Станишев зове: Предсрочни избори и ляво управление!

Страната ни трябва да бъде в ядрото, а не в периферията на ЕС, смята той
Обновена: 28 юли 2018 16:43 | 28 юли 2018 15:50,
208

Снимка: Facebook

"Всеки нов ден на управление на това правителство е пагубен за България. Управление от скандал в скандал, от криза в криза. ГЕРБ се провалиха в две основни европейски политики – създаването на равни условия за икономическата активност на хората, която единствено дава силен растеж.
Още по темата
 И второ – в социалната защита – за децата, за групите в неравностойно положение, за младите, за възрастните, дори за работещите българи. Предсрочните избори са спасителни за България. Само те могат да дадат нова перспектива на страната. Затова БСП трябва да работи, за да предизвика и спечели предсрочни парламентарни избори." 

Така започна словото си на Историческа поляна Сергей Станишев, който взе участие в традиционния събор на левицата. 

"БСП даде силна заявка с "Визия за България", защото страната има нужда от сериозен разговор за политики, перспектива и бъдеще, а не да затъва от една кръчмарска свада в друга. Но, за да промени България, БСП се нуждае от партньори и съюзници. 

Европейските социалисти са тези, които се противопоставят на опасните сценарии на Европа на различни скорости, за Европа, която наказва и разделя. Нашият сценарий е различен. Той е за Европа, която защитава хората и създава равни шансове, която е солидарна и инвестира в младите. Която работи за сближаване на страните в стандарта на живот и в икономическото им развитие. А това можем да постигнем само всички заедно", категоричен бе президентът на ПЕС. 

"Европа се променя, но духат различни ветрове. Ние не искаме да ни сполети съдбата на държавите от Вишеградската четворка, на които ЕС оряза фондовете с една четвърт за следващия програмен период. 

Нека кажем ясно – България - в ядрото, а не в периферията на ЕС! Не молител, а истински пълноправен член на Съюза със своето влияние и лидерски решения! 

Независимо кога са следващите парламентарни избори, голям тест за всяка политическа сила ще бъдат предстоящите евроизбори. Победа на БСП би довела до промяната, от която България и нейните граждани имат нужда", категоричен бе Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
2
 
! Отговори
Minuva42 преди 5 години
Аз съм убеден, че БСП играят за ГЕРБ... Няма как да сме толкова *** всички!
144
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Така еИзбрали сте децата и внуците на НЕГРАМОТНИТЕ "партизани". Това са ГЕРБ.
143
2
 
8
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Нали тоя Съсел беше за ИК а *** против ? Гнъс и наглост да *** и червените буклуци !!!
142
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съсела говори така сякаш той не е евродепутат и от него нищо не зависи дали България ще е в центъра или в периферията на ЕС.Ами ти за какво вземаш там заплата 20,000 евро заплата в Европейския парламент?Типично за комунистите, все някой друг им е *** в гaщитe.
141
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ще гласува за вас бе станиш?
140
17
 
6
 
! Отговори
аз преди 5 години
До Я па я...! Герб и 100 човека не мотат да съберат на мининг! затова бяснаха вчера на брифинга!
139
2
 
18
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До БСП залязва тъжно 144 Ми разбира се че кебапчетата са скъпи. Да не е лесно да ги вдигнат толкова на високо.На който са му скъпи ,да ги яде на село. Що ще на Бузлуджа. Корделка може да се види и по телевизията.
138
3
 
21
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До Анонимен 134 Как избори , но без ГЕРБ, бе?Няма как да стане.Нито избори ни трябват , нито БСП. Ние сме си избрали управляваща партия и сполука за България.
137
1
 
3
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Анонимен 131 Шегуваш се , нали ?
136
3
 
22
 
! Отговори
БСП залязва тъжно преди 5 години
На Бузлуджа кебапчетата били скъпи казват комунистите. Те са дошли на Бузлуджа не за идеи (защото идеите свършиха), а за кебапчета. Колко жалко е всичко това, повръща ми се ...
135
2
 
25
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Хехе Тоя пак изпълзя.Този човек говори за ценности а подкрепи ИК.Този е лицето на лицемерието в Бг политиката.
134
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DA DRUGARU STANISHEV TI MOGESH DA POVEDESH NARODA NI,NIE SME STEBE,NIE SME S BSP.
133
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е тоя ве? Да не е един дето защитаваше истанбулската конвенция? Аре нема нужда! Тиквата не го понасям, ама и тоя латентен ..... също!
132
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев лево управление с десна политика не се прави.
131
3
 
36
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Скрий се,бе и никога повече не се показвай! Наситили сме се на вашето ЛЯВО УПРАВЛЕ НИЕ ! Само лъжете и обещавате,насъсквате хората едни срещу други и все повече богате ете -никога повече с вас!Айде,чиба!
130
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помириса мръвка и изпълзя влечугото.
129
5
 
22
 
! Отговори
БУНТАР преди 5 години
НЕ НА ВЛАСТ А ЗА ЗАТВОРА СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ--УПРАВНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА КАТО УЧАСТНИЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ В УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ---ИДВА ЧАС НА НАРОДЕН СЪД НЯМА ДА ВИ СПАСИ НИТО ЕС НИТО САЩ
128
5
 
15
 
! Отговори
Опит за анализ преди 5 години
Станишев е агент на юдеомасонската ложа ...Нинова е агент на другаря Иван Костов-Мавъра...Бойко Борисов е агент на ,,Козяк,, ... Доган и Местан са агенти на анадолския бозаджия Ердоган...Няма българи !!!
127
20
 
12
 
! Отговори
do 132 преди 5 години
дори и *** срещу солидно заплащане не би написал това безумие че "Борисов... води правилна икономическа политика". На политиката на геноцид така ли се казва - "правилна икономическа политика", а на престъпника мутра се казва "има недостатъци", И затова народа бяга през глава от БГ, а заселването с *** върви с пълна пара. Ама такива сте си останали в БГ болни и некадърни, та пак си го избирайте щом престъпници игеноцид нямат алтернатива, халал да ви е.
126
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, избори и ляво управление, но без теб!