Детето, пометено в Сандански: Стабилизирано, но в опасност

Вчера малчуганът беше ударен от автомобил, докато си играе пред дома
Обновена: 26 юли 2018 10:09 | 26 юли 2018 10:08,
9
Детето, пометено в Сандански: Стабилизирано, но в опасност
Снимка: БТА, архив

Стабилизирано е състоянието на 6-годишното дете, което вчера беше блъснато в Сандански. Детето остава с реална опасност за живота, предупредиха от "Пирогов".

Детето беше транспортирано вчера до столицата, след като на стръмна улица в Сандански беше ударено от автомобил, управляван от 73-годишен мъж, който загубил управление.

Още по темата

Един от първите хора, които помогнали на пострадалото дете бил служител на водното дружество, тъй като в този момент на улицата се извършвал ремонт, съобщава bTV. Според разказа му възрастният мъж първо попитал служителите на водното дружество дали може да мине по улицата, а те му казали да изчака, защото ремонтът щял да се забави.

Вместо това обаче мъжът се върнал до автомобила си и вместо да даде назад или да изчака, колата профучала по стръмната улица с висока скорост. Мъжът губи управление и се удря последователно в два автомобила, след което блъска шестгодишното момче, което играело пред дома си.

Шофьорът на колата останал на мястото на произшествието и е бил задържан. Той не е употребил алкохол, съобщиха от държавното обвинение. Прокуратурата се зае със случая.

24-часовата мярка за задържане под стража на извършителя изтича днес, като все още не е сяно дали тя ще бъде удължена и дали ще му бъде повдигнато обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз също имам внуци става много страшно за тях не могат да си играят спокойно дори и пред дома си.Аз също живея в близост до местопроизшествието карат много безотговорно.Този човек заслужава затвор.Аколи пък не саморазправа от близките.Осакъти детето за цял живот.Нетърпимо е.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истински Българин... ти му казваш там не може или това е забранено, или скоростта е ограничена... Но той знае всичко, по-добре от всички...Това дете кой ще го върне ? И да оцелее какъв живот ще води ?
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е ясно дали ще му повдигнат обвинение? абе на вас въобще нещо ясно ли вие или само пишете да *** нещо...не че ви гледам и досадните реклами и даже няма да си правя труда да пиша грамотно, защото няма да ме разберете
5
1
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Бързал е да ти смени твоя памперс. Ти се беше разревал много заради памперса, не помниш ли?
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е развил тази висока скорост тръгвайки от място, не знам.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разстрел за дъртия **** ! За къде е бързал, да сменя памперса ли? На 100 години и седнал зад волана, при това и т*рикатсва! Нито чуват, нито виждат, ама БЪРЗАТ.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По btv трипъти натъртиха че е починало.По информация на близки и от болницата.На това му казват жълти новини срещу които така се борите. Местя чао ;)
1
2
 
9
 
! Отговори
български съдия преди 5 години
"като все още не е сяно дали тя ще бъде удължена и дали ще му бъде повдигнато обвинение."Какво обвинение? Пускайте го човека да си ходи, голяма работа че блъснал едно дете и две коли.