Как Европа да спре бежанските потоци от Африка?

Експерт: Безкрайно много хора ще търсят препитание
Обновена: 10 юли 2018 22:08 | 10 юли 2018 22:06, Екип на Bulgaria On Air
28

Според данни на "Фронтекс" бежанците вече потеглят към Европа по нов маршрут. Какви са решенията на проблема?

"Това е резултат от новите политики, които Италия предложи. Властите там действат много категорично срещу мигрантите. Тепърва тази политика ще се разраства из Европа. Такива новини се следят от трафикантите и те сменят маршрутите, през които се прекарват бежанците", уточни експертът по международна сигурност Димитър Гърдев в "Денят ON AIR".

По думите му може по статистическите данни мигрантите да са намалели, но те все пак продължават и няма да спрат своя поход към Стария континент.

"Африка скоро ще достигне население от 1 млрд. души. Това, което ни очаква, са безкрайно много хора, които желаят да дойдат в Европа и да търсят препитание. 18% от мигрантите са деца, 10% са жени, а всички останали са млади мъже", подчерта експертът.

Според него подходът на властите в Европа трябва да е комплексен, защото законите и действията на парче не могат да помогнат.

"Не може да се разчита на властите в Африка да ограничат мигрантите, защото те са корумпирани. Военни сили на Съюза трябва да поемат защитата на бреговете. Трябва да има ефективна политика за връщане на бежанците в техните държави", заяви Гърдев пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
безброините кораби на различни страни да ги врьщат обратно кьм африканския брягняма какво да ги разкарват от пристанище на пристанище толкова много воиски саструпани в средиземно море и няма кои да врьща гумените лодки резил
19
0
 
5
 
! Отговори
тръмпеномер1 преди 5 години
Като потопят 3-4 "лодки" пълни в с австралопитеци сами ще спрат да идват!Бяла сила, бяла раса!
18
3
 
20
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
С картечници и трупове по браздата ,смрад на разлагаща се плът и никой няма да мине ....Ние *** си имаме а те ако ставаха нямаше да си съсипят страната.
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил Гейтс вместо да помага на Африка с презервативи и кастрация им даваше храна докато се размножат небивало, наруши естествения подбор и сега да ни каже кой ще им помага с храна при тази бройка.
16
2
 
10
 
! Отговори
верно е преди 5 години
Едно 4 милиарда от Африка и Азия биха се насочили към нас още утре ако ги улесним.
15
10
 
8
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Властите в Африка били корумпирани. Ами какви са официалните власти в ЕВропа, дето викат бежанците да се преселват насам. Дали и сред европейците няма корумпирани? Или по-скоро не са корумпирани, ами са принудени да викат бежанци. Поради липса на младо европейско население или поради това че вече е пълно с първо и второ поколение бежанци в ЕВропа, че маса европейски партии казват че не било хуманно да не се викат техните роднини да се съберат в ЕВропа.
14
2
 
29
 
! Отговори
Край преди 5 години
Африка ще стане ужасно за живеене място. Европа може да спре притока на гладни излишни хора или като стане по гадно за живеене място и от Африка или като се огради като крепост и възстанови табуто да се пресича "зелена" граница. За такова нещо разстрелваха по браздите и мрежите. Среден път няма. Меркел да се командирова в Зимбабве без връщане.
13
2
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Искате или не, белите и християните в световен мащаб намаляват драстично, а черните и мюсюлманите се увеличават драскотично. Резултатите са налице и в Европа. Проста демографския.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
спира приема и регистрацията на хора от Африка.спира всички социални плащания за регистрираните и нелегални бежанци.иначе и аз харесвам Австрия по-точно двореца Шон Брун и искам там.
11
2
 
34
 
! Отговори
g преди 5 години
за последните 50 години популацията на *** в Африка се увеличи 4 пъти !!!това е резултат от еврейсктата толерастия - спомнете си каква масирана пропаганда беше да нахраним гладуваща Африка е сега разбирате смисъла на посланието - "Не хранете животните"
10
1
 
22
 
! Отговори
ined преди 5 години
Като се развъдят повече бели акули в района на трафика
9
20
 
2
 
! Отговори
Исмет преди 5 години
Нека да идат добре са дошле
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Могат да ги карат и в Русия около Урал до закритите уранови мини и фабриките за плутоний.Вода има растителноста е буйна и расте много.Естествен подбор който издържа на радиация ще е добре,но няма да има много деца.
7
1
 
34
 
! Отговори
ТЪРСЯТ ПРЕПИТАНИЕ, преди 5 години
но какво точно? 95% от тях не търсят работа, чрез която да си осигурят препитание. Те търсят живот на социални помощи!Това не може да разбере Меркелица и създаде проблеми на всички нас!!!Там, където са нужни работещи, дисциплинирани хора, трябва да се поканят такива от Далечния Изток! Виетнамци, корейци. Който иска да реши този проблем на Европа, да съсредоточи външнополитическите си сили към Северна Корея - отвори ли границите си тази държава, милиони нейни граждани ще тръгнат към Европа.
6
1
 
22
 
! Отговори
Една добра идея преди 5 години
Страните от които произхождат мигрантите не си ги искали,а и повечето били без документи...Ами поне континентът на произход е очевиден.Така че корабите ще са идеалното средство за депортация.Могат да бъдат товарени в гумени лодки(както са пристигнали) и пускани в международни води до съответния бряг.Вариантът спускане с парашути изглежда по-скъп.
5
1
 
33
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Има само едно правилно решение на проблема и това е затваряне на външните граници и връщане на ВСИЧКИ влезли нелегално,а това са над 90%!Имало конвенции и прочее...Да ама те не важат при война,а реално Европа е нападната,тия организирани и финансирани потоци от хора са бойци от армия,предназначена да завладее Европа.Това,че са невъоръжени не значи нищо,ефектът е същия като при въоръжено нападение!
4
1
 
27
 
! Отговори
Хипотеза 1 преди 5 години
Да направи пенсиите и заплатите си като в европейска България .И бежанския поток ще секне внезапно а дошлите вече в Европа ще напуснат максимално бързо!
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лагери,депортация,чипове.Всъщност единственият разумен начин е да бъдат химически кастрирани и връщани обратно в Африка на мажоритарен принцип.Събира се една група от 400 индивида.Товарят ги в един транспортен самолет.Ако 51% от групата са от Сомалия например или Нигерия групата каца там останалите им се дават хляб,две консерви цаца и бутилка минерална вода и да се оправят.Като не искат да живеят -морето и бълбук бълбук към дъното.Всички си имаме грижи без да ни занимават с некви клошари.
2
5
 
11
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Да направи пенсиите и заплатите си като в Русия.И бежанският поток ще секне внезапно!
1
29
 
5
 
! Отговори
Кукушани бежанци преди 5 години
Омразата на българите към бежанците не е от днес.Българите по същия начин мразеха и македонските бежанци от войните 1912-13 год.,и от другите войни.Но да не забравят ,че нито едно бежанско семейство нямаше да остане в България ако границите не бяха затворени.Всички македонци ще се върнеха у дома в родна Македония.