Скандал! Обвиниха майките на деца с увреждания: Платени!?

Пациентски организации твърдят, че имат сигнали за това
Обновена: 21 юни 2018 19:02 | 21 юни 2018 14:45, Петя Славова
276

Национално представените организации обявиха, че имат сигнали за финансиране на протестите на майките на деца с увреждания. Те отказаха да съобщят детайли, тъй като по думите им фактите все още се проверяват.

Още по темата

По думите на представител на НПО-тата финансирането е ставало по социални проекти, които после са се изпълнявали по различен начин.

"И ние може да плачем, и ние плачем. Не е необходимо това. В момента имаме шанс, а го изпускаме", обясниха от пациентските организации.

След конфликта между тях и майките, който прерасна дори в лични закани за убийство, хората с увреждания се разделиха на две, съобщава Bulgaria ON AIR.

Така, за да бъдат разграничени от майките, представители на пациентските организации обявиха - съвсем скоро ще разпънат свой палатков лагер, но не пред парламента, а пред националния стадион. И вместо с черни, ще ги видим с бели тениски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
5
 
4
 
! Отговори
Какво друго преди 5 години
Да става в скотската държава освен скотщини и мерзости. Страна на морални трупове, разхождащи се в метални отпадъци и запълващи си времето до смъртта със злоба и банани.
188
10
 
12
 
! Отговори
Нинова и & преди 5 години
Инерцията от промитите през комунизма мозъци продължава. Това ярко го доказват повечето от коментиращите тука.Продължават и конвулсиите на едно неизлекувано общество, което не знае как да се отърве от това зло БКП прекръстила се на БСП. И макар че гемиите й потъват, тази партия продължава да завлича всичко което може със себе си към дъното. A даже руснаците още през 1993 година СЪС ЗАКОН забраниха КПСС и рахатясаха !!!
187
9
 
39
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Статията е поредното доказателство, че ГЕРБ са престъпници и трябва да бъдат съдени в Хага. Да обвиниш тези майки с деца, при чийто вид на човек му се плаче, е меко казано престъпление. Всички сме виждали в ежедневието си такива деца, а и хора в напреднала възраст. Съжалявам и се извинявам за израза, но такива хора будят дълбоко съжаление и умиление, а някакви и.диоти твърдят, че това е постановка. Дано тези, които твърдят това ги застигне същото нещастие. И.диоти ненормални.
186
21
 
14
 
! Отговори
БСП-корена на злото преди 5 години
Интересно,защо не протестират пред Позитано, където са се окопали червените приватизатори начело с другарката Импексова, които разбойнически опоскаха и разпродалдоха активите на България !!!
185
9
 
24
 
! Отговори
Съд преди 5 години
Да не се мотаят, съдебен иск персонално срещу лицата отговорни за липсата на закон и достатъчна грижа за болните деца в Хага
184
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наглост и мерзост! На всички е ясно, че държавата не подкрепя хората с увреждания и тези, които полагат грижи за тях! Това са ченгеджийски финтове, за да ги дискредитират.А дори да са платени някои от протесиращите, това не променя факта, че говорят истини.
183
7
 
29
 
! Отговори
хахахахха преди 5 години
Платени???? С по 30000 евро всеки ли??? Като се уведомят международните институции за малтретирането на деца с увреждания от правителството ще видим
182
3
 
27
 
! Отговори
www преди 5 години
Разделяй и владей е много стара и много добре работеща схема.
181
9
 
7
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не искат да споменат името на гологлавия водещ. И него системата го убива.
180
1
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
И замириса на ДС ....Милиционерската работа като престояло кисело зеле се усеща, не може да се скрие!
179
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблеми има и то много. Тези хора са та ръба. Стига вече с тези коментари, самолетни билети. Системата е трагична.
178
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките на болните деца могат да протестират и без тези черепи,плакати и стресиращи лозунги.Не бива да се стресират и без друго увредените им деца,както и останалите хора.
177
12
 
25
 
! Отговори
грантаджийство преди 5 години
ГЕРП е грантаджийска организация, финансирана от нацистката фондация Ханс Зейдел, но там проблем няма.
176
5
 
18
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-170,лъжеш се,кой ако не "големия"министер дянков вкара всички държавни фирми в КТБ,за да стане по-лесна кражбата,даже я класираха,като най-добрата българска банка,за 2012година.
175
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, приятели. Често се питам, парите които се раздават от НПО-та на журналисти, политици и така нататък декларират ли се като доходи? Внасят ли се осигуровки и данъци върху тях? НАП да не спят, ами да ги проверят, не само да фалират фирми умишлено.
174
9
 
13
 
! Отговори
1 преди 5 години
А кой ще ме убеди,че белите тениски,няма да са платени,нали герб-комунисти,с такъв маньовър,свали Орешарски от власт,ентелегентни,красиви и платени,бяха протесторите,тогава.
173
0
 
25
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Щом идва от НПО, значи майките са прави. франтаджиите кормпометираха думата НПО. И какви са тези национално представени НПОта, кой ги е оторизирал или те си плащат май на министри да бъдат включени в програми, а нормалните хора- не??? Вън НПО от страната
172
1
 
15
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
Тия НПО-та са създадени за да поддържат разни нагласени удобни пoлитици като тиквaтa и когато трябва да им удрят по едно рамо
171
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тия НПО-та кой им плаща? Кой е господаря им?
170
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заббелязвате ли как от вчера се опитват да дискредитират родителите на деца с увреждания. Първо беше мислителката на Сиракови с безумните и нечовешки псевдо-разсъждения, сега никому неизвестни и неназовани "представители на НПО"та пускат някакви непотвърдени доноси. По какви проекти им се плаща, за какво, колко и как не са изпълнени?! Какви са тия неопределени твърдения. И дори и да плащата на 1-2 майки/бащи, какво остава за стотиците други, които се мъчат вкъщи с децата си и на никой не мупука