Станишев зове: Предсрочни избори и ляво управление!

Страната ни трябва да бъде в ядрото, а не в периферията на ЕС, смята той
Обновена: 28 юли 2018 16:43 | 28 юли 2018 15:50, Венцислава Вельова
208

Снимка: Facebook

"Всеки нов ден на управление на това правителство е пагубен за България. Управление от скандал в скандал, от криза в криза. ГЕРБ се провалиха в две основни европейски политики – създаването на равни условия за икономическата активност на хората, която единствено дава силен растеж.
Още по темата
 И второ – в социалната защита – за децата, за групите в неравностойно положение, за младите, за възрастните, дори за работещите българи. Предсрочните избори са спасителни за България. Само те могат да дадат нова перспектива на страната. Затова БСП трябва да работи, за да предизвика и спечели предсрочни парламентарни избори." 

Така започна словото си на Историческа поляна Сергей Станишев, който взе участие в традиционния събор на левицата. 

"БСП даде силна заявка с "Визия за България", защото страната има нужда от сериозен разговор за политики, перспектива и бъдеще, а не да затъва от една кръчмарска свада в друга. Но, за да промени България, БСП се нуждае от партньори и съюзници. 

Европейските социалисти са тези, които се противопоставят на опасните сценарии на Европа на различни скорости, за Европа, която наказва и разделя. Нашият сценарий е различен. Той е за Европа, която защитава хората и създава равни шансове, която е солидарна и инвестира в младите. Която работи за сближаване на страните в стандарта на живот и в икономическото им развитие. А това можем да постигнем само всички заедно", категоричен бе президентът на ПЕС. 

"Европа се променя, но духат различни ветрове. Ние не искаме да ни сполети съдбата на държавите от Вишеградската четворка, на които ЕС оряза фондовете с една четвърт за следващия програмен период. 

Нека кажем ясно – България - в ядрото, а не в периферията на ЕС! Не молител, а истински пълноправен член на Съюза със своето влияние и лидерски решения! 

Независимо кога са следващите парламентарни избори, голям тест за всяка политическа сила ще бъдат предстоящите евроизбори. Победа на БСП би довела до промяната, от която България и нейните граждани имат нужда", категоричен бе Сергей Станишев.


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
0
 
! Отговори
Minuva42 преди 7 месеца
Аз съм убеден, че БСП играят за ГЕРБ...
Няма как да сме толкова тъпи всички!
148
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Така е

Избрали сте децата и внуците на НЕГРАМОТНИТЕ "партизани". Това са ГЕРБ.
147
1
 
6
 
! Отговори
Алекс2 преди 8 месеца
Нали тоя Съсел беше за ИК а Сланинова против ? Гнъс и наглост да ева и червените буклуци !!!
146
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съсела говори така сякаш той не е евродепутат и от него нищо не зависи дали България ще е в центъра или в периферията на ЕС.
Ами ти за какво вземаш там заплата 20,000 евро заплата в Европейския парламент?
Типично за комунистите, все някой друг им е cpaл в гaщитe.
145
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой ще гласува за вас бе станиш?
144
2
 
14
 
! Отговори
нагон преди 8 месеца
Тоя па се на лево бие?! Ще докара пак джендърската конвенция...
143
16
 
4
 
! Отговори
аз преди 8 месеца
До Я па я...! Герб и 100 човека не мотат да съберат на мининг! затова бяснаха вчера на брифинга!
142
1
 
16
 
! Отговори
Я па я...! преди 8 месеца
До БСП залязва тъжно 144 Ми разбира се че кебапчетата са скъпи. Да не е лесно да ги вдигнат толкова на високо.На който са му скъпи ,да ги яде на село. Що ще на Бузлуджа. Корделка може да се види и по телевизията.
141
2
 
19
 
! Отговори
Така е преди 8 месеца
До Анонимен 134 Как избори , но без ГЕРБ, бе?Няма как да стане.Нито избори ни трябват , нито БСП. Ние сме си избрали управляваща партия и сполука за България.
140
0
 
1
 
! Отговори
Питам преди 8 месеца
До Анонимен 131 Шегуваш се , нали ?
139
2
 
20
 
! Отговори
БСП залязва тъжно преди 8 месеца
На Бузлуджа кебапчетата били скъпи казват комунистите. Те са дошли на Бузлуджа не за идеи (защото идеите свършиха), а за кебапчета. Колко жалко е всичко това, повръща ми се ...
138
1
 
23
 
! Отговори
шматка преди 8 месеца
Хехе Тоя пак изпълзя.
Този човек говори за ценности а подкрепи ИК.
Този е лицето на лицемерието в Бг политиката.
137
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
DA DRUGARU STANISHEV TI MOGESH DA POVEDESH NARODA NI,NIE SME STEBE,NIE SME S BSP.
136
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой е тоя ве? Да не е един дето защитаваше истанбулската конвенция? Аре нема нужда! Тиквата не го понасям, ама и тоя латентен ..... също!
135
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Станишев лево управление с десна политика не се прави.
134
2
 
34
 
! Отговори
Пенсионер преди 8 месеца
Скрий се,бе и никога повече не се показвай! Наситили сме се на вашето ЛЯВО УПРАВЛЕ НИЕ ! Само лъжете и обещавате,насъсквате хората едни срещу други и все повече богате ете -никога повече с вас!Айде,чиба!
133
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Помириса мръвка и изпълзя влечугото.
132
4
 
20
 
! Отговори
БУНТАР преди 8 месеца
НЕ НА ВЛАСТ А ЗА ЗАТВОРА СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ--УПРАВНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА КАТО УЧАСТНИЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ В УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ---ИДВА ЧАС НА НАРОДЕН СЪД НЯМА ДА ВИ СПАСИ НИТО ЕС НИТО САЩ
131
4
 
13
 
! Отговори
Опит за анализ преди 8 месеца
Станишев е агент на юдеомасонската ложа ...Нинова е агент на другаря Иван Костов-Мавъра...Бойко Борисов е агент на ,,Козяк,, ... Доган и Местан са агенти на анадолския бозаджия Ердоган...Няма българи !!!
130
19
 
10
 
! Отговори
do 132 преди 8 месеца
дори и трол срещу солидно заплащане не би написал това безумие че "Борисов... води правилна икономическа политика". На политиката на геноцид така ли се казва - "правилна икономическа политика", а на престъпника мутра се казва "има недостатъци", И затова народа бяга през глава от БГ, а заселването с туземци върви с пълна пара. Ама такива сте си останали в БГ болни и некадърни, та пак си го избирайте щом престъпници и
геноцид нямат алтернатива, халал да ви е.