Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?

Жената на Дончев: Нека осъди посегателствата към българския етнос!
Обновена: 25 юни 2018 21:49 | 25 юни 2018 18:00, Камелия Цветанова
211
Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?
Снимка: Facebook

Половинката на вицепремиера Томислав Дончев Светлана провокира в социалната мрежа Facebook  Българския хелзингски комитет, който я взе на мушка заради нейн предишен пост за нуждата не само равни права, но и задължения за ромите у нас.

Още по темата

"Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос", написа днес тя.

Причината за коментара й стана масовият бой в Ботевград, където полицаите и жандармеристите бяха посрещнати с камъни и дървета от недоволните роми, защото им нарушили купона като се отзовали на сигнал за силна музика през нощта. 

"Равенство в правата и задълженията без значение на етноса, нали?", риторично пита тя. 

Дончева предлага още всяка ромка от блока, чиито обитатели са се нахвърлили срещу органите на реда, "да се отрече от мъжа си, ако е хвърлял камъни и дърве по униформените лица" в отговор на искането на няколко ромски организации съпругът й да се отрече от нейната позиция, че морковите за ромите били на свършване и било време за тоягата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
7
 
! Отговори
Престъпника от Банкя преди 5 години
С Шайката на прости милиционери като Боко и Цецо България е обречена на гибел!!!!
133
4
 
3
 
! Отговори
1и2 преди 5 години
Готвят Дончев, за президент ?????? Изненадата ли е ??? Тия Мали какъв пошъл пиар
132
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светлана Тоягата опипва почвата със съгласието на мъжа си, а нему заповядва Тиквоний.
131
21
 
2
 
! Отговори
1и2 преди 5 години
Сериозно, Тая на какъв пост е в държавата. Запозната ли е с действията на ромите? Виждала ли е ромски квартал ,знае ли колко роми има в държавата. Запозната ли с заплатите на полицаите, какви работни смени вземат . Познавали абревиатурата на полицията .
130
18
 
2
 
! Отговори
1и2 преди 5 години
Тая па каква да дава предложения ??? Пиар???? Като храните само с кебапчета по изборите ,какво очаквате .Къде са парите и интегрираните от Проектите. Сигурно си правите пиар в момента или скъп билет за някой екзотична страна си пътувате. Вижте да не съпруга ви да плаща на някоя квартирата в Франция с тях . И това се случи преди време
129
4
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До AMD//Това не е вярно там са били нещо като помощен персонал , колкото до Перущица и Батак основните извършители на зверствата са били българи -мюсулмани.*** винаги са били маргинали ,докато не се откажат от тоя начин на живот.А когато някой от тях иска да се откъсне и да заживее нормално ,първо се откъсва от родата ,която силно го тегли към блатото.Тогава той престава да бъде тиган
128
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, властите/управляващите не виждат ли, че има пробем и нараства етническо напрежение? До кога ще си затварят очите за безчинствата на ***? Или чакат да се избием? Просто не разбирам
127
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези от БХК не им пука нито за "синеоките братя" , нито за полицаите. Пука им само за парите , които трябва да получат и защитят. Сви.нята в *** като огладнее и започва да ***.
126
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРОМ... Това е ромското изписване на "дрон", нали? Избиратели със силно ограничен интелектуален капацитет, задвижвани чрез сигнали от централата БХК.
125
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато текат тези словесни битки, печките кротко си се плодят. Трябва максимално бързо да се пуснат концлагерите и газовите камери, няма време за безсмислени дискусии.
124
2
 
10
 
! Отговори
:D преди 5 години
Дон4ева - ПРЕЗИДЕНТ !
123
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите лекичко завиват надясно в унисон с новите реалности в ЕС. Уж жената на Дончев, после и Дончев, а накрая и бате ще запеят една песен за повече ред и срещу безконтролната миграция. А между другото ще поизгорят и нашите роми, които са се много разпасали и са бетер мигранти...
122
0
 
11
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Не сравнявайте ромите в Русия с тези тук. 1- Ако една една рускиня има 5 деца ще получи повече пари от ромката с 5 деца. 2- Социалните за дете се изчисляват възоснова района, образованието на родителите и данъците които си внесъл. Пример:гр, Казан. Рускиня има висше, и е внасяла данъци за 10 години ще вземе между 4 - 6000 рубли детски. Ромка която не е внесла и рубла в държавата и няма основно ще получи за своето "чаеве" минималния които беше около 230 руб.
121
0
 
28
 
! Отговори
Апелиращ преди 5 години
Защо ме триете, като казвам, че БХК и цайганите трябва да се мла*тят яко?
120
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще гкасувам за ДОнчева, а вие ?
119
2
 
6
 
! Отговори
Борислав преди 5 години
До АнонименЗащото не са 20 процента от населението им !Ако в Русия има 25 милиона роми ,отношението ще е съвсем друго !!
118
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 129 Да прав си имало е роми в турския башибозук,като даваш за пример Априлското въстание ,може би не знаеш ,че най-многобройният етнос в башибузука е БЪЛГАРСКИЯ!П.ома.ците дейно учстват в зверствата в Батак и др.!
117
0
 
51
 
! Отговори
Предатели Соросоиди преди 5 години
Лицемерният Антибългарски Лъжехелзински комитет,оправдаващ всеки един престъпник ,само ако е от небългарски произход,и сляп и глух за правата на жертвите и пострадалите от български такъв,такова разделение те правят на практика,са в основата на етническата вражда и напрежение.Затова им плащат отвънка.
116
1
 
23
 
! Отговори
AMD преди 5 години
До FallschirmspringerИзпускаш ролята им по време на турското робство - били са в основата на башибозука и са били главни действащи лица в зверствата в Батак, Перущица, Любенова Махала и стотици други населени места...
115
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, Митхад паша е рекъл, че камшика на заптието не трябва да му служи само да пъди мухите, а да го върти по често и осигурява рахата на дьовлета и агите!