"Воля" с воля да се намерят пари за хора с увреждания!

Спряхме говоренето, сложихме нещо на масата, заяви депутат
5 юли 2018 22:08, Петя Славова
13

"Нашите действия отпушиха фактическо действие. Спряхме говоренето, сложихме нещо на масата, по което да се произнесат всички политически групи", заяви депутатът от "Воля" Пламен Христов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Депутатите от комисията по труда и социалната политика продължават обсъждането на законопроекта за личната помощ, който беше внесен от обмудсмана Мая Манолова и майки на деца с увреждания.

Към момента обаче все още няма консенсус.

Още по темата

"Често слушаме от правителството че няма пари, но в крайна сметка се намират. Точно тези пари трябва да бъдат намерени", продължи Христов.

Депутатът от "Воля" бе убеден, че всички трябва да се обединят около този законопроект и заяви, че е по-добре "прашинка от милиардите за самолетите да отидат там".

Пламен Христов напомни, че от "Воля" първи са поканили протестиращите на разговор.

"След срещата с нас те се срещнаха с БСП, които им обещаха да го внесат веднага /законопроекта - б.р./, а те после се обадиха, че ще се доверят на тях. Миналата седмица Нинова обяви в пленарна зала, че те са упълномощени от юни тази година, но те са били длъжни още от миналата година да ги представляват", каза още той в "Денят ON AIR".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До hспрете да храните "бежанците" и ще има париКъде са тези бежанци бе?Аз бежанци още не съм виждал, а слушам за тях от 5-6 години.
5
0
 
1
 
! Отговори
Черен хумор(може би) преди 5 години
Стоп на геноцида на децата с увреждания!?Хм!?Абе нали целта е броя на хората с увреждания да бъдат намален?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Воля" трупат точки.
3
1
 
2
 
! Отговори
НАЙ-ВАЖНОТО преди 5 години
1. Изкоренете престъпната традиция масово да се дава инвалидност на децата на племето, което близо половин век пара//зи//тира на гърба ни!2. Нужни са парични и други стимули, за да накараме градивните хора да създават поне по две деца още преди да са навършили 30 г. и да остават в България!3. Що се отнася до личната помощ - колкото и пари да са нужни, пак ще ни излезе по-евтино безпомощните да бъдат отглеждани у дома си, а не в соц.домове, където се краде на поразия и не ги гледат добре.
2
3
 
6
 
! Отговори
h преди 5 години
спрете да храните "бежанците" и ще има пари
1
2
 
6
 
! Отговори
акъл пиле преди 5 години
А здравите ? Те какво ? Да бачкат до смърт и болест ?