Оценка от МВР: България - най-сигурно и стабилно място на Балканите!

"Щом поръчват полицаи, значи престъпниците са притиснати в ъгъла"
Обновена: 5 юли 2018 12:42 | 5 юли 2018 12:16, Веселина Йорданова
151

Виж други галерии »
България е стабилно и може би най-сигурното място на Балканите, смята вътрешният министър Валентин Радев.

Отговорностите и изискванията на хората към МВР са големи, заяви още той на честванията по повод 139-годишнината от създаването на ведомството пред паметника на Незнайния воин в София.

Още по темата
По думите му понякога полицаите са обругавани несправедливо, а голяма част от работата на МВР остава скрита.

Такива например били шестте месеца на председателството, когато не е бил допуснат нито един инцидент, предаде БТА.

По повод акцията, при която беше задържан братът на депутата Димитър Аврамов - Борислав, Радев заяви, че няма да бъде допуснато полицаи и магистрати да бъдат "поръчвани".

"Не ме вълнува, че е брат на депутат. Фактът, че поръчват полицаи, означава, че престъпниците са притиснати в ъгъла", коментира Радев и каза, че търсенето на "мозъците" на групата придължава.

"До тях се стига. Затова стигаме до "машите". Така умишлено пускаме мигранти, за да стигнем до каналджиите. Сега има около 700 мигранти в двата центъра на Агенцията за бежанците", отчете министърът.

Според него това показва, че органите в държавата се справят добре с миграцията.

Видят ли празник - взривяват банкомат, така вътрешният министър коментира днешния случай в столичния кв. "Люлин".

Явно не са комептентни, не искам да ги уча, но от камерите се вижда, че взривяват, наблюдават и бягат, описа инцидента Радев.

Опитът за взривяване на устройството пред голям хипермаркет бе направен тази нощ. По първаночални данни извършителите не са успели да откраднат пари от банкомата.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Т'ва виц ли е ? По-селата полицай са виждали последните години само по телевизията, а обирите са ежедневие, контролът по пътищата е символичен, всеки ден има новини за телефонни измами, ограбили пенсионери, а осъдени няма!Хванаха ли убиеца на данъчния? На млекаря от Търново ? Какво е доверието в полицията, прокуратурата, съда?
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,сигурно и стабилно място за престъпници и роми.В момента имаме невиждан полицейски произвол срещу обикновените хора.В момента в КАТ тече акция за масово глобяване на водачите на МПС за щяло и нещяло.Разбира се в това число не попадат баровците с тузарските автомобили и ромите без книжки,които са истинската заплаха по пътищата.И така е навсякъде.Налагат се глоби поголовно за каквото се сетите.Управляващите трябва да папкат,а софрата олеква в държавата на мафията.
127
1
 
11
 
! Отговори
ТИто преди 5 години
Сигурно и стабилно място за крадци и убийци...това да. За затворниците също, излизат си през парадния вход. Питайте бабите по селата, те ще ви кажат колко е сигурно.
126
0
 
3
 
! Отговори
Кротко преди 5 години
НАгли терористи и масови убиици на власт в Брюксел ползват МВР за производство и разпространение на лични документи с вградени тежко терористични съоръжения вкл позволяващи зомбиране ,обсебване проследяване на милиони граждани и техните деца.Експерти да проверят как служители на МВР свързани с терористи търсят жертви чрез лични карти..Напомняме, че за издръжка на МВР се крадат от народа годишно над 1 300 000 000 живи кървави лева.Редно е МВР да работи за БЪлгария не за терора
125
0
 
0
 
! Отговори
Оценка СЛАБ 2 преди 5 години
НАгли престъпници на власт в София ползват КАТ и МВР за нанасяне на трайни нелечими повреди на Европа и Земята чрез милиони автомобили с влючени фарове денем.Милиони БЪлгари са трайно повредени от високо вредни фарове вкл против мъгла облъчващи ни ежеминутно .Масови убиици разпространяват холограмни оръжия вкл инсталирани на автомобили и цигарени кутии ..Ползват МВР за холограмния тероризъм..
124
1
 
