Новата тотомилионерка ще купи малка яхта на мъжа си

Късметлийката Янка Панайотова играла със случайни числа
Обновена: 29 юли 2018 20:41 | 29 юли 2018 19:26, Веселина Йорданова
44
Новата тотомилионерка ще купи малка яхта на мъжа си
Снимка: архив, БулФото

Фиш със случайно избрани числа донесе поредната голяма печалба от Българския спортен тотализатор.

Късметлийката Янка Панайотова по традиция получи големия чек за 1 056 810 лв. от играта “6 от 42” в централата на тотото в София.

Щастливата притежателка на печелившия фиш е от Варна, но в момента работи в горско стопанство в Царево като касиер. Играе тото от 34 години, има и свои постоянни числа, но този път е извадила късмет с други, предаде "24 часа".

С пари от печелбата Панайотова ще сбъдне мечта на съпруга си и ще му подари малка яхта и нова кола.

Тя признава, че чисто от психологическа гледна точка е по-трудно, когато спечелиш в малък град, защото много бързо се разчува, че има нов милионер точно там. Със сигурност няма да е същото, ако подобно нещо се случи във Варна.

Янка е разбрала, че печели големия джакпот, докато гледала тегленето на тиража по телевизията.

“Не можех да повярвам, няколко пъти проверявах числата. После ми се обадиха от централата на тотото и така”, сподели новата милионерка на България. Тя е 95-ят участник в тиражите на тотализатора, който печели поне милион за цялата история. Според правилата джакпотът в “6 от 42” стартира с нови 300 000 лв. и продължава да расте.

Панайотова има печелба още от първия тираж за тази година - улучила е петица, но тъй като позналите съответните числа са били много, е взела около 1600-1700 лв.

Преди около 8 години тя е взела 1000 лв., но от “Втори тотошанс”, когато е бил изтеглен номерът на пуснатия от нея фиш.

Преди да я покажат с чека по телевизията според новите правила на тотото, никой в пункта в Царево не е знаел, че точно тя е милионерът. “Но ще почерпя много хора”, обеща Панайотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
абе УНИКАЛНА ТЪПНЯ!!!!!..ама какво да искаме?..-Разни СВ ИНЕ дерат "ЗЛАТНАТА КОКОШКА"-така нареченото "бг тото"..може ли св и ня да измисли нещо,което ЩО-ГОДЕ да "хваща окото"?!
20
3
 
45
 
! Отговори
Иван преди 5 години
В задачата се пита: от кога при пускане на фиш ти искат имената и телефонния номер, за да ти се обадят, в случай, че спечелиш???? Аз като съм пускал тото винаги си пускам фиша, никой не ме знае кой съм, откъде съм и ако спечеля отивам да си го "осребря" в тото пункта. Обаче на Янка директно звънят по телефона? Нещо се обърках, това само на мен ли ми прави впечатление?
19
3
 
27
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Много тук се чудят как от тотото са и се обадили. Вие как имате в указателя на телефона си номерата на роднини , приятели, шефове, работници ........
18
1
 
27
 
! Отговори
179 преди 5 години
КОГА ЩЕ БЪДАТ ДОПУСНАТИ ГОЛЕМИТЕ ЛОТАРИИ В БЪЛГАРИЯ. ЕВРОДЖАКПОТ НАПРИМЕР. КОЙ ПЛАЩА ЗА ДА НЕ БЪДЕ ДОПУСНАТА ТАЗИ ЛОТАРИЯ В У НАС. САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ ТАЗИ ЛОТАРИЯ Е ДОПУСНАТА В 19 СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, НО ТОВА СА СТРАНИ В КОИТО НЕ УПРАВЛЯВА МАФИЯТА. У НАС ОЧЕВИДНО НЕ Е ТАКА.
17
1
 
48
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Интересно.От тотото ти имат телефонния номер. Моя,защо го нямат?
16
1
 
45
 
! Отговори
Tt преди 5 години
Браво. Щом и от тотоцентралата и се обадили при тегленето на тиража е време да спирам да играя
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АлоУ, "днес.бг", кифте'ЪтЪ на Пеевски и Черепа вкусни ли сЪ???
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СакиДоле горе така е някак... Досега случаен човек не е "спечелил".
13
1
 
