Kiki Challenge ли? Деца гълтат капсули прах за пране и в... токсилогия

Опасни предизвикателства заляха родните тийнейджъри
1 авг 2018 10:45,
53
Kiki Challenge ли? Деца гълтат капсули прах за пране и в... токсилогия
Кадър: YouTube

Опасни предизвикателства заляха родните тийнейджъри, които в опит да се докажат пред връстниците си, изпълняват странни и доста опасни "игри".

След "Синия кит", който се появи у нас преди няколко години и продължава да сее травми и смърт, на мода сега са два нови "чалънджа" (бел.р. - от английската дума за предизвикателство).

При единия се следва модната вълна, която от няколко седмици набира сили в чужбина - "Kiki Do You Love Me", позната още като предизвикателството на Дрейк.

Още по темата

У нас няколко звезди, сред които и олимпийската медалистка от Рио Цвети Найденова, се отчетоха с танцувални ритми до колата, която обаче се движи, след което трябва да успееш отново да се качиш зад волана.

Това, което за някои е забавна игра, обаче бързо може да прерасне в инцидент. От по-безобидните – като например да ти откраднат чантата – до по-рискованите – като автомобилът ти да се заключи без шофьор зад волана.

И ако за зрителя провалите могат да изглеждат смешни, то за потърпевшите те могат да са трагични.

Засега данни за загинали няма, но ранени има. Полицията в редица държави вече предупреди шофьорите да не повтарят опасното поведение.

Другото тийн предизвикателство, чиято платформа за набиране на сили отново са социалните мрежи, деца гълтат таблетки прах за пране, пише "Монитор".

Дотук вече в столичната токсикология са засекли няколко такива случая. За щастие без жертви, но със сериозни последствия за организма на подрастващите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм дете и не съм *** като тези на снимката.
41
0
 
0
 
! Отговори
Рекс преди 3 години
До Чарлз Дървен ДАЙ ИМ ШАНС
40
0
 
1
 
! Отговори
БОГИ преди 3 години
Дай им шанс да си дойдат на себе си.
39
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Накрая ще оцелеят само най-добрите.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито родителите такива и децата.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 38: 120 (може и така)
36
1
 
5
 
! Отговори
Чарлз Дървен преди 5 години
Супер. Глупаците да ***.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33 - Lolz ...
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами възпитавате динго бре !Аз моите ги възпитавам и няма такова проблеми ...
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народа съвсем изтрещя. Живеят във виртуален свят, което в комплект с ниската образованост води до глупост след глупост. Кой коли, кой се трови, нямам думи.Май единственото решение засега е забрана на социалните мрежи. Или достъп, след положен изпит и при най-малка индикация за агресия или подстрекателство доживотна забрана за достъп, а защо не и наказателна отговорност.
32
1
 
0
 
! Отговори
А, не преди 5 години
И от изтока, ама те таргетират по-бедните и възрастни слоеве на населението. Ти си живото доказателство за това.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИД-ИОТИЗАЦИЯТА ВЪРВИ С ПЪЛЕН ХОД.ПЛАНИРАНА И ИЗПЪЛНЯВАНА ОТ ЗАПАДА.
30
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От деца та чак до студенти ходихме на бригади- летни и есенни. Отделно 1-2 месеца кой каквато работа може да намери през лятото- от коване на щайги за по 2ст/ бр до работа в леярната, докер на пристанището или на товарна жп гара (и то с връзки за да те вземат, представи си). И спечелените пари не бяха за айфони, а за чанта, униформа, учебници...Направо липса на демократични ценности
29
0
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Това е, защото родителите нямат време или желание да се занимават със собствените си деца и ги оставят с часове да се занимават безконтролно с неща като подобни идиoтски изцепки.. А, също и масовото затъпяване дава своите плодове..
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом цитират Монитор ясна работата....
27
2
 
1
 
! Отговори
Sven преди 5 години
Хайде стига с тези параметри!!! По-важното е телефона да е бърз ако ще и да е с половин ядро!Ейпъл това го умеят!
26
0
 
8
 
! Отговори
Вечна Ваканция преди 5 години
Винаги в едно общество е имало изключения-за лошото.Света ни принуди да се радваме на дребните изключения за доброто.Нашите деца са с безделни мозъци, тела и ос ко те ли души.Техния егоизъм е подклаждан от училището, семейството и обществото.Добрия пример не се котира, а само Дарвин-изцепки.Липсата на Държава допринася за фантазиите им как един ден ще просперират.Те от сега разпределят съграденото от родителите.Те са инвестиция, създадена от нас ГРЕШНИТЕ и собственост на МРЕЖАТА!
25
0
 
29
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Да направят Мотики чалиндж. Давам им една мотика с тяхното име да копае цял ден без да яде. Накрая на деня който оцелее начи е победител. После няма да искат да чуят за кики.
24
1
 
24
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Днешните деца са доста ограничени, да не кажа т.ъпи- чакат някой да им каже какво да правят, да ядат, да се забавляват, че и как да мислят, не умеят дя мислят самостоятелно, не носят естествено любопитсво за откриване на света през собствената призма,избягват да имат свое мнение, ядат точно определен долнокачествена храна,не носят бунта в себе си за идеи. Не четат, голяма част и не умеят да пишат, пишат на 6liokavica, и т.н
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След експериментите ще останат прахоустойчивите индивиди. Човекът ще еволюира. Ще развие прахова резистентност.