Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?

Жената на Дончев: Нека осъди посегателствата към българския етнос!
Обновена: 25 юни 2018 21:49 | 25 юни 2018 18:00, Камелия Цветанова
211
Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?
Снимка: Facebook

Половинката на вицепремиера Томислав Дончев Светлана провокира в социалната мрежа Facebook  Българския хелзингски комитет, който я взе на мушка заради нейн предишен пост за нуждата не само равни права, но и задължения за ромите у нас.

Още по темата

"Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос", написа днес тя.

Причината за коментара й стана масовият бой в Ботевград, където полицаите и жандармеристите бяха посрещнати с камъни и дървета от недоволните роми, защото им нарушили купона като се отзовали на сигнал за силна музика през нощта. 

"Равенство в правата и задълженията без значение на етноса, нали?", риторично пита тя. 

Дончева предлага още всяка ромка от блока, чиито обитатели са се нахвърлили срещу органите на реда, "да се отрече от мъжа си, ако е хвърлял камъни и дърве по униформените лица" в отговор на искането на няколко ромски организации съпругът й да се отрече от нейната позиция, че морковите за ромите били на свършване и било време за тоягата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Става интересно. Малко по малко страната се гетоизира и се появяват все повече и по-големи "no go" райони. Е, нищо де, да си налеем ракийката, да си пуснем Планета, че да видим няма ли някоя нова 14-15 годишна пикла да си кълчи кльощавия ***, та после да я гледаме и в националвн ефир... Всичко е наред, спете спокойно!
73
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотия ди шия!Боже,откъде ни налазиха тези алчни,жестоки и прости неокомунисти от ГЕРБ?С конкурс за простотия ли са ги избирали.
72
20
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Нима Томислав Дончев, съпруг на тая дама, и понастоящем, за негово нещастие, вицепремиер, не може да защити битите полицаи, та се налага БХК да ги защитава?! Леле... Очевидно, не може. Явно не могат и от БХК, защото пък те не са правителствена организация, интересно тогава, кой може? Може би госпожа Дончева?) Не вярвам, тя се обижда на етнос, и си пада по отричането, и по приказките, а не по хвърлянето на камъне и дръве)).
71
3
 
38
 
! Отговори
убо преди 5 години
Къде си бай тошо.Само на комитети ще ми станете.
70
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** от падането на комунизма са естествен електорат на комунистите( небългари, финансирани от Масква). Затова небългарите , дето дращят тук, да не се цепят, те също са на позициите на БХК.
69
1
 
10
 
! Отговори
4 километър преди 5 години
За изчезвЩите това е съдба.За мнозинствата е бхк . Те са на фокус .Пък като останат само те . Европа да си ги интегрира както може.
68
0
 
21
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Защо в ЕС започнат да пречат на НП НПО ?Визирам случая с Кораба Контрабандист с Хора който не го иска Италия , Испания и Германия >Защо Комисията по Финансов Надзор не разследва БХК и ПУЛС ?Тези са Крадци на Пари , имат Лоби в Парламента и приемат Закони противоречащи на Човека . ДАНС има повече Офиси от МВР в Градовете - защо не се Намеси ?
67
0
 
29
 
! Отговори
Geril преди 5 години
Защо е Български хелзински комитет, според мен трябва наименованието му да е ц-ски хелзински комитет извършващ дейност в България. Както например български гражданин от ц-ски произход. Т.к. те защитават само ц-ни и щедрите си заплати. Не съм чул досега да са защитили: българи, турци, евреи, арменци, руснаци и др. живеещи в България.
66
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК е справдлив -, БХК е несправедлив + :)
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Италианското правителство забрани на спасителите да помагат на корабите с бежанциPISHETE BE PISHETE BE ZASHO TRIBVA DA CHETEM TEZI PREKRASNI *** V BLITZ:BG MERKEL BILA STRASHNO DOVOLNA SOROS TEZI KOITO SA GO NAPRAVILI MILARDER SASHO I KOITO SA SAZDALI MULTIKU.............OT TAZI NOVINA
64
0
 
52
 
! Отговори
Крайно щастлив преди 5 години
За организирано нападение срещу полицаи, които си изпълняват служебните задължение трябва да бъде разрешена стрелбата със сълзотворен газ, гумени патрони и в краен случай на месо.Провинилите се дарк-смелчаци трябва да бъдат посъветвани с палки, настанени в слънчев затвор, махалата проверена за незаконни строежи. Недай си боже да се открият нарушения, бутаме кокошарниците, останалите смелчаци пак в кауша и те така...Кучето рипа според....
63
3
 
15
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
На снимката: тази с тоягата и този с морковчето!
62
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГОЛЯМАТА ЗАДАЧА ПРЕД МЕРКЕЛ Е КАК ДА НАПРАВИ ТАКА , ЧЕ *** *** ДА ЖИВЕЯТ МИРНО И В ЛЮБОВ С ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ РОДИ САМО В ГЛАВАТА НА ЕВРЕЙСКАТА ЯЛОВА БАБА МЕРКЕЛ!! И СЕГА ЕВРОДЖЕНДЪРИТЕ СЕ ИЗПОКАРАХА КОЙ ОБИЧА ПОВЕЧЕ МЮСЮЛМАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ! ЕВРОГЕЙАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ПОРОДИХА НЕРАЗРЕШИМАТА КРИЗА С МЮСЮЛМАНСКИТЕ МИГРАНТИ- ТЕРОРИСТИ !! ЕВРОГЕЙЦИТЕ СА ЖЕРТВА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ " ЦЕННОСТИ' ЛИБЕРАСТИЯ , ТОЛЕРАСТИЯ . МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ , ДЖЕНДЪРИЗЪМ !!
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само че няма да се застъпи, ами и е призовал Томислав Дончев да си подаде оставката! За нещо, което е написала жена му. Но хак да му е! Нали и той учеше в Израел със стипендия от Сорос?
60
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе как хем Български, хем хелзингски.
59
2
 
30
 
! Отговори
Reptile преди 5 години
Закриване на всички НПО-та, а не престрелки в медиите, това ни трябва!
58
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е Одрин бе АПТ..АЛ не знаеш ли и какво като е в Турция,къде да е Одрин не зависеше само от българите,от тях каквото зависело те го направили АМИ Я КАЖИ КЪДЕ СА БЪЛГАРИТЕ БЕ ВАМ..ИР!!!По същия начин да питам КЪДЕ Е ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ,АП..АЛ!!!
57
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде е Одрин бе, сербез?
56
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво са говорели ефендитата не е важно,после какви са българите се видя при Одрин и не само там,затова турците като окумуш хора имат уважение към българите.За българите лошо са говорели фукарите и гламари като теб ***.
55
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всяка една нормална държава такава полиция ще бъде незабавно уволнена и изправена пред трибунала! Като Ратко Младич!