляко.
109
0
 
9
 
! Отговори
Знам преди 5 години
Руцифер, моето е нелечимо. Всичките пари на света не могат да спрат превръщането ми в куха без мозъчна и парализирана обвивка. Не се знае и какво го предизвиква, а само, че е автоимунно. Откриват по 80-100 нови като мен на година само в България. Няма какво да върне здравето. Наистина няма. За съжаление, в България и евтаназия няма. Днес си добре, а утре, дори да имаш всички пари на света, всичките застраховки, ако щеш... Данъците ми-за скъп билет ли бяха?
108
1
 
0
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До ВанкатаМного съжалявам, но изглежда си прав. Успокоявам се с това, че той живота си мина.
107
0
 
0
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До До руциферАз съм застрахован. Незнам дали знаете, но има такава застраховка.
106
1
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Ако искаш ми казаха :) иначе зараства на криво и може и да не може да ходиш нормално.Айде лек ден.Сещаш ли се с каква физиономия гледах :) Иначе определено подкрепям хората с увреждания без значение по рождение или придобити. Редно е да се помисли за тях и да се ползват с нужното уважение. даже по мое мнение е задъължително
105
0
 
15
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Аз лично се скъсвам от работа и честно казано се чувствам като инвалид. Здрав и прав съм за сега и дано живота не ми поднася изненади, но честно няма и ден да не мисля от какво да се откажа от което имам нужда. Работя , плащам данъци , осигуровки.... и като счупих пръст пак пшащах 400 лв. метални планки (за мен си бях телове ама медицински) иначе по каса ме лекуваха. Не ме питаха имам ли .. нямам ли ?Дадоха ми банкова сметка и основания и ми посочиха къде да ида.
104
13
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Георги ти ли си купи органите за трансплантация. Много грозно убиждаш много хора.Лекарите който те опреираха - ти ли им плати? и за труда и за знанията и за опита и за операционната и за лекарствата и за грижите след това....? Дано на всеки имащ нужда да бъде помогнато, но има ситуации в който не може да се помогне. Тогава остава само и единственно може би инвалидна или по болест пенсия. Дано това поне успеят да направят в нормални размери
103
7
 
11
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Росица Димитрова не си в купила сама билет и не се е командировала сама. Явно е била на някой над нея неудобна и е търсен повод да я махнат. Нито я познавам, нито съм я виждал, аз мисля. Помислете и вие! Някой да знае за колко пари другите министри са пътували и до къде? Не нали! Не ви ли е странно да знаете само за този случай?