Майки от Пловдив се заканиха да изградят палатков лагер

Протестираха в подкрепа на родителите на деца с увреждания
Обновена: 14 юли 2018 17:34 | 14 юли 2018 16:31, Анисия Иванова
16

Родители в Пловдив се събраха на протест в подкрепа на майките на деца с увреждания. Протестът се проведе пред сградата на общината.

Десетки майки категорично подкрепиха исканията на протестиращите в София и други градове в страната - да бъде приет законът за личната помощ и така да се гарантира индивидуална помощ на всеки човек с увлеждания.
Още по темата


С присъствието си в центъра на Пловдив родителите напомниха на депутатите, че България е единствената държава, в която трябва ежегодно да доказваш, че детето ти има увреждане, съобщава Bulgaria ON AIR. Майките се заканиха, че ще изградят палатков лагер пред пловдивската община, ако държавата не се намеси адекватно и не реши проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
А стига бе! преди 5 години
Цирк БУШ на турне! Сега в Пловдив, после и в други градове...
14
3
 
3
 
! Отговори
МИРО: преди 5 години
БРАТЯ,РАЗБЕРЕТЕ:ВСИЧКИ СЕ СПЛОТЕТЕ!!!В РЪЦЕ СЕ ХВАНЕТЕ!!!И БОЙКО МАХНЕТЕ!!!
13
1
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Изобщо не е така, както казвате. Щом сте 4-членно семейство, доходите ви не трябва да надвишават бруто 1600 лв на месец, защото се дели на 4 и се получава по 400 лв на ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО. И не казвам дали е много или малко, а казвам как е.
12
8
 
5
 
! Отговори
Ами аз... преди 5 години
...не виждам защо продължавате да се хабите?! Европредседателството свърши, вотът не мина, не успяхте да си изпълните партийното поръчение и да свалите правителството. Време е да вдигате палатките и да връщате черните тениски на Позитано. И да не забравите да си изхвърлите фасовете...
11
1
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
От 1 август излизат отпуска ! докъм 10-12 септември...
10
5
 
7
 
! Отговори
данъкоплачещ преди 5 години
На тези изстрадали хорица само Господ може да им помогне,ако изобщо го има,като не им остава нищо друго,освен да анатамосат народните иззедници,пардон - управници - от Айдуккостово време,та чак до сега!Няма милост и състрадание във времето на първоначалното натрупване на капитала!Повтаряйте след мен:"Анатема и нека да е до девето,Драгалевското семе проклето!"(Следва изброяване и на други иззедници,крадци и мошеници).Дано за тях има поне Господ,след като няма Закони!
9
4
 
9
 
! Отговори
Докъде я докарахме! преди 5 години
Отвратително! Вижте в какви животни сме се превърнали! Никаква милост няма към слабия! Давайте все така, но се молете във вашето семейство всичко да е наред! Защото и към вас няма да има милост! *** народ!
8
16
 
7
 
! Отговори
ей, голяма досада! преди 5 години
Стига вече ни натрапвахте тези "различни" деца! Досадно е, дразнещо е. Тези *** и те не знаят какво искат. Искат да ги наврат зорлем в детските градини и училищата при нормалните деца та и те да изкукуригат. Все ми е тая за идио.тите им
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за децата без увреждания никой не дава и един лев помощ.Платил съм десетки хиляди лева данъци и не съм получил и една стотинка помощ от държавата за двете си деца.Щото има някакъв безумен праг от 400 лв БРУТО на член от семейство.Значи трябва да получаваме под 800 лв бруто-600 лв чисто с жената,за да получим помощи.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клатят стабилността ! Да се арестуват !
5
6
 
6
 
! Отговори
Бончо преди 5 години
Ще му изправите суджука на Боко.
4
6
 
2
 
! Отговори
Маке преди 5 години
Пловдив да си смени името на Южен Филипополис и да иска присъединяване към Гърция или Република Северна Македония или ДНР.
3
3
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 5 години
Системата е добра, тези които тълкуват системата я правят лоша, система и строй са две различни неща. Феодалния строй убива хората със увреждания.
2
14
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 5 години
Че каква закана е това, градете бе ваше право си е времето е хубаво, точно за палaтков лагер, общината да ви тури данък къмпинг.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бездушието на чиновниците убива.