Скандал! Обвиниха майките на деца с увреждания: Платени!?

Пациентски организации твърдят, че имат сигнали за това
Обновена: 21 юни 2018 19:02 | 21 юни 2018 14:45, Петя Славова
276

Национално представените организации обявиха, че имат сигнали за финансиране на протестите на майките на деца с увреждания. Те отказаха да съобщят детайли, тъй като по думите им фактите все още се проверяват.

Още по темата

По думите на представител на НПО-тата финансирането е ставало по социални проекти, които после са се изпълнявали по различен начин.

"И ние може да плачем, и ние плачем. Не е необходимо това. В момента имаме шанс, а го изпускаме", обясниха от пациентските организации.

След конфликта между тях и майките, който прерасна дори в лични закани за убийство, хората с увреждания се разделиха на две, съобщава Bulgaria ON AIR.

Така, за да бъдат разграничени от майките, представители на пациентските организации обявиха - съвсем скоро ще разпънат свой палатков лагер, но не пред парламента, а пред националния стадион. И вместо с черни, ще ги видим с бели тениски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НПО-та са тарикатски организации с неясно и нечисто финансиране.ЗАЩО НЕ ГИ ЗАДЪЛЖАТ ПУБЛИЧНО ДА СИ ОБЯВЯТ КОЙ ГИ ФИНАНСИРА И С КОЛКО? Тогава ще лъсне цялата мръсотия.
8
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ТОВА АКО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА.ТИЯ ЗА ДА ОБВИНЯВАТ БОЛНИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ МАЙКИ СА СТИГНАЛИ ПРЕДЕЛА НА МЕРЗАВСТВОТОЕГАТИ И ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРЪЧКА СРЕЩУ МАЙКИТЕ.ГАДОВЕ.
7
43
 
6
 
! Отговори
Efo преди 5 години
Много ми е интересно как досега не са протестирали точно тези хора? Изведнъж се сетиха, че били зле! То е повече от ясно, че са платени!
6
5
 
38
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Крадците плюят по майките! НПО-тата, са хранилки на не един лапчовец от властта!Нямам думи! Как нямат срама ат нищо, готови са и през децата инвалиди да минат, за едната далавера!Но помнете, има видов ден, онзи горе не забравя!
5
5
 
38
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Дъното на мерзостта!Работа на гнусния червей Цветанов по заповед на Щуката!
4
2
 
32
 
! Отговори
Радичка преди 5 години
Дискредитират майките за да оправдаят неизпълнението на исканията им,разделяй и владей, и така около скандала и препирните,коите така умело се насаждат между тях,всъщност нищо няма да се случи.За да успеят в исканията си трябва да бъдат единни и постоянни, и да се изпускат шанса си.
3
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това противопоставяне и хвърляне на кал по майките е в изгода на ГЕРБ.Вместо да се реши проблема на майките с деца с увреждания,се създава нов интригантски проблем,отвратителен при това.Човек може да повърне.
2
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам срамота нямат ли ? И тея *** и Илияна Раева и простокелата дето е родила?Държавата- ало къде са евро парите???Обричате тези майки и деца.!!!Какво значение има дали са пратени или не протестите?Искате да кажете че нямат право на тях ли?И да мизерстват докато депутатите харчат хиляди за билети че и на робота не ходят !!!
1
3
 
44
 
! Отговори
Доказателство? преди 5 години
По принцип, да обвиняваме майки и близки на хора с увреждания, че са платени Като протеста просто цели приемане на конвенцията на ООН по темата, е меко казано смешно, грозно и престъпно.