На четири очи с премиера: Какво си казаха Петър и Борисов?

Не обвиняваме вас, казало 18-годишното момче на премиера
Обновена: 30 юли 2018 16:13 | 30 юли 2018 13:00,
98
На четири очи с премиера: Какво си казаха Петър и Борисов?
Снимка: Pixabay

Премиерът прие 18-годишният Петър, който днес беше оставен в приемната на премиера от родителите си.

"Проблемът не е във вас, а е в нежеланието на медицинските служители да си гледат работата. Бил съм и на частни рехабилитатори, където има коренно различно отношение", казало момчето на Бойко Борисов.

Днес момчето, което страда от церебрална парализа, беше оставено пред кабинета на премиера от своите родители.

Още по темата

Родителите му го откараха там сутринта, заедно със сак с дрехи и писмо с указания: Какви грижи трябва да се положат и какви лекарства се дават.

Премиерът прие момчето и баща му по обяд.

"Не обвиняваме вас, дойдохме да ви обясним как стоят нещата", казали баща и син на Бойко Борисов.

"Можем по 105 милиона да даваме повече на година за справяне с този проблем. Ела утре в 9 ще говорим с всички и Манолова", отвърнал на ненадейните си посетители Борисов, цитиран от "24 часа".

"Аз не съм с нагласата, че вие сте човекът, който може да даде пари и не обвинявам вас персонално. Искаме тези центрове да работят нормално", настояло момчето от Пловдив.

Премиерът му казал, че хората с увреждания трябва да се чувстват добре. Имал и конкретни предложения за реформата, но не се е ангажирал със срокове.

Петър пък му разказал, че му е нужна рехабилитация и дневни центрове, а хората с увреждания да получат услуги според потребностите.

"Сълзи имаше и вътре, но аз смятам, че сълзите не са израз на слабост, а на сила", каза младежът.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Престъпника от Банкя Ех , *** си ти 17 , и то голям Каква ученичка те гони , бе? Не разбрали че това са измишльотини на обратните?
23
3
 
15
 
! Отговори
Атанас преди 5 години
Абе аз съм казал бе, МВР трябва да се закрие, четете Световната банка значи МВР е абсолютно ненужно и парите да се дадат на болниците за болните хора. Никаква полза от МВР, преди при Васко и Георги Илиеви се живееше по-добре, нямаше полицаи, плащахме си момчетата ни пазаха и никой не те закача, сигурност, спокойствие, нито данъчни, нито проверки, никакви акцизи, бизнеса вървеше, хората работеха, имаше работа, живееше се добре.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина е жълтина, момчето и Борисов си е тяхна работа какво си говорят.
21
8
 
24
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Не е до нямане на пари , а до приоритети и морал. До като по -важно е краденето на пари, чрез т.н. санирането на празни апартаменти, няма да има за най нуждаещите се.
20
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако събираните данъци, такси и приходи от акцизи, отиваха наистина в държавния бюджет, а не да се крадат от политиците, всички хора щяха да имат прилични заплати, пенсии, осигуровки, както и здравна помощ - навременна и адекватна според заболяванията им! Но.... политиците в България нехаят за народа си и проблемите се трупат с годините....
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така е в Б Г-то! Материалът е с поданически манталитет, няма гражданско съзнание, въпреки че употребява понятието "граждански". Мнозинството отдавна не си върши работата, за която му се плаща, а щом изпита някакво притеснение, тича под прозорците на премиера. Накрая мнозинството ще си натресе токова управление, каквото заслужава!
18
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, ако 2013 г не бяхте гласували за мафиота Орешарски, който дойде и фалира държавата сега щеше да има много пари за социална политика!
17
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато държавата (т.е. НИЕ) плащаме осигуровките на държавните чиновници, пари за болните, децата и възрастнитеНЯМА да има!
16
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля да отида при ББ с предложение да ми отпусне 5-10 млн. за разтривки на уши, много помогали при церебрална парализа.
15
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички инвалиди, болни, безработни и пенсионери трябва да се преместят в Банкя, в дома му и лично той тогава да разбере на какви страдания и унижения са подложени те, и от какви социални нужди имат хората необходимост!!! Нарича се социална политика и всеки държавник е отговорен за тяхното състояние!!!
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е като Тартарен Тарасконски обещава че ще убие лъв а убива магаре
13
15
 
26
 
! Отговори
Престъпника от Банкя преди 5 години
"Проблемът не е във вас, а е в нежеланието на медицинските служители да си гледат работата. Бил съм и на частни рехабилитатори, където има коренно различно отношение", казало момчето на Бойко Борисов.Много е важно да се каже "Проблемът не е във вас,..", нали Г- Борисов!?Впрочем как е младата ви любовница в Барселона!? Всички знаем, че сте простоват и обичате ученички!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Na chetiri ochi se kazvat chetiri neshta ;-)
11
12
 
40
 
! Отговори
Добрият Бате Бойко? преди 5 години
"..не обвинявам вас персонално." Много грозно ПР изпълнение на гърба на стотиците хиляди страдащи!! Бойко отново е в ролята на ДОБРИЯ! Всъщност всички злини идват от него и неговите кукловоди!!Севдалина и другите ПР на дебелака милиардер Бойко са изключително нагли и безкрупулни отпадъци!!
10
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма проблем раздавай пари Бойко, мисля вече да работя по 24/7, за да може Петърчо да язди, плува и да му се задоволяват всички нужди, като единственото ми условие е това да се случва при в 7 звездни заведения.
9
6
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Боко се е...объркал,като е обещал...нещо.Причината е...прозаична;загубата на любимия му клуб от Бистрица с 0:2 от ЦСКА.
8
6
 
28
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Е като не обвиняват Борисов,какво търсят в кабинета му ??? Да вървят при здравния министър ! Или др.Борисов си е поръчал PR акция? Смех,смех...
7
3
 
32
 
! Отговори
скандално преди 5 години
Прочетете доклада на Световната банка за МВР и ще разберете защо няма пари за пенсионери и болни хора,само един цитат служителите на МВР най добре платени и с най големи привилегии в ЕС!!!
6
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О Велики Вожде, *** не успя ли да те научи, че на непознати се говори на Вие.... айде *** не успяла, ама учителите, професорите, че нали си и доктор на науките ....
5
7
 
34
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Добрият чичко бойко. Много евтин ПР.