Сидеров: Часът за край на музиката не е подходящ, туризмът губи!

Министърът на туризма Николина Ангелкова не подкрепя това твърдение
Обновена: 29 юли 2018 07:40 | 28 юли 2018 17:55,
286
Сидеров: Часът за край на музиката не е подходящ, туризмът губи!
Снимка: Facebook

Туристическият бранш губи приходи от непрекъснатите проверки за шума. Това заяви лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров след среща с представители на бизнеса във Варна, предаде БНТ.

От бранша са казали още, че проверките се извършват от много институции едновременно, което плаши клиентите. Според Сидеров някои от засегнатите дори се страхуват да застанат пред медии, за да не им пратят проверки и да ги затворят.

"Часът за прекратяване на музиката също според тях не е подходящ. И аз мисля, че 23 ч. е прекалено рано за нощни заведения, говорим специално за музикални, където отиваш да се веселиш. То в 10 ч. се стъмва през лятото. 23 ч. тъкмо започва животът. Или да се изтегли за по-късен час, или да се мисли за вариант зони - парти зони, по-тих туризъм. Не всичко да е под един знаменател", казва лидерът на "Атака".

Сидеров влезе в остро противоречие с вицепремиера Валери Симеонов, който е основният идеолог на закона за шума. Макар че проектът е в Народното събрание, досега движение по него няма. Лидерът на "Атака" дори започна контрапроверки по повод на проверките на заведенията, които Валери Симеонов организира.

По-рано днес темата с "шумните" спорове на вицепремиера Валери Симеонов коментира и министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя не подкрепя твърдението, че сезонът става жертва на тази полемика. 

"Когато има закони, които имат нужда от допълнително обсъждане, те трябва да бъдат допълнително обсъдени", заяви Ангелкова, цитирана от Нюз.бг, предаде в. "Сега".

"Имаме различия по някои теми, но затова решаваме всичко в диалог", подчерта още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
1
 
! Отговори
Кака Пена преди 5 години
Боже, какви ***...оти ни управляват. Хвани единия, удари другия!
220
2
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
МАЙ НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА -ЗА ИСТОРИЯТА НА " БРАШНЯНОТО ЧОВЕЧЕ" !?!?!? -ТОЙ Е "БОЕЦ "И МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ ...НА "ЛАЗУРНИЯ БРЯГ " ОТ ВСЕКИ-НЯКОЙ / С НАШИТЕ ПАРИЧКИ/ !!! ДНЕС КЪДЕ МУ Е" ОПОРАТА"... - КАК СЕ КАЗВАШЕ /ПРИДАТЪКЪТ/МУ ???НО ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА РУСИЯ ,АЗ ОДОБРЯВАМ И ПОДКРЕПЯМ ТАХНОТО СТАНОВИЩЕ И ОТНОШЕНИЕ ...И ТО В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ !!! "САЩ -ЕВРЕИТЕ "СИ ОТИВАТ !!!???
219
0
 
4
 
! Отговори
Вили преди 5 години
Палячото Сидеров смята, че десетки хиляди почиващи нямат право да спят.
218
2
 
0
 
! Отговори
luluk преди 5 години
ami v kolko chasa e nachaloto na djangara v bul zavedeniata pitat decata ot detskata gradina v ruinirala ograda i duvari zad krastavicata na burgaz...
217
4
 
5
 
! Отговори
Нико преди 5 години
Този нахалник, Сидеров, в момента е никой, но е решил да си прави реклама на гърба на един принципен и смел знам. мин. председател, при това негов партньор. Нищо ново/хубаво може да се очаква от Сидеров.
216
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Атаката спря - факт !Атака заприлича на ДСБ.
215
0
 
12
 
! Отговори
Прокопи преди 5 години
Тоя забрави ли какви простотии правеше в центъра на София, когато търсеше наркотици по уличните лавки. Каква е разликата между Долен и пудела Валери - НЯМА РАЗЛИКА.***, които са си повярвали и са се взели на сериозно.
214
0
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Сидеров, един ден когато огорченият народ махне ГЕРБ от властта, ще махне и Вас - Обединените патриоти. Но Коалицията Ви просто няма да има и 1 %. Единствено В. Симеонов на когото въобще не симпатизирам показва характер. Ето сега за пореден път сте стъпили на погрешна позиция. Сляпата подкрепа от партийните членове към теб, и от теб към ГЕРБ означава едно - пропадане. Ха честито.
213
1
 
