Московски призова Босия: Прекрати гладната си стачка!

Николай Колев протестира срещу манипулиране на шофьорски изпити
5 юли 2018 18:00, Петя Славова
33
Московски призова Босия: Прекрати гладната си стачка!
Снимка: архив, Булфото

Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му казах, че ако има сигнали срещу агенция "Автомобилна администрация" за манипулиране на шофьорските изпити, да ги даде и те ще бъдат разгледани, каза пред журналисти министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.

Още по темата

Николай Колев започна своята гладна стачка на 13 юни т.г. като протест срещу възстановяването на корупционната схема за продажба на шофьорски книжки от служителите на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" към Министерството на транспорта. Колев настоява за незабавната оставка на транспортния министър Ивайло Московски и за разпускане на настоящия парламент, пише БТА.

Система за шофьорските изпити гарантира сигурност, до момента нямам сигнали, че системата е пробита, посочи Московски. Министърът помоли Николай Колев да се погрижи за здравето си и да спре с гладната стачка. "Има упреци, че сме възстановили на работа хора, които са уличени в престъпление. Агенцията "Автомобилна администрация си е самостоятелна и аз не назначавам и не уволнявам там", каза министърът.

Ако Николай Колев има сигнали, отново го призовавам да ги даде за проверка. На среща с него миналата седмица видях само две папки със сигнали за периода 2013 - 2014 година, а аз през това време не съм бил министър, каза Московски.

"Тук явно става въпрос за неща, които минават границата. Или е някакъв вид политическа провокация, за да се използва поведението на този човек или не знам", каза Московски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
Убиват с КАМЕРИ преди 5 години
Милиони с а тежко увреждани от незаконни камери с все по мощни анти човешки съоръжения в тях.НАркомани на власт в Западна Европа прокарват все по жестоко вредни оръжия з а масово увреждане вкл на милиони водачи и пътници.Наши водачи на ТИР се оплакват от немски камери които им блокират съзнанието и очите нощем.. при скорост 120 км в юас ги заслепяват ..десетки секунди карат без да виждат.
26
2
 
1
 
! Отговори
цакат с холограми преди 5 години
няма данни за катастрофи поради фалшиви книжки.има данни за ползване на нагло вредна незаконна техника за обсебване и блокиране на водачи. Вкл холограми лепени на предни стъкла и отрязъци в купето.Зомби съоръжения за постоянно следене центриране и обсебване вградени в лични документи и талони на автомобили.Милиони са заслепявани и увреждани с включени фарове денем/КАТ принуждава водачи да заслепяват даже с вкл фарове против мъгла денем и нощем.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
знаеш ли как викат на такива прости кифли като теб, които не вземат хапчета против забременяване ? викат им МАМА
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМи не, пич, просто ни писна от фантасмагориите на "свестните" хора, които все нищо не правят, ама иначе много шум вдигат и основното им занимание е да изглеждат добри. Да изглеждат. Може би нещата трябва да се случват обратното - повече мислене, по-малко шум. Наречи ме както искаш, но никой не е променил историята без да си цапа ръцете. Какво означава това? Че вие сте позьори, които искат да убедят самите себе си, че правя нещо съществено. Точка.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Под всякакви теми се пускат гербавите ***, те оплюват всеки, който не се захласва по мaлoyмния им вожд, накрая нормалните хора се отвращават и си хващат самолета.България след 10 години-по една трета роми, гербави крадци и куки.Кой кого ще щави по-напред нямам идея.
22
7
 
3
 
! Отговори
Мама преди 5 години
До БерлинД, да, да, разбира се, тези 5 деца с гладни стачки ги е хранил досега! И тези бузки с глад ги е направил!! Аз познавам много по-умни, свестни и борбени хора, които са във война ВСЕКИ ДЕН, а не по 20 дни годишно, за да си направят пиара
21
2
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Ако в България имаше повече хора като Босия - държават щеше да се оправи. Но за съжаление болшинството са зли и напълно бeзмозъчни индивиди като коментиралите по-долу. А с такъв некачествен материал - няма шанс.
20
8
 
3
 
! Отговори
Бирено коремче преди 5 години
Диета за слънчака си прави. Симеинов ще го гоно да не вдига врява.
19
11
 
3
 
! Отговори
Ядох пържоли преди 5 години
Този няма ли обувки или е монах от екзотична религия
18
10
 
4
 
! Отговори
? преди 5 години
Този бос *** ябахти и хипаря :) от коя дупка изкочи ?
17
7
 
4
 
! Отговори
Ме преди 5 години
Ама никой явно не знае че тоя, уж Босия е женен за бивша шефка на БОДК,спусната "от небето" през 90-те,когато стана "Адис"...Факт...Намерете чия комунистическа поръчка изпълнява тоя ***,но е явно с гръб...
16
8
 
3
 
! Отговори
А стига бе! преди 5 години
Прибирай се, Кольо, ще се затриеш за едното партийно поръчение!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Как какво е виновен?! Само факта че е гепаджия е достатъчно. А утежняващо е че е от долнодъбнишкия клан от където е цялата автомобилна администрация! Апрппо защо му се дав думата след като е следствен?
14
7
 
1
 
! Отговори
Мама преди 5 години
До Анонимен 11Нещо бълнувате, номер 11. И бълнувате ви пречи да се види каква точно е действителността и да се вземат точните мерки. Не можеше да се разчита на самоунищожителни фантазьори като вас. За да се изправиш срещу злото, трябва да си стъпил на земята, силен и здрав, а не немощно и блонаво старче, което едва говори и очаква съжаление.
13
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава няма, ама този брадясал мъж, който сигурно се мисли за Исус (Аман!), няма да я възстанови. Избира си каузи, за които да гладува, за да си поддържа репутацията на дисидент. Защо тази, а не друга? И уж е голям протестър, ама е направил пет деца-данъкоплатеца на една мутренска "държавица".
12
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво тие виновен московски от та тово време има там нее виновен ни герб ни тои вината е в бсп те си дърпат конците
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво а дано доживеем всички да са равни браво
10
5
 
20
 
! Отговори
Босия призова: преди 5 години
Подайте си оставката!
9
5
 
30
 
! Отговори
Браво на Николай преди 5 години
Ако имаше още такива хора, можеше и да има шанс за тази държава населена с мижетурки.Московски дори не е чувал, че в ДАИ има корупция. Сигурно живее на Марс.
8
22
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Преди три години ходих на изпит за АДР, миналата година р-л транспортна дейност - в стаята има камери, хората сядат по един на чин, работите се предават в запечатан плик. Изключено е да се преписва. Босия е просто един мало умник.