Скандал! Обвиниха майките на деца с увреждания: Платени!?

Пациентски организации твърдят, че имат сигнали за това
Обновена: 21 юни 2018 19:02 | 21 юни 2018 14:45, Петя Славова
276

Национално представените организации обявиха, че имат сигнали за финансиране на протестите на майките на деца с увреждания. Те отказаха да съобщят детайли, тъй като по думите им фактите все още се проверяват.

Още по темата

По думите на представител на НПО-тата финансирането е ставало по социални проекти, които после са се изпълнявали по различен начин.

"И ние може да плачем, и ние плачем. Не е необходимо това. В момента имаме шанс, а го изпускаме", обясниха от пациентските организации.

След конфликта между тях и майките, който прерасна дори в лични закани за убийство, хората с увреждания се разделиха на две, съобщава Bulgaria ON AIR.

Така, за да бъдат разграничени от майките, представители на пациентските организации обявиха - съвсем скоро ще разпънат свой палатков лагер, но не пред парламента, а пред националния стадион. И вместо с черни, ще ги видим с бели тениски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
8
 
! Отговори
25346 преди 5 години
До КАКВО ИСКАТОпитай да живееш поне един месец живота на една от тези майки със същото това заплащане, при същите условия. После пусни тема в някой форум или сподели във ФБ всичките благинки, на които си се насладил/ла.
208
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пропагандата на ГЕРБ е брутална. До последния българин.
207
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
До КАКВО ИСКАТПрост и неграмотен драскач, достоен за съжаление. Дано да знаеш, че: "Господ бави, но не забравя". Знае ли човек, с какво може да се уреди!? Виждам, че си добър в смятането и съм сигурен, че не си го направил/а безплатно!
206
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да допуснем невъзможното,че майките с увредени деца,свалят ГЕРБ и поставят БСП на власт,горко им и тежко,парите няма да им стигнат само за боята,с която нарисуваха черепите за протестите.При управлението на БСП,от ЕС винаги спират парите,затварят фондовете за страната ни.България след комунистите от БСП,остава в изолация и несигурност.Дерзайте.
205
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До така ли ?197 И аз ги подкрепям,но ги съветвам да не се продават на БСП.Социалистите,бивши комунисти са най-богатите хора в БГ и хич не им пука за децата с увреждания,а вихрят популизъм,за да се доберат до власта.
204
19
 
7
 
! Отговори
Млад ерген преди 5 години
Повдига ми се вече от тези майки!
203
1
 
9
 
! Отговори
БКП-ГЕРБ-СИК преди 5 години
До БСП-корена на злото ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ ГЕРБЕРИ ДЕТО РЪФАТ ЖИВА ПЛЪТ ОТ НАРОДА . 26 МИЛИЯРДА ЗАЕМИ ,ТУРСКИ ПОТОК ,ШЕРБЕТ ЗА ЕРДОГАНЬ, А ЗА БЪЛГАРИНА ВСИЧКАТА ПАРА, В СВИРКАТА .А как лъжеха ...незабавно 500 1800 ,15000 минимална ..лева . Съд ,затвор ,незабавно .....а то надминаха в пъти и пъти .....
202
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Нинова и &БКП -ГЕРБ=ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО !
201
0
 
0
 
! Отговори
Taliban преди 5 години
До 187. Да но днес тази алчност се прекъсва.като бременност.избиване на чираците им и после тях.
200
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Герберизмът Много добре казано, за да има мир всичките гербехрасти във Сибир
199
4
 
12
 
! Отговори
Герберизмът преди 5 години
Е проказа за обществото.
198
0
 
8
 
! Отговори
теню преди 5 години
До 199 КостаПрост човек , безмозъчен коментар
197
1
 
14
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
"По думите на представител на НПО-тата финансирането е ставало по социални проекти, които после са се изпълнявали по различен начин". Дааа, НПО тата на Сорос наречени миловидно пациентски организации. Не е нужно да се коментира повече....
196
18
 
11
 
! Отговори
Неправилно! преди 5 години
Не обвиниха, а РАЗОБЛИЧИХА!
195
24
 
11
 
! Отговори
леле преди 5 години
Изобщо не се изненадах, че са платени. Най малкото живеят с увереност, че целият свят им е длъжен! Да потърсят отговорност от Бога или природата!
194
23
 
11
 
! Отговори
Коста преди 5 години
И аз така си мислех.Цялата работа е да занимават правителството за да не може да си върши работата.
193
7
 
17
 
! Отговори
конспирация преди 5 години
Коварните социалисти пропиляват ресурса на работещите хора за здравеопазване за постигане на егоистични политически цели.Ако тези пари се насочат към здравеопазване на работещите хора, ще има по-дълъг и ползотворен трудов живот.Коварните социалисти пропиляват този ресурс за лица които дори да бъдат окъпани в лукс пак ще останат нетрудоспособни.
192
9
 
26
 
! Отговори
така ли ? преди 5 години
Аз отивам утре и абсолютно Безплатно ще ги подкрепя ! Отидете и вие -стига сме гледали безучастно отстрани
191
15
 
15
 
! Отговори
akud преди 5 години
че то на кой му не е ясно, че са платени, дори не са си направили труда да са с различни фанелки от тези на слави трифонов
190
11
 
23
 
! Отговори
И след преди 5 години
100 години на некадърните герберски кратуни ще им е виновен някакъв комунизъм от далечното минало. Проклет да е всеки, дал глас за тях.