17
 
! Отговори
Работник в,,туризма, преди 5 години
Аман с тоя туризъм, това ли са проблемите,а заплатите на хората които работят в ,,жалкия,, туризъм, които работим нон стоп за 500 лв,а други си живуркат от хотел на хотел,ау ще загубят клиенти че няма да се вдига шумотевица,а за работниците никой и не помисля,даже сме и незабележими,е за това няма и да има в тъпия туризъм кадри, всичко е до време,аман...
212
1
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Сидеров, не печелиш никакви политически дивиденти. Туристите са група аморфна. Те не са гласоподаватели. по морските курорти поне 50% са чужденци. В дискотеките и кръчмите за купон до зори отиват младежи и пияници които обикновено не гласуват. Сидеров в държавата трябва да има ред. Даже въвеждане на правила за шума е част от този ред. Ти който се бориш за ред в държавата заради враждата си със Симеонов разрушаваш реда. Огромната част от туристите искат да почиват нощем на тишина.
211
0
 
10
 
! Отговори
Гв преди 5 години
ОТ ТОЗИ ЛОБИСТ ГНУСНО МИ СТАВА
210
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо изтрихте коментара ми, че жената на волен сидеров е приятелката на сина му? Всички го знаят и триенето на коментара няма да лъсне имиджа на сидеров. Да се ожениш за приятелката на сина си е достойно за латиносериал. Позорно е. Вероятно и това ще изтриете.
209
5
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Да се направят квартали за семеен туризъм и квартали за младежки туризъм. И Съни-то да се прекръсти на Содом+Гомор за да са ясни нещата. Ходете на БГ море само в краен случай.
208
0
 
14
 
! Отговори
Волене преди 5 години
...и като си такъв "защитник" на народа, информативно...България няма МНОГОПРОФИЛНА ПЕДИАТРИЯ, майки от цялата страна трябва да разкарват болните си деца по различни кабинети, клиники - частни, болници от единия край на столицата до другия..Така пустее сградата до *** - скелет.Корупция и защита на мутренския слугинаж, обслужващ политиците.Така е и със зоните - парите от които потъват незнайно къде, така е с парно, тока от "Козлудуй" - най-евтиният ток не участва в сметките ни.30 г. анархия
207
0
 
8
 
! Отговори
Волене преди 5 години
Ще прочетеш доклада на експерти "Гражданска инициатива против незаконното строителство и корупцията" - хората са го писали 2000 г.Само че, тези експерти не бяха поканени при съставянето и допълненията към новия ЗУТ, ЗУЕС и т.н..Не МОЖЕ, НЕДОПУСТИМО Е - болници, кръчми, кафета, магазини, складове да са в жилищни сгради.Затова премахнахте ред изисквания от соца.А докторчето Куманов трябва да лежи доживот в затвора за масовите разрешителни издадени на кръчмарска, лекарска и търговска мафии
206
0
 
13
 
! Отговори
Волене преди 5 години
Ако искаш ред.- в големите градове, ще прегледате всички разрешения за денонощни режими на кръчми, кафета, офиси, медицински центрове - магазини, издадени от кметове на общини и СРИОКОЗ, там са далаверите през годините.Не може в жилищни сгради да има офиси, кабинети лекарски и кръчми.Не може в топлофицирани сгради да се отопляват на дърва и да ги секат под прозорците на хората.Тогава обаче ще пипнеш мафията, политическа и др.Повечето заведения генериращи шум са на политици и слугинажа им.
205
0
 
15
 
! Отговори
Отвратително и тъжно преди 5 години
Волене, аз обичам тишината, а вие и шайката излъгахте народа да гласува за вас. Гнусни сте.
204
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 198Много ми хареса, много точно казано - "този екземпляр"
203
1
 
19
 
! Отговори
Моника преди 5 години
Странно защо в Австрия ресторантите работят до основно до 22 ч. Много малко затварят след 23 ч. Силната музика и веселби в курортите е до 22 ч.? В момента страната отчита високи приходи от туризъм и в следствие на тези приходи минималната работна заплата се увеличи на 1500 евро. Идборът е наш бедни и шумни или възпитани и богати.
202
0
 
10
 
! Отговори
Нормален. преди 5 години
До мъдрецаСтранно как може някой да очаква нещо от това нещо сидеров. Той наистина май е ненормален. Това нещо сидеров освен в България, няма как да се хареса на някой в нормална държава. Или както е казал поета " волен е нисък на ръст и на душа".