Нинова зове от село Шарково: Да дойде премиерът Борисов, да чуе!

Половината от тези хора ще идат в Европа, настоява соцлидерката
Обновена: 16 юли 2018 08:32 | 15 юли 2018 16:16,
133
Нинова зове от село Шарково: Да дойде премиерът Борисов, да чуе!
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов да идва в Шарково, да чуе хората какво говорят и да отговаря, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"За какво идва вчера, да им обещае по 150 лева на животно? Тук казват, че по-малко от 250 лв. не е реално обезщетение. Те не могат с тези пари да си възстановят стадата", коментира соцлидерката вчерашното посещение на министър Румен Порожанов в селата.

Още по темата

"Откъде дойде тази зараза? Изобщо има ли зараза? И Порожанов или кой да идва тук? Борисов да отговаря. Да дойде да чуе хората какво говорят, но да не политизирам въпроса", коментира тя. По думите й целият район се обезлюдява.

"Тези хора нямат поминък, няма какво да правят. Няма какво да ядат. Половината са млади. Къде ще отидат? И те ще избягат в Европа", коментира още Корнелия Нинова.

БАБХ към момента са спрели действия и чакат решение, тъй като има несъгласие от някои от собствениците.

"Ние чакаме да видим те какво решение ще вземат. Нашата задача е да спазваме закона и да съдействаме всичко да се извършва в законов порядък", заяви главният секретар на МВР Младен Маринов пред "Фокус".

По повод информацията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че полицията е теглила и влачила хора от селото, които са против евтаназията, главният секретар на МВР каза следното: "Областният директор ми докладва, че не е имало такова нещо. Сега чакам да ми изготви крайния доклад. Съдействаме на ветеринарните власти в рамките на закона".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
2
 
! Отговори
Байо преди 5 години
Няма начин, Нинова да види протест и да не го яхне.
121
4
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Може да съм с леви убеждения, НО другарката корнелия да каже, защо едва в неделя се сети, че някъде в България има проблем.Срам ме от Вас другарко нинова.
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СлучаенМай ти си правиш пи-ар....А млякото, месото и сиренето са напълно безопасни за човека.
119
8
 
10
 
! Отговори
Край преди 5 години
Напълно и вярвам на Нинова за Чумата. Тя я познава от малка нали са сестри -близначки.
118
10
 
10
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз ще гласувам за Нинова, герб ***, всички сектори в държавата не вървят. Транспорт (московски, попов), мвр (радев), правосъдие (цачева) и социално министерство (бисер петков). Може да продължите.
117
2
 
5
 
! Отговори
СПРАВКА: преди 5 години
Др. ДАМЯН ИЛИЕВ --бивш доносник на ДС във ВВМИ и женен за дъщерята на проф.Габришански от същия институт!!!Зоотехника Цветан Димитров --е син на Васил Димитров от КДНК при ЦК/БКП без практика в производството , назначен директно в МЗХП , по партийна линия!
116
7
 
16
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 5 години
До Анонимен Казах ти не харесвам нито една партия,но да кажеш,че майките са на този хал заради БСП и,че Босия умира защото толкова му е акъла....при положение,че ГЕРБ управлява толкова време??? Извинявай явно не си разбрал какво се случва в България.
115
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобщо няма да се учудя ако тази зараза е по план , за дестабилизиране на управлението след успешното създаване на балканския съюз и успеха от последните месеци , затова *** използва тази трагедия за политическите си цели , щото по-страшно от червената чу....а няма !
114
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Комунист-ИдиотМайките са на тоя хал заради вашата партия БСП, а Босия нека си умира от глад щом като му е толкова акъла!
113
9
 
19
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Нинова, защо не си купи едно агънце , малко сиренце и малко козе млекце от района на заболелите животни! Пък тогава да ходи и да се прави на много състрадателна! Съчувствам на тези хора, за техния непосилен труд, за техните безсънни нощи и вложени средства! Но защо Нинова си прави ПИАР , като използва мъката на хората! От както се помня, по тези краища винаги са се случвали, заболявания по животните! Това не е за първи път и няма да е за последен!
112
10
 
19
 
! Отговори
КОК преди 5 години
нито е министър, нито управлява, не е кмет, не е нищо, какво прави там акъл да дава
111
5
 
16
 
! Отговори
ссс преди 5 години
Нинова и червената чума, българска народна приказка.
110
3
 
9
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 5 години
До Анонимен Но аз не харесвам партии,нямам предпочитание към нито една,просто обичам БЪЛГАРИЯ.
109
16
 
15
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 5 години
ОТ ГЕРБ ПО-ГОЛЯМА ГАД НЯМА.
108
8
 
12
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 5 години
До Анонимен Не обичам да снимам.Отиди и виж.Само с писане не става.Ако си от далече или близо до София отиди и виж Босия умира от глад зараади нас.Виж майките на деца с увреждания.Ако не знаеш ще предадът БЪЛГАРСКИТЕ граничари убили турчина бракониер при самозащита на турския съд..сега ли го чу това? Е това поне е снимано.Мога да пиша по темата цял ден.
107
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Комунист-ИдиотНе се съмнявам, че си бил на протест, вие от БСП постоянно организирате протести из цялата страна.
106
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Комунист-ИдиотДека са ти доказателствата за това което го твърдиш? Сега има телефони и скрити камери във всякакви амджиклами да беше заснел , а?....
105
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гласувам за БСП ако другарката Нинова стане козарка през оставащите две години до изборите. Да живее и работи на село - да пасе и дои кози, да предава млякото и да се издържа от това...
104
21
 
29
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 5 години
Вчера бях на протеста в Шарково.Полицията беше махнала табелите на пътя за да не се ориентират хората.Бяхме спрени и данните ни бяяха демонстративно записани.Относно Нинова,тя се оказа единственният мъж от цялата ни държава.Ако не беше тя полицията щеше да мине през нас на секундата.Видях как се обади на Цацаров за фалшивите документи.По някое време дойде Джамбазки.Но Нинова се държа наистина достойно.От Гроб.... никой не се показа.Говорете си каквото искате.
103
12
 
17
 
! Отговори
Maks преди 5 години
И Корнелия Нинова - Лайкучката реши да използва нещастието сполетяло хората за да трупа политически дивидент - виждате ли ние от БСП се грижим за вас. Истината е, че на никоя партия не и дреме за нищо друго, а само за собствената си изгода. Не е важно какво казва който и да е политик, а какво прави. Нинова е дала на прокурор умъртвяването на животни, но нищо няма да се случи, защото цацаратурата не работи и по този начин, тя отчита дейност за пред хората и преследва интересите си.