Блъснатият Мартин е в реанимация, със счупвания и травми

Районната прокуратура в Сандански започна разследване
26 юли 2018 11:20, Анисия Иванова
5

Детето, пострадало при пътен инцидент в Сандански, остава в тежко състояние и с реална опасност за живота. Състоянието му е стабилизирано, съобщиха тази сутрин от "Пирогов" пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Снощи то е транспортирано в "Пирогов" и е настанено в реанимацията, където са му направени пълни изследвания.

Шестгодишният Мартин беше блъснат на тротоара пред дома си от лека кола вчера. Беше приет в болницата града, направена му е операция, при която е изваден далакът. Детето е с черепно мозъчна травма и счупвания.

Мъжът, който прегази детето, шофирал в затворена за ремонт отсечка. 73-годишният шофьор е задържан за 24 часа. Пробата му за алкохол е отрицателна.  Районната прокуратура в Сандански започна разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Субарист преди 5 години
Днес гледам сутрешния блок и журналиста обяснява кое как и зад него само паркирани коли направо на тротоара и от двете страни.Шъ съ опраим ако КАТ глобяват за такива нарушения.Поне са заснети и видяни от цяла България.Обяснения тук живея,няма къде,не ме *** съм чувал,но тротоарите трябва да са свободни.Дано КАТ си свършат работата,не само да се крият в храстите с камерите..
4
1
 
4
 
! Отговори
Мартина преди 5 години
АЛФ и аз го четов вчера , но вече статията я няма! Изтрита и удобно прикрит писача и!
3
1
 
14
 
! Отговори
ALF преди 5 години
КАКВО СТАВА С ТОВА ДЕТЕ? КАКВА Е ИСТИНАТА ? ПРЕДИ ДЕН ВАШИЯ САЙТ НАПИСА ЧЕ ДЕТЕТО Е ПОЧИНАЛО А СЕГА,,,,, *** КОЙТО ПИШЕ ПОДОБНИ ГНУСОТИИ НЕЗНАМ С КАКЪВ АКЪЛ ГО Е ПИСАЛ! НАПРАВО Е ЗА СЪД ! МОЖЕ ЛИ ДА ПОГРЕБВАТЕ ЖИВО ДЕТЕ БЕЗБОЖНИЦИ ???? НЕ ВИ Е СРАМ!!!!!!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да го питаш тоя пенсионер за къде се е разбързал? Сега ше си почива в затвора. Но детето е осакатено завинаги. Между другото вчера по една телевизия, казаха , че детето е починало. Да проверяват информацията преди да съобщават новини. Това е ужасно, ако някой близък го е чул!
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как от нищо, стана нещо. Затварят улица заради ремонт, който ще започне неясно кога. Човекът спира, тръгва, блъска две коли и детето и то е в болница в тежко състояние.