Таско Ерменков обран за втори път: МВР е безсилно!

Най-вероятно депутатът и семейството му са били упоени с газ
110
Таско Ерменков обран за втори път: МВР е безсилно!
Снимка: архив, БулФото

Домът на депутата Таско Ерменков е бил ограбен за втори път.

"Първият беше през 2015 г. и тогава бяха ограбени всички видове ценности и то по много перфектен начин. Крадците се бяха постарали да оставят апартамента в първоначалния му вид, все едно, че никой не е влизал вътре, кутийките, от които бяха взети бижутата, бяха оставени на същите места затворени", разказа социалистът пред "Фокус".

Тогава депутатът и жена му били на морето. За обира разбрала дъщеря му, която забелязала, че портмонето ѝ е преместено от лявата в дясната част на чекмеджето.

"И тогава полицията нищо не направи за съжаление, а сега на 3 юли, докато спим четиричленното ми семейство (аз, жена ми, дъщеря ми и съпругът ѝ, както и младо куче), влизат крадци“, коментира Ерменков.

По думите му интересното е, че от кредитните карти, които имат в портмонетата си, са взети само тези, които са на жена му и са руски.

"Аз съм с холтер през това време. Чрез него се измерва кръвното в продължение на 24 часа. Когато е извършена кражбата, ми е най-ниско налягането, кучето не реагира. Според полицията най-вероятно са ни упоили с газ. Това е недопустимо", заяви той.

Обирджиите не са откраднали скъпа техника, а взели неговия часовник, от чантата на децата му липсват по 10 лв., 300-400 евро от чантата на жена му и руските ѝ карти, които в България не могат да бъдат използвани.

Според него от полицията не са си направили труда да разпитат съседите.

"Досега мълчах, защото смятах, че полицията трябва да бъде оставена да си върши работата, но след като вече почти един месец никой не ме информира и никой не прави каквото и да било, реших да му дам гласност, защото този случай касае мен, но и всеки българин, който трябва да се чувства спокоен в дома си. При такива действия и такова безсилие на компетентните органи няма как това да се случи", заявява Ерменков.

Депутатът смята, че атаката е целенасочено към него с цел сплашване заради активната му позиция в парламента, но беше категоричен, че няма да успее.

"Живеем в "Лозенец" на ул. "Персенк", не е краен квартал, не е с неблагоприятна криминогенна обстановка, съвсем нормален квартал. В блока живеят значително по-богати от мен хора, но аз съм обектът вече на втора кражба", коментира случая Ерменков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с какъвто се събереш такъв ставаш. гжа лъжа.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОКРАЛИ ГО НА 3 ЮЛИ И ТОЙ СЕГА РАЗГЛАСЯ, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАКВО СА МУ ВЗЕЛИ 2 КАРТИ ЗА РУСКИ БАНКОМАТ, ТУК НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА, ДРУГО НЕ. ТОЙ ОБВИНЯВА ПОЛИЦИЯ И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО- ТАСКО НЕ ЛЪЖИ, КАКВО БЕШЕ ПИСАЛ ЗА ОНАЯ ВОДА, А ПОСЛЕ ПАК ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЩОТО ТАСКО ПИСАЛ ПО ДОЛНИ *** ОТ ФОТЬОЛА- НЕ ЛЪЖИ ТАСКО, НЕ ЛЪЖИ.
85
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Никой друг не е обиран по този абсурден начин. Таско има халюцинации или лъже. А червените знаем че са добри в лъжите.
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези, които за крадене говорят, защо не попитате Бойко, Цветанов и другите колко пари откраднаха от държавата???? А ние си ги избираме пак и пак и сме тръгнали Таско да обиждаме...
83
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена му е РУСКИНЯ, от къде да взима пенсия? Лично познавам семейството му и това са супер мили и добри хора!!!!! Не заслужават такива обиди и никой не заслужава да приживее такова нещо. Като не познавате човека, защо обиждате?????? По-добре ли се чувствате,когато обиждате анонимно...??
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХахахаЧе то може вярно да са му го сложили на Ташко в задния двор, и за това да вдига джангър!
81
1
 
7
 
! Отговори
Гpeздей преди 5 години
Хо-хо-хо!Аз ако го бях упоил, след като го обера, щях и да му го тypa oтзaде!Да не смее да се оплаче.Хахахахахаха
80
1
 
10
 
! Отговори
Пацu преди 5 години
Taшко, гoвeдo червено!Ти и другарите ти страната обрахте тъй, че малко ти е...
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е разпоредил, дано намерят нещо компрометиращо.
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е съдбата на всеки софиянец, особено тия които живеят до втория етаж.Но все пак кразците гледат да са по-богати, щото те повечето софиянци са голтаци.
77
2
 
8
 
! Отговори
слави до N 89 преди 5 години
да си чувал някой ДЕПУТАТ да дава пари обикновено вземат
76
3
 
3
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 5 години
Поредното активно мероприятие в стил лошото МВР не защитава доброто ченге...
75
1
 
7
 
! Отговори
А стига бе! преди 5 години
Пак добре, че не са го излъгали по телефона, да хвърля рубли от балкона...
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
73
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"а най-вероятно това е грабеж , който да прикрие търсенето на компрометиращи Ерменков материали ..."По компрометиращи от устата му материали за Таско не трябват.....справка глупостите, които пише по фейсбук, за които му се налага да се извинява не веднъж, а сега и с тези руски кредитни карти на жена му....направо нямам думи ;-)
72
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами в мутренската държава управлявана от ГЛ. МУТРА това се случва , а най-вероятно това е грабеж , който да прикрие търсенето на компрометиращи Ерменков материали ...
71
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кремъл си взима руските кредитни карти.....това е 1-вото предопреждение, да се надява, че няма да има второ. С тия руски кредитни карти сигурно и този живее само на депутатска заплата по данъчна декларация....
70
7
 
14
 
! Отговори
Ташко преди 5 години
докога ще си боядисва косата и да се прай на ***?
69
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агент РАДУЛОВ!
68
3
 
7
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Ахмак!