Силна музика и безсънни нощи - ромската махала в Благоевград

Заради нейното разположение звукът се носи из целия град
12 юли 2018 16:30, Екип на Bulgaria On Air
47

Постоянна музика тормози живущите в района на ромската "Предел махала" в Благоевград. Клипчета в социалните мрежи показват музикалния тормоз над 2 квартала.

Ромски ритми, много танци и силна музика - визитката на ромската махала в Благоевград. Търпението прелива, а хората се възмущават в социалните мрежи.

Силната музика не оставя живущите наоколо да спят. Семейството на Росица и Тодор живее в първата къща. Разказват за безсънните нощи. Оказва се, че през последните години ромският произвол драстично се увеличавал, съобщава Bulgaria ON AIR.

Според ромското население случаите, когато силната музика се пуска, са рядкост.

И ако успокоение за местните е било, че ще успеят да се наспят по светло, вече и това е невъзможно. Заради разположението на ромската махала в Благоевград, в подножието на хълм, звукът се разпространява из целия град.

А във Facebook дискусия под видеата допълнително нажежава страстите.

Скоро се очаква и поредната ромска сватба, чиито гости ще бъдат и половината жители на Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Hak преди 5 години
Geshev ne im li e sprial toka? ;)
35
0
 
4
 
! Отговори
интеграция преди 5 години
До АнонименДобавям към колегата:.... и прилагане на НК с цялата му тежест, по отношение на ранните "бракове" и тАрдицията им - ч,а,в,е да снася ч,а,в,е! .... и никакви компромиси с образованието! Помощи - само срещу бележка от училището, че за месеца няма неизвинени отсъствия!!! Тук да внимават учителите и директорите на училища!... и откриване на партида за ток и вода - само срещу нотариален акт на имота - както за всички останали!
34
0
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
Предлагам другаря Боян Расате да се поразходи за ден два в махалата с неговите момчета и малко рокери от тези , които бяха в Катуница. И резултатите ще са налице..
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яко да си на помощи, а. Цяла нощ фиджи-биджи, до обяд спиш, следобед търсиш къде какво да чопнеш и от вечерта наново. А бледоликите да се гърбят да ти изработват подаянията, нали са за това. Малцинство да си в западналия свят.
32
0
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Да вземаш две минимални заплати социални помощи плюс пари от западни НПО-та ,безплатен ток,вода и т н ,как няма да щракаш по цял ден с пръсти ;) ????
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилегии , гарантирани от ГЕРБ !
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нвоия закон на винкела е анти български.когато индийците празнуват никой няма да ги пипне, защото евреите ги пазят.когато българи пируват по дискотеките, винкела по поръчка на феодала си, ги глобява.егати равенството а, чужденците са с по-големи права от нас.
29
0
 
12
 
! Отговори
Лил преди 5 години
До K6Взе ми думите от устата. Да им дръпнат шалтера да мирясат. ☺
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственит начин за справяне с ромите е да имаме средно по 3-4 деца, те да се възпитават патриотично и в бойни изкуства и да не емигрират.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е министъра Тишина,В.Симеонов , ,, патриота''.
26
1
 
25
 
! Отговори
K6 преди 5 години
Къде сте момчета просто им спрете тока така или иначе не го плащат намерете начини как да им отрежете кабелите
25
1
 
25
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Я отидете в Лом да видите какво чудо е. Там след максимум 7-8 години няма да има бял човек. Град с история и сгради с чудесна архитектура вече изчезват.
24
4
 
31
 
! Отговори
АК47 преди 5 години
Вие спите 30 години сега пречи ви музиката.
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво им пречи шума? Българите отдавна няма кой и какво от "сън дълбок" да ги събуди... А оръжия и гранати сега по-лесно се намират, отколкото преди и такива проблеми се решават бързо и лесно...
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Викайте Валери!Той ще ги нагласи!
21
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ Е СЪС СПЕЦИАЛНА ЗАКРИЛА. ДОРИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАКАЧА.
20
0
 
21
 
! Отговори
Рецептата е - преди 5 години
дебела и бодлива гьостерица по четирибуквията и на разпасаната част от онзи етнос, и по четирибуквията на онези, които допуснаха тези да ни се качат на главите!
19
0
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 5 години
Онези, които се нуждаят от електорат, имат съветници. Нашите са получили съвет: Ромите се обиждат, когато им кажеш, че са роми. Искат да са турци. Онези от тях, които са ходили на училище, са научили от нескопосно написаните ни учебници, че турчинът е бил господар-готованец, който си е позволявал всякакъв произвол, а българите са го хранили и са търпели. Затова на рома му е кеф, когато си въобрази, че е в позицията на онзи измислен турчин. И е признателен на онези, които му осигуряват този кеф.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то няма как да стане.И на времето хората на село са ги яли бълхи ,въшки и дървеници.И са ги яли и никой не е правил дезинсектизация. Все са чакали някой да напръсканякой , ама кой???
17
4
 
11
 
! Отговори
"... през после преди 5 години
години ромският произвол драстично се увеличавал" - това е логично. През 90-те години партията столетница имаше стабилен контингент от червени баби и дядовци над 70 г. Сега от тези хора само отделни единици са живи. Откъде да се вземе нов контингент? Ами от ромските махали. Затова червенушковците и потомците им правиха, струваха, но успяха така да нагодят у нас всякакви НПО-та, че посредством свои внуци да им дърпат конците и да угаждат на по-разпасаната част от ромите. Така се печели електорат!