Астрологът: Смяна на ценности и управлението - предстои!

Има двойна статичност на Сатурн и Юпитер, уточнява Любомир Червенков
Обновена: 28 юли 2018 07:30 | 27 юли 2018 22:23,
22

За разлика от политиците, ние астролозите се интересуваме от стратегията. Ако се обърнем към тази наука ще видим, че в момента има двойна статичност - на двата гиганта в системата - Сатурн, който управлява държавното управление, и Юпитер, отнасящ се за ценностната система.

Трябва да очакваме радикална промяна и завръщане на българина към първоначалните ценности. Това каза астрологът и автор на книгата "Рождена карта на българския етнос" Любомир Червенков в студиото на "Денят ON AIR".

"Това се случва веднъж на няколко хилядолетия. Тази статичност означава смяна на ценностната система и на държавното управление.

Тези процеси обаче няма да се извършат за ден-два. Извършва се абсолютно преосмисляне на всичко, в което българите са вярвали", категоричен е астрологът.

По думите му последният подобен период на статичност се е случил по време на написването на История славянобългарска.

"Всичко, което се е случило в нашата история в последните 100 години, ще започне да се повтаря, но в обратен ред. През следващата година трябва да очакваме промени, които реално вече настъпват", допълни Червенков пред Bulgaria ON AIR.

Според него сегашният кабинет на Бойко Борисов ще успее да изкара своя пълен мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
6
 
! Отговори
Промяна преди 5 години
Какво значи един политик да изкара "успешно" мандата си, ако добре си изиграе картите?Докога по тарикатлъка ще ги оценяваме?Тук все пак има цял един народ, макар и търпелив и мълчалив,но никой не го взема предвид-истинският определящ фактор,който иска промяната и носи ценностната система,а не някаква си политическа структура.Народът има свое тесте карти и промяната ще дойде,когато той извади "Всичко коз".А това ще е внезапно и "изненадващо" за казионните анализатори и тарикат-политици.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те ценностите отдавна ги подменят. А ние евтино ги подарихме... истинските
17
6
 
14
 
! Отговори
пак промени преди 5 години
Звучи хубаво връщане на бг към първоначалните ценности т.е. нашите,и отхърляне на ерогейския терор. Дори планените показват разад на еврогейския съюз.
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще има промени,но бойковият кабинет ще изкара мандата си.Тогава в какво се изразяват промените?Продължава съюза на нашият елит с империята,за да продължават да се доят поданиците.Еврофондовете са за шепа чиновници и представляват подкупа,платен на "елита".Макрон нещо говори за 3 кръга на ЕС.В първия-никакъв достъп на робите.Вместо в чакалнята,ние влязохме в чакалнята на чакалнята.Както казва американският нобелов лауреат по икономика Дж.Стайниц-Източна Европа е двойно по-бедна,отколкото би мо
15
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ви се сменят ценностите! Ще ставате *** с изявена хомосексуална или бисексуална същност! Това важи само за мъжете, понеже фригидните феминистки така искат!
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-обичам тройно динамични ъстролози да ми го обясняват ка щело било да доде светлуту бъдищи. Требе само да си седим и чекаме да доди самостоятелно.
13
15
 
8
 
! Отговори
БКП преди 5 години
С БКП надоло! С БКП в ада! (1944) Ура! Ура! Ура! С БКП в канала!
12
17
 
14
 
! Отговори
Спокойно! преди 5 години
За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС
11
15
 
17
 
! Отговори
НЕ забравяйте!!! преди 5 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хораразграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с еднадума ограбиха всичко, което може да се ограби...Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс.Всички червени са уредени. Питам, защо не ходят в Русия?
10
10
 
4
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Ех, чи приятнуу измъквани! Но ние жертвите на еврейския геноцид не сме съгласни! Искаме вечно страдание за тези дето ни преполовиха за три десетилетия! "Змии ехидни" - кой ви пробута че всичко ще си мине метър?! Ще си стоите вечно зрелище в подземието на бъдещия свят, който ще е добър, защото злото ще стои долу за всеобщо осъждане. Змии, доброто е добро когато злото е отделено, сега сме смесени и виждате - вашите радости предизвикват нашите проклятия, а те се пластят върху вас!
9
28
 
15
 
! Отговори
Все по-добре сме! преди 5 години
Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.
8
12
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели. Комунистите са работодателите в частният сектор. Питайте ги тях кога ще вдигнат заплатите. За 10 години на власт не успяха. Чакайте 3 год.
7
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега отиват на Чинията да ядат кебабчета. После ще окензат поляните и един по един ще отидат на почивка да похарчат немъчените пари дато са си раздали.
6
15
 
12
 
! Отговори
При ББ преди 5 години
Народът се обърна към своите ценности от Народните ПриказкиБолен Здрав носиНеволята учиКойто не работи не трябва да яде.Търтеите правят адски напъни да обърнат посоката и да се върнат към социализъма, ама не би. Идва ерата на трудещите се и отхвърляне на бюрократичните окови. Джендърката, гумения си го знаят. Нищо не може да спре изхвърлянето им на бунището на историята.
5
6
 
7
 
! Отговори
annybody преди 5 години
"Омир, Милтън и Паниковски - пръкна още един велик слепец!" (Илф и Петров, "Златният телец", 1931 г.)Такива като въпросния "мъдрец" не се ли досещат, че първият срещнат незрящ е много по-окат от нелепите му "прозрения"? И че ако някой - още по-невтасал от него умствено му се върже, всичките имат нужда от помощ?
4
16
 
25
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Охо-Бохо е Пътник! Няма как да има промяна, нови ценности, държавно управление, ако Бохо си изкара мандата. Просто няма да остане, никой, заради, когото да се прави, каквато и да е промяна;)))
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BB е убеден че заплатите ще се увеличат в чатния секторщом е убеден вервам муне каза след колко дни800или повечко
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Трябва да очакваме радикална промяна и завръщане на българина към първоначалните ценности."Ето кой е пил метил!
1
9
 
20
 
! Отговори
бай Нострадам преди 5 години
последния крадлив мандат на ББнапомпан със заеми като софийски баткаедин фалит ще отрезви народа и ще го смъкнеда си харчи приватизираните активи с внучетата