Баба Дора от Шарково: Избиха невинните ми дечица!

След безсънна нощ тя се появи пред блокираното Малко Шарково
Обновена: 24 юли 2018 07:44 | 23 юли 2018 18:15, Надежда Йосифова
298

26849 гледания   |  Още видео

Расте напрежението в селата с чума по овцете и козите около Ямбол. Вчера беше евтаназирано стадото на баба Дора, преди това от селото бяха изведени с жандармерия протестиращите, които браниха дни наред животните.

Още по темата

Блокадата от граждани, които твърдят, че са се организирали в социалните мрежи, се пренесе в Болярово - пред стопанството на Ани и Тодор. Там хората продължават да не пускат ветеринарите за втора проба, съобщава Bulgaria On Air.

Самата баба Дора пък се появи пред блокираното от жандармерия село Малко Шарково. Възрастната жена е изкарала безсънна нощ и не можа да скрие болката си от загубата на животните си, на които беше дала дори имена.

Осиротялата стопанка сподели, че все още не е решила дали ще приеме 100-те кози, които й обеща животновъд от Карлово, защото не е прежалила своите.

"Как да се чувствам, душа! Такива хубави дечица ми ги избиха невинни... И времето се разгърмя и разтрещая, та да отмие мръсотиите. Невинната им душица ми остана за спомен" - каза през сълзи баба Дора.
 


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
6
 
6
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 1 година
В белите държави тия баби обикалят света с круизи и се възползват от млади латиноси и афтикоси.При нас кози гонят,е сега ще вземе 15 хилки да отскочи до Приморско поне...
255
6
 
12
 
! Отговори
Пикльото от Банкя преди 1 година
Борисов напълно пропадна. Това не са Западните Балкани да се държат куртуазно. Тук се иска държавническо мислене и морал. Няма такъв. Недай си боже да дойде нещо по-сериозно
254
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
психо, птиците и т.н.
253
2
 
1
 
! Отговори
sled 1a ide Nta step преди 1 година
До Гергиева

погледни се какви ги мелиш. занчи кравите британски яли заразени, заразили се и започнали да заразяват.

а бежовите? и те яли заразено, те вече са заразени и когато кондорът излезе от отделителната им система заDник & пикаLо ще оросят чистотата на нашите ливади и айде Шарково две, шарково 3 и така до N-та степен.
252
4
 
9
 
! Отговори
Авицена преди 1 година
Защо вет.лекари когато са вземали про
би от невинните животинчето не са си сменяли ръкавиците и екипите даже и консумативите.Всички животни са умъртвени по този нелеп начин.Ами ако действително е имало чума те са предавали от животно на животно.Защо не се излъчиха по медийтехвърлените консумативи.Защо не споменаха каква е цената им.Така ли се работи в медицината.Ами ако така става и в болниците?Защо не се потърси сметка на тези господа които се наричат медици.Хора искайте да видите колко струва
251
4
 
5
 
! Отговори
Веско преди 1 година
А КЪДЕ СА МАЙКИТЕ И БАБИТЕ НА ДЕЧИЦАТА И ?
250
6
 
4
 
! Отговори
Гергиева преди 1 година
До 5 мильона с/у колко
А знаете ли защо са убити?!
Защото са били хранени с костни остатъци от животни във вид на брашно. Кой разрешава храните за животните според вас?! Кой ги произвежда?!
Това е недоглеждане на компетентните органи на място.
Вината не е на стопаните - те купуват храна, която ги задължават да купуват.
249
3
 
1
 
! Отговори
Митев преди 1 година
До Каква зараза Митев
Мдаааааа. Явно няма смисъл да се спори с дебели глави.
248
3
 
10
 
! Отговори
Зараза 2а лавина иде преди 1 година
оперативните санитари, дето с бели зъби, излизащи от *** венци трабва да бъдат локализирани немедлено/зофордише/имидиатли защото с много висока вероятност те най-възможно са следващите разпростаранители на чумата заради невъзможността да се докаже колко козе месо са изяли над критичните килограми заразено месо след което волните им упражнения по голямо изнуждване не си мият ръцете и под ноктите от където заразата ще плъзне от филиповци, Сливен и Столипиново през въздух/вода/земя транспорти
247
2
 
9
 
! Отговори
5 мильона с/у колко преди 1 година
нека да незабравяме, че >5 мильона крави бяха "убити" в Англия, а по време на Олимпиядата в Гърция се появиха като шотладско замразено месо...

та къде се заровени у нас всички животни убити заради чумата?

дадоха животинките от баба Дора и нейни съседи, а другите, а останалите


кеде е месото бе? ДА ВИ три БУКВИ М Й К А Т А?
246
4
 
16
 
! Отговори
Каква зараза Митев преди 1 година
Защо от тази болест животните умират за 2 седмици, пък тези на бабата 4 седмици си живееха и нищо и няма. Избиха ги да заличат следите
245
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не трийте коментари, които се отнасят до тези които пишат само подигравки към животните и жената, да, тези са безсъвестни хора и мога да кажа че не са и хора,а за такива като тях евтаназия кога ще има,за да се отделят истинските хора от тея *** и не ми трийте коментарите,те са Ж А ЛКИ, много много мънички направо незабележими,стигнали дъното в характера си,но Бог вижда всичко и всеки,едва ли ги чака нещо хубаво.
244
11
 
3
 
! Отговори
Митев преди 1 година
До Анонимен Като са нейни „дечица“ защо ги отглежда? Да си ги стриже, дои и накрая продаде или заколи и изяде. Че кой си яде „дечицата“? СТИГА ГЛУПОСТИ!!! Става въпрос за особено опасна инфекция! Това е като гангрена-режеш до живо месо. Хванаха горката жена да си правят ПР и репортажи. Всъщност една коза върви около 120-130 лв. „Горката“ женица ще получи 250. Направо е за съжаление.
243
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПИТАМ ...КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЖИВОТНИ ... ИЛИ ЗА ТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА ДА МЪЛЧАТ !?!?
242
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако европейците ...ви дадат боклука си ще ядете и ще хвалите ...защо това месо да не беше останало на нашия пазар ...!? По лесно е да плюете вместо да разсъждавате ....
241
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам 1200 животни. Ако ги избият, имам застраховка, а с тези обезщетения, ще съм на печалба. Направо ми иде, да взема една коза от на бабата и да я метна при моите.
240
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
242

Точно !
А баба Дорка, ще вземе два пъти повече пари, за козичка, отколкото се търгува една козичка. Това ще и покрие всички "загуби", "пропуснати ползи" и "емоционален теат ...", Извинете, исках да кажа "стрес".
А това, че половината й животни не са регистрирани, но ще.се платят е добре, нали ?
239
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До По коментарите

Като чета каква злоба се излива, каква помия се хвърля- няма нито съчувствие, нито хуманно отношение- нито към жената, нито към невинните животни

Какво съчувствие бе?Има опасност от ЗАРАЗА!Набий си го в главата.Няма място за лигавщини!
238
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 217
За чумата по овцете има разработена ваксина. Управляващите не искат да я приложат, те искат ДА УБИВАААТ.

След тази ваксина европейците не искат да купуват такова месо.Схващаш ли?
237
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2 млн некомпетентни се изкават по форумите относно чумата по овцете. Айде специалистите да работят, лаладжийте да мълчат. Корнелия създава напрежение заради местните избори. То ясно. Гласувайте за нея, и ще фалират държавата за 200 дни.