Да помогнем на Коки! Трябват още ?6500 за лечението му

Средствата са необходими за вливане на стволови клетки
10 юли 2018 08:38, Александър Попов
20
Да помогнем на Коки! Трябват още ?6500 за лечението му
Снимка: личен архив

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм.

Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Семейството на детето постигна известен напредък в последните месеци, като в Италия, при д-р Антонучи, беше осъществено успешно хелиране на тежките метали.

Семейството е получило разрешение за вливане на стволови клетки, след успешния процес на хелиране.

Процедурата ще може да бъде осъществена в края на юли и август. За да се случи това обаче, Коки и родителите му се нуждаят от €6500.

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделя майката на Коко - Наталия Казакова.

Начинът да помогнем на малкия Коки с дарение е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: лечениеКалоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
3
 
! Отговори
Бизнес дама преди 5 години
Излагат се, 6500 евро въобще не е космическа сума и как този баща не може да ги изкара, пък създал 3 деца?
18
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не назовавам за други, ама брат Роналдо ще преминава в Юве за 100 млн. евра. Да подхвърлят там някое евро. После да пишат и на някой руски олигарх живеещ в Европа.(ще прежали някоя и друга бутилка шампанско за 5-6 хил. евра и готово) След това да пишат и на американски богаташ.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами да излизат на протест и хората ще им помогнат .щото според политиците ни държавата цъфти ,нека да знаят ,че не е така
16
4
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
А като не се събира сумата , родителите какво да направят ? Ще търсят помощ естествено ! При положение , че знаете заплатите в България какви са . Единия родител на дете със СОП почти винаги не работи и отделно , че това семейство има 3 деца . Лично аз помагам на Коки от както им е стартирала кампанията и знам колко и какви терапии се правят ежедневно ! Възхищавам се на това борбено семейство ! Възхищавам се , че не крият детето си и не се примиряват с общото мнение че аутизма няма лечение !
15
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко даваот нас вземание нямамекак да дадем?
14
0
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Не зная как. Кажете къде виждате изследванията и коя поред снимка е например. Има и два приложени документа, но те въобще не се отварят, тъй като съдържали лична информация.
13
4
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
До 6 Не става дума за точна сума пари. Въпроса е че през две седмици се събират пари и така го пишат все едно е за последно, а то се повтаря. Нали разбирате че не става въпрос за 1000-2000лв. а суми все над 10 000лв. и става малко как да кажа подозрително. И дано детето да се оправи.
12
2
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
е аз как ги виждам , а вие не можете ?
11
4
 
3
 
! Отговори
а?!? преди 5 години
Тази сума не беше ли по-малка в предната статия?
10
1
 
3
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
В приложените документи на хелпкарма няма. Въобще няма изследване за живак, в изледванията за мед и цинк никъде няма посочени завишени стойности, а в изследванията за алуминий има празно място или изрично пише, че не е можело да се направи изследване за алуминий от пробата.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е поредна кампания за събиране на пари, имало е поне още три (за 10 000, 20 000 и 8000 лева) и напредъкът е минимален (вероятно би бил такъв и с конвенционално лечение), събират се пари главно за процедури, неприети от традиционната медицина. Дали тези пари не можеха да спасят нечий живот, вместо да спонсорират модерни врачки, които лъжат и се възползват от отчаяни хора?
8
2
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Е как да няма завишени стойности на металите ? Алуминии , олово, живак са над нормата . Има пуснати изследвания на детето как намаляват с посещенията в Италия и лечението му там . С информацията за стволовите клетки много сте изостанали !!! За толкова много нишесте се използват вече
7
5
 
7
 
! Отговори
Не на шарлатаните преди 5 години
Тъжно е когато някой се възползва от болни хора така. Стволовите клетки имат конкретни приложения, но аутизмът не е сред тях, а шарлатани ги предлагат буквално за всичко. Хелатирането за тежки метали и се основава на идеята, че всичко идва от останали в организма метали, които се "детоксикират" с билки и нелицензирани илачи. А детето дори няма повишени стойности в изследванията.
6
6
 
7
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Предния път г-не бяха 7500? , по лесно е да пишете , а не да проверите старата статия :( детето няма време ! Спешно трябва да се съберат средствата ! Не пишете глупости , а споделете статията и дарете !
5
5
 
6
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Не ме разбирайте погрешно, но през две седмици има стария за събиране на пари по 6500 евро. Предния път пишеше останаха само 6500 сега пак. Малко как да кажа ......
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутра или партията-майка няма значение, от едно котило са.Но е много тъжно да се събират пари за лечение на деца.
3
2
 
11
 
! Отговори
Ани преди 5 години
На моите деца никой не им помогна, събирахме заеми от тук от там, кампания за дарения правихме, продадохме къщата на свекър ми и апартамента на моите родители и пак не стигнаха. Синът ми почина, а дъщеря ми едва оцеля. Близнаци бяха. Сега имаме травмирана хронично болна дъщеря, вероятно ще остане инвалид... и снимка на усмихнато момченце за спомен, пред която си поплакваме понякога.
2
16
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Няма кой да помогне на българският народ, защото той сам си е заслужил съдбата- да избираш един мутраген вече 3-ти мандат и да те краде и да натрупа на твой гръб 4 милиарда лева лична сметка...заслужаваш си съдбата, българино!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То на българският народ по принцип да има кой да помогне....