Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!

Желанието му било и трите закона да влязат едновременно, увери той
28 юли 2018 17:20,
118
Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!
Снимка: Facebook

Срещам се и говоря всеки ден. Ще се срещнем и с тях. Това са една част от хората. Други пък имат други изисквания и желания. Това каза премиерът Бойко Борисов в Нови пазар, където министър-председателят присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната, предаде "Фокус". 

"Накрая, който каквото и да приказва, става въпрос за много пари. Днес кметът цяла сутрин ме обикаля и ми мрънка за 3 млн. лв. за реката в Нови пазар, защото лятно време миришело. Върви и ми обяснява, че вашата спортна зала също се нуждаела от ремонт. В края на краищата, един бюджет затова се прави в парламента по наше предложение и трябва да обхване цялата част, всяко едно нещо от държавата. Ще се видя с тях, ще преценим. Желанието ми е трите закона, ако могат да влязат заедно, за да видим за колко пари става въпрос", заяви Борисов. 

По думите му става ясно, че наведнъж не могат да се дават. 

"Да направим някакъв план в следващите години. Ако всяко правителство досега си е вършело работата, нямаше да се налага да правим по три сгради наведнъж", посочи той.

Премиерът отбеляза, че за последните години над 20 милиона са влезли в Нови пазар, включително полицията, пожарната, общинска сграда - нещо, което не е било пипано с десетилетия. 

"Сега знам, че се работи по 3-4 проекта. Сега се строи още един гръцки завод, винарната промишленост се развива много добре. До една-две години доста неща още ще се направят. Ако искаме да вдигаме БВП, да върнем хората в България, трябва максимално бързо да развиваме инфраструктурата - това, което правим. В тези пожарни, полицейски управления, общини и блокове живеят и работят българи, когато им създаваш нормални условия за работа - те си идват", подчерта Борисов и продължи: "Кажете ми един град и започвам веднага да ви кажа какво е направено в него - няма значение чий кмет е".

Той уточни, че от Ябланица надолу толкова са напреднали и толкова се строи, че след 3-4 години смята, че ще вържат автомагистрала "Хемус" с Варна. По думите му първата копка може да се очаква в средата на месец август. 

"В средата на август някъде ще я натиснем здраво, защото всичко е готово и тук до Търговище е сравнително по-лесно. Ще напреднат бързо", увери Бойко Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 97 Те заради такива идеи никога няма да помиришеш НС.Ще развалиш стабилността.
90
0
 
6
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 93 Разбира се че заплатата на Бойко е малка. Не магат да му платят само дето ходи с костюм в тая жега. А президента Радев на климатик.
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давам идеи как да намерите пари:1. Държавните служители да си плащат ЛИЧНИТЕ осигуровки;2. Лукоил да плати малко данъци;3. Данъци на хазарта;4. Премахване на почивните станции на министерствата (безумно е, че съществуват)5. Драстично съкращаване на агенции и министерства;6. Реални обществени поръчки и реални конкурси за еврофондове;7. Минимални субсидии за партиите;8. Поставяне на ГРАМОТНИ хора за министри. Ако това се направи неизбежно е да се пооправят нещата.
88
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
А колкото да върнете младите хора др.борисов, трябва да се срещнете с тях в Лондон,те ви чакат с отворени"обятия".
87
1
 
9
 
! Отговори
12 преди 5 години
В ляво от бойко е кмета на Нови Пазар,ивайло камаджиев,кметува вече трета година,и се е наклал,като битолски просяк,собственик на мандра,в с.Крива Река Шуменско,колко ли пари отчислява на месец,за партията майка.
86
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
др.борисов,ще спестиш,малко от магистралки,от саниране на панелки,и ще събереш пари за дечицата.
85
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на Бойко заплатата му била малка и не му стигали парите.
84
1
 