0
 
! Отговори
Оценка слаб 2 плюс преди 5 години
ИМа още възможности. Нагли престъпници на власт в София ползват корумпирани за внедряване на тежко врени дигитално терористични съоръжения забранени от ОСНОВНИЯ ЗАКОН.Всички деца и учители поименно са увреждани от видео терористична холограмна техника инсталирана за стотици милиони ограбени от народа в чсли,градини и училища. МАлки деца увредени от педофили през камери развиват трудно лечими увреждания вкл СПИН подобни.Милиони водачи са увреждани от терористични камери през МАР и КАТ.
123
2
 
8
 
! Отговори
САМО ИСТИНАТА преди 5 години
"Оценка от МВР: България - най-сигурно и стабилно място на Балканите! Щом поръчват полицаи, значи престъпниците са притиснати в ъгъла"ТОВА Е, КАКТО ДЯВОЛА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО. Най накрая вътрешният министър се научи да говори като политик, или поне така са му казали... Но е жалка. Реалността е друга:- БГ с най-много МВР служители на глава от населениео в ЕС- Сигурност - НУЛА (както лична така и на имуществото)- Корупция и некомпетентност на органите на реда - над 50%САМО ИСТИНАТА Е ВАЖНА!
122
1
 
17
 
! Отговори
шшшшшшшшш преди 5 години
2012 година Димитър Аврамов е заловен при акция на ГДБОП и ДАНС за рекет и изнудване. 100 000лв. и 300 декара земя.И този човек е още депутат,който се споменава дори и от Президента на България.Престъпник от най-висок клас,брат му точи нож за прокурори и полицейски шефове.И всички седнали да се тюхкат какво да правят,че видите ли били все наши хора.На тази държава и трябва само един ,,стрелец'' който да работи по команда,и нищо повече.
121
1
 
15
 
! Отговори
от МВР ли е наистина преди 5 години
Ммм... Според мен това го е казал някой ало измамник, дето казва,че е от МВР. Ще каже да мятате и златото от балкона вечер,че иначе ще ръждяса в панелката. ,, Да подиша малко въздух" заедно с куфара ви с пари...
120
0
 
7
 
! Отговори
eror преди 5 години
До АнонименЗа затворниците отговаря Министерство на правосъдието!
119
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беда притиснати в ъгъла , в кой ъгъл ? Бегат си от затвора, въоръжеват се с п ищьофи, играят си на криеница , убийствата се върнаха, нелегалните се разхождат през граница. Интересно ?
118
0
 
20
 
! Отговори
SS преди 5 години
"Щом поръчват полицаи, значи престъпниците са притиснати в ъгъла"Aaaa - НЕ!Щом поръчват полицаи, значи те са едно нищо
117
0
 
22
 
! Отговори
@ преди 5 години
"Коко магистрали построихме, пречиствателни станции, по морето насекъде, коко панелки санирахме... милиарди.. енергийна ефективност, са не ти трее и парно. Блока саниран, топло, светло.. газов хъб (има предвид х*й най вероятно - б.р.) че напраим... е, Цецо беше на молитвена закуска ф Вашингтон... сички го поздравяят, викат "вий надминахте шфейцарците"... са и в Шенген и в Еуро зоната флизаме... секи момент.... договорил съм го... пенсии, сичко увеличииме... армията има самолети дори...."Б. Б.
116
13
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
Пишете минуси! В работно време 104 коментара?Явно повечето хора ходят на"работа", не да работят, а да коментират!
115
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не точно така ! Ама нали герберите така се хвалят та и той е прехванали .
114
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мушката са съдии и депутати и пак Радев се хвали.Невиждана наглост.
113
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия сами си се хвалят,като умря българката от ромски произход където ги хвалеше!
112
1
 
6
 
! Отговори
също политкоректен преди 5 години
А "прaсe" може ли!?Не че нещо,ама за един приятел питам!:)
111
0
 
7
 
! Отговори
1001 преди 5 години
До АмомимемПроблема не е в ***,приятелю,проблема е в свинята!!:)
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..ко ?!? Не !!