Рано или късно: Европа ще узрее, че трябва да си създаде армия!

Два въпроса напрягат Европа – Русия и мигрантите, смята Андрей Райчев
11 юли 2018 11:30,
113
Рано или късно: Европа ще узрее, че трябва да си създаде армия!
Снимка: архив Reuters

Европейците много добре разбираме, че рано или късно трябва да си направим армия. Дори най-простото е да направим 10 000 граничари и добре да си затворим границите. Това не се прави, защото никой не иска да дава пари, заяви Андрей Райчев.

По думите му, има два въпроса, които напрягат Европа.

Още по темата

"Най-големият е мигрантският и проблемът е, че реагираме по различен начин. Вторият въпрос е Русия – има истерично отношение към Русия”.

Тръмп може да се превърне в трети фактор, който напряга Европа. Не е толкова важно как ще реагираме, колкото това да реагираме заедно, каза Райчев.

Шенген ни пази от мигрантите, каза още Андрей Райчев пред bTV.

"Еврозоната е много по-важният въпрос за нас, решаващият. Това ще е окончателното влизане в Европа. Хората се страхуват от това, навсякъде, където се въвежда това, се случва едно леко повишение на цените", посочи .

Според Райчев си струва да платим цената на членството в еврозоната заради положителните последици - ще спаднат лихвите, ще станем елемент от най-успешното икономическо пространство в света или на второ място, никак не е малко.

"Ако някой се мисли, че веднага ще му се вдигне стандарта, си прави илюзии, но като цяло в дългосрочен план е много важно”, подчерта все пак социологът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То на снимката се вижда, че не малко от "войниците" са се гримирали и едвам носят автоматичната пушка - представям си ги в реални бойни действия, какви ревове, цупене и дезертьорство ще настанат.
14
4
 
41
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 5 години
Европа не трябва да узрява и да създава армия, защото последния път когато това стана половин Европа беше срината от ссср, САЩ и Великобритания. В никакъв случай не бива да се позволява прецедента недемократично избрани хора като ******т@ юнкер да командват армии. Само националните правителства трябва да имат контрол върху отбраната и външната политика в Европа и никога брюксел или берлин...
13
1
 
45
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
До "Шенген ала бал : Пич, най-вероятно Лайчев - пардон Райчев има предвид себе си : Неговия стандарт нагоре - в краткосрочен план... на плебса - в дългоооооосрочен ! Нещо, като 800 -те дни на оня "цар"...
12
4
 
46
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
кажете наи после кои ще напада европа та да даваме грешни пари за орьжиене вярвам бежанците да ги гоним сьс самолети и танкове има нещо гнило в цялатаолелия да се вьорьжаваме аз обаче не искам да давам пари за печалбите навпк на сащ аз искам мир а не смьрт
11
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде мъже за войници в Европа, всичките имат часове за маникюр, педикюр и обезкосмяване.Само Кончита Вурс си пуска брада за да изглежда секси в камуфлажната си рокля.
10
6
 
41
 
! Отговори
"Шенген ала бал преди 5 години
не може да се очаква моментално покачване на жизненото развитие, НО В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН" Мазен та се разтича. Колко е дълъг тоя дългосрочен план бе шушумиго? 30 години краткосрочен ли е или дългосрочен. Европропагандаторчетата само " Наръчник на политрсботника" ли са чели през живота си. И каква е тая идиотска снимка? Знаете ли въобще какво сте поставили? Европейска армия? Жените отпред БЕЛИТЕ КАСКИ ОТЗАД.
9
6
 
52
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Ми, армията е готова.... Колко бойци на ИД се върнаха в родината си ? Таман са обучени. Друг е въпроса - по кого ще стрелят !
8
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе каква армия, нали най-важното е да има гей-паради, извратените, престъпниците и лудите да имат права, без задължения разбира се, да се прибира утайката на света и да се храни богато и накрая, но най-важно да се смачка белия мъж. Кой ще се запише в тази страховите евроармия? Гейчета и фригидни феминистки с мустаци? По-добре да си го караме до тоталния фалит на евро либерални деградантски модел, вместо да се излага още.
7
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** с меки китки не могат да направят боеспособна армия,а като знаем какви са тези сега дето управляват ЕС резултата от това начинание на брюкселските меки китки ще е плачевен
6
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ареола - Филипини; Манданда, Кимпембе и Нзонзи - ДР Конго; героя Юмтити - Камерун; Рами - Мароко; Менди - Сенегал; Сидибе и Канте - Мали; Погба - Гвинея; Толисо - Того; Матюиди - Ангола; Фекир - Алжир; Лемар - Гваделупа; Дембеле - Мавритания; и 7 французи за цвят - ей това е френския национален отбор по футбол.
5
13
 
43
 
! Отговори
а преди 5 години
До аа1830А твоята професия каква е и с какво си полезен?Полезността няма никакво значение, стига да има кой да плаща за стоката която произвеждаш.Ако райчев си е намерил, кой да му купува стоката, вади достатъчно пари и си плаща данъците, тебе какъв ти е проблемът?Другарката *** по-полезна ли е?Или "учените" от нам си кой институт по хххафия към БАН.полезност никва, ама харчат държавни пари.
4
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
""НИЕ ЕВРО ПЕЙЦИТЕ"" ХА ХА ХА,ПАК ЦИТАТ НА ТИКВ ЕНИКА, НЕ СТЕ ЕВРО ПЕЙЦИ И НЯМА ДА СТАНЕМ НИКОГА,ПРОСТО СМЕ ПЛАТЕНИ ДУ ПЕДАВЦИ
3
9
 
37
 
! Отговори
666 преди 5 години
Всички полицаи са армия, при ще се преквалифицират за 1 час. Няма нужа от допълнителни военни.
2
7
 
78
 
! Отговори
аа1830 преди 5 години
Разбирачи по всичко са тези социолози - армия, финанси, политика, имигранти, Русия, Турция, САЩ....няма такива философи и празнословци, напълно безмислена професия. Един шофьор на автобус е много по полезен на обществото, отколкото един социолог.
1
27
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рано или късно ще разберете, че трябва да унищожим фашисткия евросъюз и армията му.