Станишев зове: Предсрочни избори и ляво управление!

Страната ни трябва да бъде в ядрото, а не в периферията на ЕС, смята той
Обновена: 28 юли 2018 16:43 | 28 юли 2018 15:50,
208

Снимка: Facebook

"Всеки нов ден на управление на това правителство е пагубен за България. Управление от скандал в скандал, от криза в криза. ГЕРБ се провалиха в две основни европейски политики – създаването на равни условия за икономическата активност на хората, която единствено дава силен растеж.
Още по темата
 И второ – в социалната защита – за децата, за групите в неравностойно положение, за младите, за възрастните, дори за работещите българи. Предсрочните избори са спасителни за България. Само те могат да дадат нова перспектива на страната. Затова БСП трябва да работи, за да предизвика и спечели предсрочни парламентарни избори." 

Така започна словото си на Историческа поляна Сергей Станишев, който взе участие в традиционния събор на левицата. 

"БСП даде силна заявка с "Визия за България", защото страната има нужда от сериозен разговор за политики, перспектива и бъдеще, а не да затъва от една кръчмарска свада в друга. Но, за да промени България, БСП се нуждае от партньори и съюзници. 

Европейските социалисти са тези, които се противопоставят на опасните сценарии на Европа на различни скорости, за Европа, която наказва и разделя. Нашият сценарий е различен. Той е за Европа, която защитава хората и създава равни шансове, която е солидарна и инвестира в младите. Която работи за сближаване на страните в стандарта на живот и в икономическото им развитие. А това можем да постигнем само всички заедно", категоричен бе президентът на ПЕС. 

"Европа се променя, но духат различни ветрове. Ние не искаме да ни сполети съдбата на държавите от Вишеградската четворка, на които ЕС оряза фондовете с една четвърт за следващия програмен период. 

Нека кажем ясно – България - в ядрото, а не в периферията на ЕС! Не молител, а истински пълноправен член на Съюза със своето влияние и лидерски решения! 

Независимо кога са следващите парламентарни избори, голям тест за всяка политическа сила ще бъдат предстоящите евроизбори. Победа на БСП би довела до промяната, от която България и нейните граждани имат нужда", категоричен бе Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
21
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Станишев от тия бабета и дедковци *** не става бре ! Сбъркал си мястото хо хо хо
124
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен представител на доживотната и потомствена политическа каста! Също и безочлив нагъл комунист!
123
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През 2007 по времето на тройната коалиция, бях най - доволен. Вдигаха се доходите, даже някои хора се връщаха от чужбина обнадеждени, че нещата започват да се оправят. Но за най - голямо съжаление издигнаха един крадлив *** барабар с неговите калинки на власт и от тогава България копае дъното и продължава да го копае. Пък вие си пишете, че БСП са комунисти, а ГЕРП не са комунисти хаха
122
6
 
27
 
! Отговори
никога вече преди 5 години
Социализмът като идея противоречи на българския начин на мислене.Това е една вредна идеология натрапена с груба сила от съюзниците през ВСВ която се отрази погубно на България.Повторението би заличило България от картата на земята.Никога вече социализъм! Това е борба за България!
121
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко приемам,... ообаче този ........................... как има очи да се показва?!?! Ей тази наглост просташка не я разбирам! Този който съсипа БСП, те го направиха шеф у Европа.. неее не го разбирам това.. един провален политик, провалил партията си в родината си по най тъпия начин да го сложат за шеф на соц европата.. Е няма как да стане, сори.. с трупове напред няма как да стане!!
120
4
 
25
 
! Отговори
Rock of ages преди 5 години
И какво щяха да направят червените кхмери ако управляваха днес? Каквото докопат, все го развалят, ама много слаби и некомпетентни икономисти са. Дай те им да речем да управляват САЩ, на бас, че ще прецакат всичко за по-малко от 6 месеца :)))))) Борисов има много недостатъци, но поне води правилна икономическа политика, да би могло да се прави 10 пъти по-добре, но поне посоката е правилна. Има ли друга качествена алтернатива?
119
4
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
На разноцветните другари им хареса в ЕС,и на сини,и на оригинално червени,и на герберасти....Ама вие гласувайте,светлото бъдеще е баш пред урната,пуснеш ли бюлетината......
118
1
 
20
 
! Отговори
жаго преди 5 години
Много грозници грозни старици *** лица отврат
117
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
128 Само че софри,за нашите другари,за останалите,още по-голяма бедност и неустойки към руската страна от неизгодни договори с Газпром,в милиарди,които да изплащаме.
116
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП наследи от БКП:"Слагайте софрите!",след тях България остава със спрени фондове,в изолация и несигурност,натежала към руската орбита.
115
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо твърде много ми станаха левите в европа. Леви политически, леви сексуално, с по 2 леви ръце...Стига вече!
114
3
 
25
 
! Отговори
факт преди 5 години
Има изследване на НЦИОМ ,което показва ,че 60 % от комуунистите от БСП/ БКП СА ГЕЙОВЕ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ .......А кравата Нинова няма пол ....
113
2
 
34
 
! Отговори
Дедо Цар преди 5 години
Ех този ***,пак се е появил на хоризонта.
112
2
 
17
 
! Отговори
Лилян преди 5 години
Кебапчетата на БСП са по големи от тези на Герб. Факт.
111
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев , Станишев твоите целувки докараха Борисов на власт и че други разпределяха порциите. Ако ще е пак така по добре не.
110
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев ще познае и за предсрочните избори, и за лявото управление на Борисов 4.
109
2
 
31
 
! Отговори
БСП залязва тъжно преди 5 години
На Бузлуджа кебапчетата били скъпи казват комунистите. Те са дошли на Бузлуджа не за идеи (защото идеите свършиха), а за кебапчета. Колко жалко е всичко това, повръща ми се ...
108
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-ха - тоя мишок е изключение. Като усети че спират кранчетата се намести в европарламента.И се обзаведе със замък в Швейцария! Истински социалист, борец за социална справедливост, за заличаване разликите между бедни и богати!
107
1
 
18
 
! Отговори
Краси преди 5 години
Луканов го претрепаха като куче, но Ж.Виденов и Гумен Речев са живи.Другари, да ги върнем на власт!
106
4
 
12
 
! Отговори
seira преди 5 години
ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!