"Богатите цигани и богатите българи си живеят добре"... мразим бедните

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев пред Bulgaria ON AIR
27 юни 2018 13:15,
99

Проблемът и напрежението в Ботевград са само пример за това, което се заражда. Това е мнението на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев. По думите му ръководството на районното полицейско управление в Ботевград дължи извинение на служителите си и на всички участници в инцидента, при който служители на реда бяха замеряни, а роми твърдяха, че са бити и по тях е стреляно.

Кънчев също беше категоричен, че е бил сигурен, че ромите ще бъдат използвани за отклоняване на общественото внимание след решението за модернизацията на Българската армия чрез проекти за над 3 милиарда лева.

Още по темата

"Аз бях наясно, че циганите ще бъдат виновни за всичко. Не става дума за сделката. Че циганите ще бъдат използвани за отклоняване на обществения фокус от тази сделка. И това се получи", заяви лидерът на "Евророма" пред Bulgaria ON AIR.

Цветелин Кънчев обясни, че патриотите са тези, които са започнали отклоняването на вниманието от сделката за превъоръжаване.

"Опасявам се, че колкото повече наближава финализирането на тази сделка, толкова повече патриотите ще търсят повод да отклоняват обществения фокус. Покрай моркова и тоягата ще разберем кои други са заинтересовани от тази сделка", заяви Цветелин Кънчев.

По думите му влизането в клишето: "българи и цигани" е голяма грешка.

"Дайте да говорим за всички български граждани, защото богатите цигани и богатите българи си живеят много добре и много добре се разбират. Проблемът е, че в България са мразени бедните хора", категоричен беше политикът.

Цветелин Кънчев каза също, че ромите подкрепят партията му, но заради заплахи, че ще загубят дома си или работата си, гласуват за други и настоя, че, ако всички роми подкрепяха "Евророма", партията със сигурност е щяла да влезе в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
43
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Аз нямам нищо против богатите роми. Нямам нищо и против бедните роми.Стига да се държат като нормални хора и граждани на тази държава.Когато са малцинство те се държат сравнително прилично.Станат ли обаче мнозинство, поведението им коренно се променя и те започват да тероризират останалите нормални хора.Въпросът е кой допусна ромите да станат на много места мнозинство в държава с името БЪЛГАРИЯ ????
45
1
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
И ето на България трябва да се промени на евроатлантическа Мангалия !Никога в над 1 300 годишната история на тази държава в нея не е имало толкова роми. Факт !
44
0
 
18
 
! Отговори
до 40 преди 5 години
Абе ти на течение ли си спал или на мокри вестници ?Автономно може да се изнесеш от Кърджали в Турция *** такъв!!!Тая държава е съществувала преди вашите *** държави и ще съществува след тях!!!
43
2
 
32
 
! Отговори
да преди 5 години
Не очаквайте нормални пенсии в България , докато ромите източват социалната система и не плащат никакви данъци ....
42
9
 
6
 
! Отговори
КОСТАС ЛИНКЕ преди 5 години
Името на България трябва да се поправи наСЕВЕРНА ГЪРЦИЯ!
41
0
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Цветелин е много нагъл и много лае, но реално е много логичен и прав.
40
1
 
7
 
! Отговори
До референдум преди 5 години
Първо сте едно и също и второ ердоганьо дали ще те търпи на помощи!???
39
1
 
21
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Това го знаем, че богатите *** и българи живеят добре, а знаете ли как живеят ромите в България, а за пенсионерите никой ДУМА НЕ ОБЕЛВА!
38
21
 
4
 
! Отговори
референдум преди 5 години
До ЕС да се самосезираЧе само вие ромите ли сте дискриминирани бе ?! Ние турците също сме дискриминирани ! Щом за вас ще има автономия ,защо за нас да няма ?! По-добре е да ни дадат възможност за демократичен референдум ! Кърджали и Лудогорието ще станат турска автономия под командването на султан Ердоган , а дунавските и влашките райони да са за вас ромите !
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
kakvo ochakvate ot darjava kadeto edin ot nai preuspelite biznesmeni e centrogata za FEKALII DELQN
36
0
 
25
 
! Отговори
Кой са тези? преди 5 години
Кой са богатите, след като над 45%живеят под абсолютния минимум на доходи. Богатите укриват даннъци и доходи, за сметка на хазната, която не може да поеме разходите, а политиците крадат каквото е възможно от ЕС фондове, държавни поръчки, общински пари и продажба на държавни активи.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
hello
34
19
 
2
 
! Отговори
ЕС да се самосезира преди 5 години
При толкова много моркови и тояги ЕС трябва да се самосезира и да предложи на съда в Страсбург да разгледа по-сериозно не само този случай ,а и всички случай свързани с насаждане на етническа омраза и дискриминация ! Нарушенията са сериозни подкрепени от властимащите в България ! Няма да е лошо ако се помисли за автономия на ромската общност в България !
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам нищо против ромите, стига да спазват реда, да работят и да си изкарват прехраната по честен начин. Не казвам че няма роми които го правят. Има но са малко. И тук трябва да се намеси държавата и да въведе обществено полезен труд за тези които не работят а са здрави и прави!
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с това тиражиране на глупави мисли , точно на Цветелин Кънчев. С тия демагогски лафове...
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дискриминацияМного сте нагли-ЧЕСТНО.Вярно е това за сопата и моркова.
30
1
 
19
 
! Отговори
Vladislav Nord преди 5 години
Между другото някои много плюят по САЩ и Израел, но в САЩ много добре си интегрират афротата, а в Израел палестинците, ще скачат на полицаи, ама куршума и айде....
29
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това някой ден ще избухне! Напрежението расте, държавата тотално е обърнала гръб на българите и си глези и развъжда електората. Няма закони за тях, няма съд и ако някой даже само и да се изкаже по въпроса, изквичават в един глас БХК, ДПС, ЕС итн. Стават все повече, все по нагли, агресивни, диви, неграмотни и някой ден това просто ще избухне. България е пълна с аборигени. Мноооого сме далеч даже и да подобаваме на европейска страна, с тия катуни, каруци в столицата, гета, и пр.имати
28
0
 
18
 
! Отговори
Курцио преди 5 години
Да бре, гласуват за други, заради заплахи!?Оня ден бях свидетел, как на мястото, където"Възраждане" събират подписи за референдум, срещу въвеждане на еврото, дойде един от ония БГ граждани, споменаването на името на които в този сайт води до БАН)Човекът се поинтересува направо, ще получи ли пари, ако се подпише, и като разбра, че няма, изчезна яко дим.Ей такава е цялата им " гражданска позиция"-меркантилна)))
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искам да чета глупостите на доказан престъпник, който беше помилван от агент Гоце