"Богатите цигани и богатите българи си живеят добре"... мразим бедните

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев пред Bulgaria ON AIR
27 юни 2018 13:15,
99

Проблемът и напрежението в Ботевград са само пример за това, което се заражда. Това е мнението на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев. По думите му ръководството на районното полицейско управление в Ботевград дължи извинение на служителите си и на всички участници в инцидента, при който служители на реда бяха замеряни, а роми твърдяха, че са бити и по тях е стреляно.

Кънчев също беше категоричен, че е бил сигурен, че ромите ще бъдат използвани за отклоняване на общественото внимание след решението за модернизацията на Българската армия чрез проекти за над 3 милиарда лева.

Още по темата

"Аз бях наясно, че циганите ще бъдат виновни за всичко. Не става дума за сделката. Че циганите ще бъдат използвани за отклоняване на обществения фокус от тази сделка. И това се получи", заяви лидерът на "Евророма" пред Bulgaria ON AIR.

Цветелин Кънчев обясни, че патриотите са тези, които са започнали отклоняването на вниманието от сделката за превъоръжаване.

"Опасявам се, че колкото повече наближава финализирането на тази сделка, толкова повече патриотите ще търсят повод да отклоняват обществения фокус. Покрай моркова и тоягата ще разберем кои други са заинтересовани от тази сделка", заяви Цветелин Кънчев.

По думите му влизането в клишето: "българи и цигани" е голяма грешка.

"Дайте да говорим за всички български граждани, защото богатите цигани и богатите българи си живеят много добре и много добре се разбират. Проблемът е, че в България са мразени бедните хора", категоричен беше политикът.

Цветелин Кънчев каза също, че ромите подкрепят партията му, но заради заплахи, че ще загубят дома си или работата си, гласуват за други и настоя, че, ако всички роми подкрепяха "Евророма", партията със сигурност е щяла да влезе в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 60 ако те (***) са бъдещето кажи ми кой ще им плаща социалните и ще ги лекува или просто си се объркал?
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си беден не е осъдително и не можем да мразим хората затова, но когато под предлога, че си беден, крадеш, убиваш и изнасилваш 80-годишни старици за последните им 2 лв от пенсията - да, такива не ги обичаме. Не ги харесваме и когато се събират на тумби за да бият полицията, че е дошла да въдвори ред а тишина в два през нощта. Да, полицаите трябва и да бият, и да стрелят, когато тълпа озверели "човеци" ги замерват с камъни и велосипеди.
64
0
 
15
 
! Отговори
точно преди 5 години
Такива като "Евророма" на Цветелин Кънчев,ДРОМ,ДПС,и анти БХК усвояват за себе си европатите отпускани за ромите и затова са богати.Те карат останалите роми да не учат,да не работят,да висят на социални помощи,да не плащат сметки и данъци за да има раздори между българите и тях а такива като Кънчев да живеят богато.Ама изобщо не им пука за бедните им събратя.Те са проблем единствено за българския данъкоплатец.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде де,в Германия,където полицаите са облечени в изрядни полицейски униформи,въоръжени до зъби,ромите,предимно с български паспорти,безчинстват,бият,крадат,дори убиват.Цветелин трябва да погледне проблема с ромската престъпност и безхаберие в очите,да признае вината им и да предложи конкретни мерки,за да се спре престъпната практика,ромите да не сметките си и да вилнеят безнаказано в БГ,независимо,дали сме изгубили някакви пари от бюджета,или не.Обидите към сем.Дончеви,са липса на морал.
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мразим бедните, а крадливите, пpocтите и лъжливите. Ако Цв. Кънчев се разпознава сред това множество, да така е, няма грешка.
61
0
 
0
 
! Отговори
+++++++++++++++ преди 5 години
До работа на ЕВРОПОЛ +++Не ти ли е известно, че ДАНС защитават частни интереси.
60
1
 
7
 
! Отговори
Тоя крадлив М_Н_АЛ преди 5 години
що си не затвори устата? Няма ли прокуратура за него или вечно ще е с протекции???
59
1
 
5
 
! Отговори
работа на ЕВРОПОЛ преди 5 години
ЕВРОПОЛ да раследва щото ДАНС за нищо не ги бива , колко милиона Евра са присвоени от Програмите за бедни Роми в България , там са отговоротите на Въпросите ви
58
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цветелине.Не повече от 2, и повече от 22 да раждат.Те са бъдещето, а ние -миналото. И то не особено славно.
57
1
 
17
 
! Отговори
akud преди 5 години
абе инди*нец ако бяха бити нямаше да имат възможност да хвърлят камъни а г***мна, много големи ф*мна
56
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цветелине.Защо да не раждат повече от 2?Ние като сме ялови, те ли са ни криви?
55
3
 
22
 
! Отговори
Цветелине. преди 5 години
не говори общи приказки, а кажи:1.Говорил ли си на сънародниците си да УЧАТ, да РАБОТЯТ.Да не раждат повече от 2 деца, ако имат жилище и работят.2.Как се замогна , че децата ти следват в Харвард?3.Завършиха ли? Работят ли? НЕ КРАДАТ ли повече желязо?т.3. е НАЙВАЖНАТА.Не отклонявай горещите въпроси и си спомни"обущарю, не по-нагоре от обувките".Та и ти" говори за учение, работа, раждаемост на ***. Не за ПРЕВЪОРЪЖЕНИЕ.
54
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
заради единия електорат, алчните ни политици не променят нищо, и етноса и полицаите, и политиците тормозят само и единствено обикновения българин!
53
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
никой не е забогатял с честен труд!
52
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви са тези богати ***? Как са забогатели? С кражби и измами!
51
9
 
13
 
! Отговори
NoName преди 5 години
До 55Добре, нека социалната каса да се източва, битовата престъпност да разцъфтява, а младите *** (няма РОМСКИ етност, познавам възрастни хора от този етнос и за тях е обидно да ги наричаш Роми, се едно Българския етнос да се прекръсти по някакъв начин), трябва да се образоват, да работят, да се интегрират.... Какво правим за тези хора, държим ги изолирани, даваме им помощи, ползваме им гласовете на изборите и НИКОЙ НЕ ХАЕ КАКВО СТАВА С ТЯХ. Всички Българи сме бесни затова
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NoNameТова *** и го обясни в районите където няма никаква работа и много се обезлюдиха поради тази причина.Това е глупост,като няма работа какво да работят хората?Всичко е концентрирано в София и няма никакво развитие в районите из страната,средствата също заминават за София.
49
1
 
27
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Етническите партии са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!! Разберете го, докато се припознават за етнос а не за Граждани на България, да осъзнаят задълженията си към Обществото (те правата си ги знаят) тогава ще настъпи промяна. В България има етническа омраза и криза, и виновните са ЕВРОРОМА, ДОСТ, ДПС и от части ОП - а НПО-тата трябва да бъдат затворени до едно. За да се реши проблема, етноса трябва да разбере едно - ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, НЕ РАБОТИШ = НЕ ЯДЕШ, НЯМАШ ТОК, НЯМАШ ВОДА.... КРАЙ!
48
1
 
15
 
! Отговори
истината преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !И богати българи е имало 500 години а бедните заедно с турчетата сме мизерствали!
47
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До референдумАми източна Румелия защо не е турска автономия?