Новата тотомилионерка ще купи малка яхта на мъжа си

Късметлийката Янка Панайотова играла със случайни числа
Обновена: 29 юли 2018 20:41 | 29 юли 2018 19:26, Веселина Йорданова
44
Новата тотомилионерка ще купи малка яхта на мъжа си
Снимка: архив, БулФото

Фиш със случайно избрани числа донесе поредната голяма печалба от Българския спортен тотализатор.

Късметлийката Янка Панайотова по традиция получи големия чек за 1 056 810 лв. от играта “6 от 42” в централата на тотото в София.

Щастливата притежателка на печелившия фиш е от Варна, но в момента работи в горско стопанство в Царево като касиер. Играе тото от 34 години, има и свои постоянни числа, но този път е извадила късмет с други, предаде "24 часа".

С пари от печелбата Панайотова ще сбъдне мечта на съпруга си и ще му подари малка яхта и нова кола.

Тя признава, че чисто от психологическа гледна точка е по-трудно, когато спечелиш в малък град, защото много бързо се разчува, че има нов милионер точно там. Със сигурност няма да е същото, ако подобно нещо се случи във Варна.

Янка е разбрала, че печели големия джакпот, докато гледала тегленето на тиража по телевизията.

“Не можех да повярвам, няколко пъти проверявах числата. После ми се обадиха от централата на тотото и така”, сподели новата милионерка на България. Тя е 95-ят участник в тиражите на тотализатора, който печели поне милион за цялата история. Според правилата джакпотът в “6 от 42” стартира с нови 300 000 лв. и продължава да расте.

Панайотова има печелба още от първия тираж за тази година - улучила е петица, но тъй като позналите съответните числа са били много, е взела около 1600-1700 лв.

Преди около 8 години тя е взела 1000 лв., но от “Втори тотошанс”, когато е бил изтеглен номерът на пуснатия от нея фиш.

Преди да я покажат с чека по телевизията според новите правила на тотото, никой в пункта в Царево не е знаел, че точно тя е милионерът. “Но ще почерпя много хора”, обеща Панайотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ?
40
1
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Чакам и аз да ми се обадят... ама се чудя дали да пускам фиш или не?!? :))))
39
1
 
7
 
! Отговори
янка преди 5 години
Интересно, колко са и дали да се прави на спечелила от тото-то!?
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така държавата стимулира "Късметлийката Янка Панайотова" да си хвърли парите през балкона!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Късметлийката Янка Панайотова по традиция получи големия чек за 1 056 810 лв. от играта 6 от 42 в централата на тотото в София."Като сложиха Красен Краев(КРАДЕВ) министър на спорта съсипа това тото. Никога не може да спечелиш АНОНИМНО и ТОТО НЕ НА ШИШИ, А НА ДЪРЖАВА НЕ ПОТЪРСЕНА СУМА ОТИВА В ДЪРЖАВАТА 6 000 000 не бяха потърсени БИБИ се радваше като малко ощипано дете и Перукан не видя от тез пари!
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тотото и билетчета за *** печелят само Шиши и Черепа.
35
0
 
2
 
! Отговори
Яхта за тези пари от преди 5 години
Джъмбо или от Метро като пуснат 1+2
34
0
 
8
 
! Отговори
Румениге преди 5 години
хаха, обадили й се били от централата , голям кодош! Айде от на черепа билетите може и да думнеш някви дребни пари , но от тотото по-нагласена история няма. Помните когато нещо се объркаха и пуснаха две еднакви комбинации от числа в две поредни тегления!
33
0
 
2
 
! Отговори
йори преди 5 години
Анонимен,табелата виж ,тъкмо за яхта,може и да не стигнат!
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ще ги прави толкова много пари!
31
3
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Спечелила ми е Янка дедовийо ! Дават на разни нещ***стници по стотина лева да се снимат и @лтавите пущат фишове и тръкат билетчета като изогл***вени ! Парите птибират Шиши и майка му !!!
30
0
 
20
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Янке,бива ли да се издадеш токова семпло...как ти се обадиха от централата бре Янке? От къде ти имат телефона,как знаят в кой точно е печелившия фиш? И ние сме пускали тото поме веднъж, не са ни вземали имената и номерата...та тук сега разбрахме че работата е нагласена...
29
2
 
7
 
! Отговори
Св преди 5 години
Да кажем, че и изплатят парите наведнъж( а не на няколко части за 10-15 год, когато 1 млн ще е нищо). Да купи яхра на мъжа си, кола, златен часовник и пури. Да заприлича на сводник - баро. До 2 месеца такъв живот - и всички жени са негови :)). Дано си намери друг мъж без яхта кола и часовник :).
28
0
 
17
 
! Отговори
Шмента-капела преди 5 години
Ако искате да спечелите от тотото - НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО!
27
1
 
15
 
! Отговори
11 преди 5 години
Тия oтпадъци и една логически издържана реклама не могат да спретнат. Баси ***.
26
4
 
20
 
! Отговори
С/Н преди 5 години
Ами касиерът на горското е оправдал Н кубика странджански дъб за паркет, после си е купил правото да спечели от тотото и после официално става милионер с яхта. Това е част от бизнеса на тотализатора - пране на пари. Същото е със всеки бизнес, в който няма възможност за точна отчетност - транспорт на земни маси, автоморги, депониране на отпадъци, сечене на дърва за огрев...
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реклама за баламурници. Удобно не се казва, че отдавна тотото не плаща накуп такива печалби. Тая лелка ще види милиона през крив макарон. Сега и дават 10-20% от сумата, а останалото разделят на годишни порции за 20 години. Трябва първо да ги доживееш обаче и все още да съществува държава Българи и тото, което не е никак сигурно
24
0
 
39
 
! Отговори
С/Н преди 5 години
До TtБраво. Щом и от тотоцентралата и се обадили при тегленето на тиража е време да спирам да играя------------------- Трябваше да спреш да играеш още преди 10 години, когато излязоха едни и същи числа в два последователни тиража. Единствения случай в историята на Вселената, когато 6 едни и същи числа се теглят в две последователни тегления на 6 от 49 - случи се в страната на чудесата, България.
23
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е знаела че ще спечели и предвидливо си е дала телефона.Мръхлите от тотопункта пък създали специална бланка за телефон на клиента и ... абе що си не ... ?
22
3
 
19
 
! Отговори
Прах в очите преди 5 години
Знаете ли колко гладни мутри ще ви навестят ако спечелите такива суми и ви дадат публично, а? И тотото и ония от лотарията би трябвало ако нормален човек спечели да ги съди защото няма да му дадат парите ако не го покажат в мало-умните си клипове. ОБАЧЕ никой от "случайно" спечелилите няма против да го показват. Еми естествено че няма се притеснява защото е точния човек (на даващите парите) и няма кой да го притеснява в последствие не за друго ами защото тия пари(обявените) не са за него ;)