Майките под прозорците на евродепутатите, но...

Отидоха при Мая Манолова за закона за личната помощ
27 юни 2018 16:15,
13

Майките на деца с увреждания се събраха на мълчалив протест пред прозорците на евродепутатите. След седмици на срещи, оставки и лични нападки, те решиха да заявят за проблема си и пред НДК, сградата, която приема срещи от Европредседателството.

Още по темата

Днес там се провежда Европейска конференция на високо равнище: "Европейският стълб на социалните права: Да работим заедно за постигането на резултати". Родителите обаче бяха скептични, че участниците в нея ще ги чуят.

Успоредно с това майките отново са на работна среща при омбудсмана Мая Манолова, съобщава Bulgaria ON AIR.

При нея се провежда обществено обсъждане, на което трябва да бъде изготвен нов вариант на Закона за личната помощ, който да бъде внесен в парламента.

На днешното обсъждане обаче няма представители на институциите. Очаква се до петък да бъде внесен в Народното събрание новият вариант на нормативната уредба, който да удовлетворява всички страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
20
 
10
 
! Отговори
месара преди 5 години
тоя протест си е толко платен и политически че няма на къде! да попитам майките : когато бсп управляваха, парите стигаха ли ви, получавахте нужното ви внимание ли,.........., и всичко това за което сега се жалвате, кога ви беше отнето? все повече ми се струва че искате да печелите от нещастието на собствените си деца, а явно и не само на мен! държавата прави колкото и каквото може, всеки има за какво да се жалва, но някой трябва и да работи! не искам да засягам никого, това е мое мнение.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
No ima pari za bezhancite!!!
8
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен и аз да отида да се тръшкам като луд, може и на мен да ми дадат тлъста пожизнена пенсия - глупаците да работят.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Липсата на държава води до жестокост.
6
20
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Няма да се моля на никой имам си достойнство, не е лошо да провериш значението на тази дума. Ясно се вижда кой е жалкия - само ревете, че другите са ви длъжни, защо не е ясно, но пък е най-удобно и лесно! Аз не се чувствам длъжен да те отглеждам нито теб, нито семейството ти, това си е изцяло твоя и на мъжа ти отговорност.
5
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имението в Лос Анджелис също не е на името на Борисов. Води се собственост на адвоката на Венета Борисова, дъщеря на премиерът Борисов. Адвокат който може да си позволи имение за над 350 000 000 $ не е по джоба на безработната г-жа Борисова или както там се води по мъж. Не е по джоба и по официалните доходи на татко и. Който очаква че гръцкият остров се води на името на Бойко Методиев Борисов, трябва да е пълен ***. Има много въпроси от подобен характер които би трябвало да накарат Цацаров да се самосезира. Би трябвало, ама нали Той си го избра! За това сега бандитът ще ни разиграва всякакв
4
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2 Колко си жалък...колко левчета ти платиха?Пожелавам ти да изпаднеш в същото положение и да молиш за милост и достоен живот.Да се молиш за детето си и за ''привилегията'' да ходиш на работа.По-лош си от животно.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
грубо сплашване на политически опоненти, купени журналисти, управление чрез насилие, цял набор от сервилни инструменти, робски покорни органи за насилие и принуда, чистки, конспирация за заграбване на законодателната изпълнителната и СЪДЕБНАТА независима власт по конституция, злоупотреба с властта, куха но креслива пропаганда, изкарване на показ на изкупителни жертви, които да бъдат публично осмивани, преследвани, очерняни, клеветени, пълен и неогроничен контрол над страната, народа и, изборите,
2
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не са майки, а нагли рекетьори. Днес искат Х левове обществена издръжка, утре ще искат 2Х и т.н. То бива да си нагъл, но това вече минава всякакви граници - били заети с отглеждането на увредените си отрочета и нямали време да работят, но виждаш намират време по цял ден да правят циркове.
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали е остров или нещо друго няма значение.Ясно е, че участват подставени лица.Пътят на парите обаче ВИНАГИ е проследим.И ако българската псевдо прокуратура и специализираните псевдо служби упорито бездействат, има други, които работят. И не прощават, защото допустимите граници отдавна са пресечени.Нервният МУ изблик не е за острова.Той отдавна не се интересува от мнението на българите. Имал семейство и то четяло. Кого заблуждава семейството МУ знае. И нашите семейства слушат лъжите МУ