10
 
! Отговори
Никой преди 5 години
Време е да си одиш вече Боче отивай да бачкаш малко ти в чожбината,в момента има обява за работа в Германия на една автомивка търсят си мияч на коли,ще изкараш парички поне да се прибереш веднъж в годината да си видиш тайфата и после обратно...Ще ти изпратя номера да се обадиш да се разберете за заплащането в брой ли или по банков път..Хохохо
83
1
 
8
 
! Отговори
Никой преди 5 години
Пак магистрали ти са в главата на тебе бе оти от там гъткаш най много парички а....Ти си за затвор там ще изкараш парите който ограби от народа..Ще върнеш българите избягали от тая мизерия ли????? Ти ще ни прокудиш и тия който останахме бе мафиот
82
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съседните нам Държави си имат полицейски участаци и патрулки вече по селата.А нашия след 10годишно управление се бие в гърдите за участък в областен град.Сугурно за патрулките пари за гориво пак няма.
81
4
 
22
 
! Отговори
Bokobo преди 5 години
Тоя май не е стъпвал в Северозапада да види какво е мизерия и глад!!!!
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"... става въпрос за много пари ... " Точно така . Войната с Мизерията става с Много Пари . С малко всеки може , но Резултатът е нулев .
79
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко, знаеш ли колко малко пари ще ни струваш когато си отработиш заграбеното зад решетките? Колкото по-скоро, толкова по-дълго и по-добре за нас!
78
2
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
В ЕС ВСЯКО ДЕТЕ ПОЛУЧАВА ПАРИ А У НАС НА БАЗА ДОХОД ,КОЛКО ДЕЦА НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТЦИ ,МНОГО СА ,А УТРЕ ТЕЗИ ДЕЦА ЩЕ ПОРАСТНАТ И ЩЕ РАБОТЯТ ЗА ДА ВРЪЩАТ НА БОЙКО ДЪЛГА ,И ИСКАМ ДА СТАНА КМЕТ ,ДА ИПОТИКИРАМ ЖИЛФОНДОВИТЕ ЖИЛИЩА ,ДА ДРЪПНА 10 000 000 МЛ И ДА ОТВОРЯ ФИРМИ НА ДЕЦАТА СИ ,ТОГ БОРИСОВ ГО НАПРАВИ ВАШ КМЕТ ,КОЙТО СЕГА ВЗЕ ВИК И НАПРАВИ ВОДА ЗА КУБИК 4ЛВ , ГЕРБ Е ОПГ
77
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще ги стигнем Румънците.Една месечна винетка в Румъния струва 6?.Месечнавинетка в България 30лв.И пътищата им по-хубави от нашите.Увеличиха им пак заплатите и пенсиите ,намалиха тока.
76
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за да платят 34 милиона на Световната банка за консултации има ПАРИ. За срок от 3 години. Първото плащане е половината - 17.5 милиона наведнъж.
75
1
 
24
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Тя инфраструктурата и пътищата ги строи вече три правителства. А все по-вече млади бягат.И все по малко инвестиции.А заплатите и детските не мърдат.Пример в Германия едно дете получава 194?.Затова младите предпочитат да родят децата си в Германия.Най много са избягалите при управлението на Борисов.
74
2
 
14
 
! Отговори
Социал преди 5 години
Как се става социален работник? Искам да не работя много, да ме осигуряват на 700 - 800 лв и да имам от къде да влача по някой лев.
73
3
 
16
 
! Отговори
спец преди 5 години
Дете с увреждане взима над 800 леваА след като стане пълнолетен и вече не е дете взима максимум до 230 лева ако е със 100% инвалидностТо от там тръгват протеститеНикога няма да стигнем Западна Европа които направо заливат инвалидите с пари и безплатни подаръциАко някой го е поискал от Б.Б. е това вече са страшно много париКато процент на Запад инвалидите са колкото у нас и да не Ви се вярва е фактСпоред мен или си инвалид или работишСамо по изключение инвалид трябва да работи
72
2
 
14
 
! Отговори
ЮНКЕР преди 5 години
А БЕ БОЙКО,АЗ ПИЯ ПИЯН,АМА ТИ.......!!!!!!!