Високата смъртност е и заради имитационните храни

Самолети, силна музика също влошават здравето
Обновена: 3 авг 2018 21:39 | 3 авг 2018 21:26, Камелия Цветанова
33

Според последния доклад на ЦРУ България отново държи рекорден показател за смъртност - страната ни се нарежда на 3-то място в света в мрачната класация. На въпроса кой държи обществото ни в будна кома отговори психологът Еленко Ангелов в "Денят ON AIR".

"Ту сме на 2-ро, ту на 3-то място по смъртност в света. Има автоагресия и хипноза. Хората са станали овце - стадо, ние сме си виновни. Кой налива насила имитационните напитки - те го пускат като хипноза. Кои са те? Даже аз, заставайки в медия, ставам част от това. Всички се издържат от хранително-отровителната промишленост, от рекламите", каза специалистът и автор на осем издадени книги в студиото на Bulgaria ON AIR.

Ангелов обясни, че вижда демокрацията в оригиналния й вид, само когато неграмотни хора не гласуват и нарече търкането на билетчета "замърсяване".

"Хората, които най-малко пари имат, първи са се наредили да си платят сметките. Решението е в еволюция на съзнанието", апелира психологът.

По думите на Еленко Ангелов никой не се е стреснал от показателното водещо място на страната ни в мрачната статистика много години и определи отношението като "дебилно".

Все пак, Ангелов изрази надежда, посочвайки младежите, в които вижда "потомци на гордите ни воини".

Сред основните причини за високата смъртност у нас той посочи ниско прелитащите самолети, консумацията на имитационни продукти, както и звучащата музика в повечето заведения.

"Познавам повечето хора, които са в рекламните агенции - това са хора които не вярват нито в бога нито в кармата", каза още той.

Психологът подчерта, че възможно решение е пазаруването от малките магазинчета и производства и противопоставянето на големите вериги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: отровахраниBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
12
 
! Отговори
Батко преди 5 години
Камелия Цветанова оставя впечатление, че е писала статията в 8 часа вечерта докато храни детето и се опитва да гледа сериалче.
28
3
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Ми те на кръглата маса се събраха комунисти и набързо пребоядисани такива от СДС и решиха овчедушно: " Първоначалният капитал да се натрупа чрез спекула". Тоя репортаж за много кратко го пуснаха по телевизията по късна доба в 3 часа след полунощ,когато се зараждаше мутро-"демокрацията," мафиотското разграбване на държавата и народа,та и до днес.По инерция продължава срастването между власт и мафия( Митю Очите и общинският съветник).Храната е един от елементите за високата смъртност.Безпаричието?
27
11
 
18
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Тоя Еленко Ангелов не е никакъв психолог, ами си е чисто луд :) И да проучи статистиките - колкото и невероятно да звучи, но общата продължителност на живота в света се покачва. Това че българите мрем не е толкова до храните, защото има и много качествени продукти, стига да искаш да ги откриеш, а повече заради стреса, лошия въздух, ниския стандарт на живота ни като цяло.
26
1
 
18
 
! Отговори
От мааалата преди 5 години
Тук секи ден секи час музиката е на макс!Не само ,че няма смъртнус ами напротив много съ раждъ!
25
5
 
22
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Пак отворихте психодиспансера.Ниско прелитащите самолети са виновни:))).Какво да кажат в големите градове по света където каца и излита самолет на минута.Стоката в малките магазини да не би да идва от Марс.Днес забелязах следния факт.Почти всички плодове и зеленчуци в кварталния магази са внос.Само доматите и лука бяха от Бг.Обратното в известна верига близо 50%бяха от Бг.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Езерото Вьортерзее. Невероятна красота е.
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еха, благородно ти завиждам. За мен Австрия е най-цивилизованата европейска държава. В кой град си?
22
6
 
16
 
! Отговори
Зъл терлик преди 5 години
Ох, тва е оня с рептилите....Преди няколко години беше издал три или четири книги( кой плаща за това впрочем?) на тема : как само гущери сънувал, гущери го гонили, гущери го дебнели...за друго с гущери историята вероятно си мълчи..Това кат оня другия с пирамидите и кафевите облаци, дето ги мерел с рулетка по колко санитма и по колко градуса били. *** да си на това време - или по телевизии, или в парламента, ама гладен нема да останеш..
21
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От седмица съм в Австрия, измих си колата преди да тръгна, минах почти 2000 км, валя ме порой и в момента колата ми е по-чиста, отколкото е в София, два часа след като съм излязъл от автомивка. Правете сметка какво дишаме!
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко каза да ядете Фафли с палмова мазнина и да не се оплаквате.
19
11
 