27
 
! Отговори
Саки преди 5 години
Мъжа и да не е шефа на горското а тя касиерка? Или тя е подставено лице , уж печели, а кинтите после ги взима шефа на горското и предава нагоре или остават за него.
12
0
 
24
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
Това на пеевски родата ли е
11
0
 
51
 
! Отговори
кандидат тотомилионе преди 5 години
Янка е разбрала, че печели големия джакпот, докато гледала тегленето на тиража по телевизията.Не можех да повярвам, няколко пъти проверявах числата. После ми се обадиха от централата на тотото и така, сподели новата милионерка на България.Как така се обадиха от тотото, не трябва ли да е обратното!???
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тото се печели ,ама който трябва.
9
0
 
40
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
БЪЛГАРСКОТО тото,като почти всеки "бизнис" у нас, е ИЗМАМА!!!!!!А още по-противни са картончетата,с които зарибяват любителите на търкането..Никой не ще и да осъзнае,че за да осигурят МИЛИОНИТЕ УЖ обещани като "печалби" ,трябва да бъдат продадени десетки милиони НЕПЕЧЕЛИВШИ билети..
8
0
 
31
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонименработата е елементарна...След като много хора се усъмниха в "СЛУЧАЙНОСТТА" на тото игрите /особено след оня случай, когато в две поредни тегления бяха изтеглени ЕДНИ И СЪЩИ числа,което и теоретично е невъзможно../,на тотаджиите им бяха нужни "доказателства" за това,че некой все пак печели....И така,срещу некой и идруг лев,ВЕРНИТЕ се оказват "поредния печеливш"..
7
0
 
39
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Защото живеем в Абсурдистан.Когато стане тежко престъпление, репортерките тикват микрофона в лицето на свидетелите, камерите се насочват към тях и цялата държава разбира дали има свидетел, кой е той и какво точно е чул и видял.И с печелещите от тото и лотария е така - показват го по телевизията, та всеки да запомни лицето му, после съобщават трите му имена, от къде е родом, в кое селище живее и къде работи! Много хора не са съгласни, но им казват, че това е условие, за да си получат печалбата.
6
15
 
29
 
! Отговори
ТрадиционноВъзпитана преди 5 години
Първата й мисъл не е какво да направи за децата си, за себе си или за родителите си, ако са живи.Най-напред мисли с какво да омилостиви съпруга си, защото ориенталецът не прощава лесно, ако жена му с нещо изпъкне в сравнение с него, та дори това да е печалба от тотото!
5
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах защо всички трябва да те знаят, че си спечелил ? За да може да се насочат обирджийте по-лесно към теб или как ? Трябва направо съд в Страсбург за това "ново правило"..
4
7
 
25
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Да "приветстваме" най- новия *** *** с никнейм "привет от Германия"... Денонощно кисне козячето, "компетентно" е по всички въпроси. СТРАНДЖАТА май се изчерпа, та Козяк го смениха с "привет от Германия" ! Коя ли стаичка са му дали в Козяк с три - четири лаптопа да спами денонощно и са го накарали да повярва, че стаичката се нарича Германия.. Заработва яко, личи си, че егладен! Ако наистина беше в Гемания, надали щеше да има и 5 минути време да кисне в този сайт 24/7 и да пейства опорки!
3
23
 
11
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Браво , да е жива и здрава ! Понякога и от тото се печели ,но много рядко хора имат късмет ! Играйте редовно и с разумни залагания според джоба ви ! на всички тото играчи пожелавам КЪСМЕТ и да си харчат парите спокойно без никой да им духа във врата !!!
2
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ДЪРЖАВНОТО ТОТО ПЕЧАЛБИТЕ СА ИСТИНСКИ!!ДОКАТО В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД НА ЧЕРЕПА ПЕЧАЛБИТЕ НАД 200 ХИЛЯДИ ВСИЧКИТЕ СА ФАРС! А ТЕЗИ ДЕТО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА С ПЕЧАЛБИ НАД 200 ХИЗЯЛИ СА НАЕТИ ЛИЦА ЗА РЕКЛАМА ЗА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЛЕВА И ДОРИ НЕ ГО ОТРИЧАТ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ЧАСТНО ООД!