Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?

Жената на Дончев: Нека осъди посегателствата към българския етнос!
Обновена: 25 юни 2018 21:49 | 25 юни 2018 18:00, Камелия Цветанова
211
Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?
Снимка: Facebook

Половинката на вицепремиера Томислав Дончев Светлана провокира в социалната мрежа Facebook  Българския хелзингски комитет, който я взе на мушка заради нейн предишен пост за нуждата не само равни права, но и задължения за ромите у нас.

Още по темата

"Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос", написа днес тя.

Причината за коментара й стана масовият бой в Ботевград, където полицаите и жандармеристите бяха посрещнати с камъни и дървета от недоволните роми, защото им нарушили купона като се отзовали на сигнал за силна музика през нощта. 

"Равенство в правата и задълженията без значение на етноса, нали?", риторично пита тя. 

Дончева предлага още всяка ромка от блока, чиито обитатели са се нахвърлили срещу органите на реда, "да се отрече от мъжа си, ако е хвърлял камъни и дърве по униформените лица" в отговор на искането на няколко ромски организации съпругът й да се отрече от нейната позиция, че морковите за ромите били на свършване и било време за тоягата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
54
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не са комунизма и цигънте кой ще ви е виновен, че сте озлобени нещастници? Защо хора с широка душа като руснаците се отнасят към цьiганите с любов и заедно са сътворили най хубавите романси! Те казват умилително ,,цьiганoчкa", а не като Вас - ***, ром, брикет, ***....!
113
2
 
61
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Само едно не разбирам,защо една смела жена с позиция първа повдигна този проблем,а мъжете,включително и нейния кротко си мълчаха като шушумиги.Винаги съм твърдял,че жените са по-смели и по-верни на някаква кауза отколкото мъжете.Просто са допуснати до властови позиции в по малък брой отколкото мъжете.Къде е позицията на "всенародния" любимец или неговото мълчание се нарича висша политика,или може би се съобразява с позицията на Торосойдните НПО-та богато финансирани и силно привързани към парите
112
8
 
6
 
! Отговори
Тукайто преди 5 години
Тя тая тояга има два края - един за нас и по дебелия за вас!
111
0
 
43
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
******* са пристигнали в България на две вълни.Първата към края на 11-ти век,втората със турската експанзия.Средно това са към 800 години,а някой да забелязва някаква интеграция,ами-не.******** са били маргинали още със своето пристигане и такива са останали до момента,живеят в някаква паралелна държава,не спазващи правилата в официалната.Когато един тиган спазва законите,цени образованието,лична хигиена,контролира нагона за размножаване и децата не служат за дебитна карта,то той не е*******
110
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така трябва да се действа! Валери да влиза в Слънчака не с 5 полицаи без шапки, а с цял полк гламави жандармеристи и бой, бой, бой, докато Ангелкова каже - Стига! Аман!
109
0
 
41
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Ако не греша Гьоринг е казал,че пистолета на полицая не трябва да стай в кобура, а често да се използува,за да гарантира спокойствието на гражданите.Да време е "тоягата" да влезне в действие и да се използува по своето предназначение,въпреки неистовия,анти-български,анти-цивилизационен вой на платените то росоидниНПО-та и техните производни.Опитите за култивиране на сиг.аните до настоящия момент се окозаха безполезни.Да си сиг.анин не е толкова етническа принадлежност ,колкото е начин на живот
108
45
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че са ***, че да има кой да ви дари кръв ако не дай Бог ви се наложи! Ако някой от тях пострада цялата махала са там запретнали ръкав, млади, енергични, изобилие от кръвни групи и резус фактор! А Вие - жив зян сте! И да врещите, бъдещето принадлежи на тях, защото душевно са по близо до Бог! Не те! Вие ограбихте, съсипахте и продадохте България!
107
31
 
3
 
! Отговори
Двоен аршин преди 5 години
Да, бе, да! Значи, когато цьiганитae пускат хубава музика - побой! А когато Валери Симеонов иска да спре грозния вой по морето - всички го нападнахте и го правите карикатура начело с министер Ангелкова! Извратен и несправедлив ганчовски критерий имате! Факт!
106
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката са двете лица на една и съща евр(оп)ейска монета. Мислете...
105
0
 
44
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Истината е че бялата раса е застрашена от изчезване на всякъде по света. Араби и черни превземат Европа и Америка, индийци,пакита,дръпнати превземат Австралия, само в Раша ще си останат бели май...
104
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На месо
103
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я по-добре кажете защо тия ченгета не стреляха.
102
28
 
4
 
! Отговори
wWw преди 5 години
Като свършат морковите за мъжа и дали ще почне да играе тоягата по тази!?
101
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докъде изпаднахме, а?Българи, в България, тероризирани от небългари!Некакви си псевдо-демократо-семихуманни-дрън-дрън-плящински теории са по-загрижени за престъпниците отколкото за истинските граждани на тази държава.Тъжно!
100
1
 
40
 
! Отговори
Операция Шум преди 5 години
Валери Симеонов трябваше да отиди да им спре кастофона
99
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангел Джамбазки ли е подал сигнала за висока музика ,мухахахахахахахахахахах,АЙДЕ НА ИЗБОРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
98
0
 
37
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Така нареченият Български Хелзински комитет е пълно менте, създаден от тарикати да смуче пари. Оригиналната организация е създадена по времето на социализма по призива на Сахаров. След падането на социализма повече няма работа и шефовете и се отдават на крадене, поради което, след съдебни дела и присъди, се саморазпуска през 2007 година. Всичките тези новосъздадени "комитетчета" само са изплагиатсвали името, като разбира се, сред хората там има и "полезни иди0ти" (както ги нарича Ленин).
97
0
 
26
 
! Отговори
БГ преди 5 години
"всяка ромка"...... ромка.... Ха хаххаа ха-ха ха.... До къде стигнахме..... На тия аборигени...... ромки.....
96
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подаване на сигнал за висока музика,мухахахахаха,от кого хахахахахаха.Милиционерщината на доностниците от ДС и интригите им се едни и същи.Избори идвааат ,овцете трябва да мразят и гласуват
95
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със тези милиционерски интриги и расистко говорене,правителството се готви за избори