7
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 5 години
тоз Еленеко имаше некви просвелтения ама напоследък и той тотално изкзука и почна да блеящи глупости на квадрат ... смъртността у нас е висока поради много фактори - некадърн и мързеливи лекари , лошо задревеопзване , мръсен въздух , лош начин на живот , *** вода и храна ... от там се получават много ракови заболявания .... освен тва има и пръскане от въздуха с разни метали които са отрвни на америскНСКИТЕ служби .....
18
1
 
13
 
! Отговори
6 преди 5 години
Това със силната музика предполагам е, че човек не може да се вслуша в себе си и да чуе вътрешния си глас, понеже шума го разсейва и го прилъстява.
17
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не е заради същите тези западноевропейски храни за източноевропейския пазар? Трябваше отдавна да напуснем ЕС, да обявим забрана на вноса на продукти от тях, да се присъединим към Иран, Китай и Русия и да работим върху ядреното унищожение на тези, които 30 години тровят нас, децата ни, родителите ни и приятелите. Трябваше да обесим всички депутати, затова, че не взеха ЗАКОНОВИ мерки за защита на населението от западните храни!
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя човек казва истината! Чак не ми се вярва че медия популяризира мнението му!
15
4
 
22
 
! Отговори
do 13 преди 5 години
това с храните не е от вчера, вече 30г се прави открито пред очите ни,дълъг процес в който държавата я няма,а ние само мърморим и 7 млн сме безсилни да оправим проблема с правилна политика от страна на държавата,но това правителство е сложено от нас, не е паднало от луната, не е дошло с п'реврат, а легално избрано и одобрено от нас, така че каквото сме си сложили да управлява такова и ще ядем, В сащ взимат лиценза и при измами влизат в затвора и никога не могат да имат бизнес, а тук по "решение" на ЕС се разбива малкия бизнес, субсидират се големи собственици но само да изнасят, другото се вна
14
6
 
14
 
! Отговори
do 5 преди 5 години
продължаваа вие стоите до родителите си и ги експлоатирате до последно, научените сте само да ви слугуват, а като остареят не ги поглеждате дори и да живеете заедно,нямате грам благодарност за всичко което са направили за вас ама такива усти отваряте срещу заминалите в чужбина, вижте се първо какво правят родителите за вас и какво вие за тях.
13
3
 
19
 
! Отговори
do 5 преди 5 години
според теб "де що има читаво е избягало, за да умори родителите си от мъка, както и да направи от децата си чужденци!" Ей такива ако сте останали в БГ обяснява защо народа бяга през глава от БГ. Значи по-добре всички да умрат от глад нали, какво точно да правят тия деца без работа, или с 500лв заплата,чии да го крепят, ако децата не издържат родителите си с тия окрадени от герб пенсии как ще преживяват те питам.Ти самия колко ще си в БГ, децата ти, внуците ти, къде ще са, дали ще останат в БГ,ръсите глупости и плюете по нас дето почваме от нулата и се оправяме,а вие стоите до родителите си и г
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ще ви дойде на акъл ,че само тъпчем земята ,и тъпчвм тербусите и дишата с буклици,поне повечето от нас.И продължават да ни лъжат ,че сме супер и нямаме поблеми.Търкай си билетчето и си мисли.
11
1
 
37
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Преди години в един ресторант се запознах с един германец в напреднала възраст.Сигурно беше комунист от ГДР и говореше руски.Беше идвал няколко пъти в онази лошата България.Като малък родители му го водили на Златните пясъци,по-късно като младеж,след това със своето семейство,няколко пъти.Та той каза,че когато преминели моста при Русе навлизали в страната с изобилие на най-вкусните чушки,домати,праскови и т.н.Аз му обясних,че в салатата,която се е поръчал единственото българско е пръста на келне
10
5
 
13
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До Мустафа: стига цъкал минуси, хайде, прибирай се най-сетне! *** ти е сготвила лоена чорбица, ще вземе да ти изстине. А пък и на крака миришеш, да си призная!